Harosh Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 každopádně, když dojdete do servisu a auto se píchne na DIAG 2000, tak aji úplně blbej technik okamžitě zjistí, že to lze nebo ne. Ale zatím jsem neviděl 406-ku, která by měla hotovou přípravu a pak neuměla tempomat. Citovat
kadaver Odesláno 9. únor 2007 Odesláno 9. únor 2007 Tak už mám konečne funkčný TEMPOMAT!!! Chvíľu mi to trvalo, lebo som potreboval 2.spínač na brzd.pedál. Ak ho budete kupovať, tak je to hnedý, rozpínací. Najvačší problém bol s montážou toho spínača. Tak po 1. spínač je uložený dosť na h.... presne pod zvazkom káblov a tyčou riadenia. 2. keď som to tam konečne dostal, zistil som, že tam nenasuniem konektor...tak zapracoval nožík... No a potom už pohoda. Len si treba dať pozor, aby to bolo presne nastavené s team 1.spínačom. Aby sa naraz rozpínali a spínali.(Ak Ti to nepojde použi ohmmeter). Inak ostatné ako som dávnejšie spomínal pohoda. Koncovka na kábel páčky bolo vpravo pod spínačkou, tlačítko tempomatu malo už kábel pod krytom. Cena: páčka 1690,- Autokelly, spínač palubovka 328,- peugeot dealer, 2. brz.spínač+plast.matka 130,- peugeot dealer, gumička okolo páčky 100,- peugeot auto alba. Spustenie zadarmo. (ešte sa nájdu dobrí ľudia:). Je pravda, že som si všade pýtal zľavu... Keby niečo, rád poradím. [upravil dne 10.2.07 kadaver] Citovat
WiZiPoK Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Ahoj panove, tak jsem vcera vyfotil "spodek volantu" a zameril jsem se na volne konektory cilem pripojit tempomat. Muze moje auto mit tempomat, kdyz mam tento konektor? Diky WiZi Citovat
genzer Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 ten konektor na prvnich obrazcich je na klakson Citovat
ajven Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: Ferry no multiplex se montoval od 2000, ale ne ve vsech jednotkach se da aktivovat, je jich totiz nekolik druhu, nejlepsi asi sehnat nejakej univerzalni tempomat k domontovani, na internetu se sehnat daji Sevas Ferry, je niekde nejaká tabuľka ktoré modely to majú ?? Ja tiež neviem či to tam mám alebo nie. :myslim Podľa typu motora to asi nespoznám, že ?? Citovat
WiZiPoK Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Zeby? klakson mam na volantu .....jsi si jisty? Takze je to uplne bez moznosti pripjeni tempomatu? WiZi Citovat
kadaver Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: WiZiPoK a jeste nejake volne konektory : TENTO je na automaticke svetla po nastartovani... Konektor k tempomatu je na pravej strane po volantom. Citovat
genzer Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: WiZiPoK Zeby? klakson mam na volantu .....jsi si jisty? Takze je to uplne bez moznosti pripjeni tempomatu? WiZi jsem si jisty,ze to je na klakson Citovat
Leo Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: WiZiPoK a jeste nejake volne konektory : TENTO je na automaticke svetla po nastartovani... Konektor k tempomatu je na pravej strane po volantom. Jak jsem viděl tu poslední fotku, hned jsem si řekl, že vypadají stejně jako konektory v návodu pro automatické rozsvěcení světel. http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=299 Mám stejný model jako ty, ale nikde jsem je nenašel (po otevření pojistkové skříňky pod volantem jsem je neviděl a fotky v návodu vypadají jinak). Jak se k nim prosím přesně dostanu (do teď jsem si myslel, že na jednoduchou úpravu automatického rozsvěcení světel mám moc nový model). Citovat
kadaver Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 Je to za poistkovou skrinou. Nie v nej. Musis sa viac ohnut pod volant...ale nech ta nesekne! Původně zaslal: Leo Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: WiZiPoK a jeste nejake volne konektory : TENTO je na automaticke svetla po nastartovani... Konektor k tempomatu je na pravej strane po volantom. Jak jsem viděl tu poslední fotku, hned jsem si řekl, že vypadají stejně jako konektory v návodu pro automatické rozsvěcení světel. http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=299 Mám stejný model jako ty, ale nikde jsem je nenašel (po otevření pojistkové skříňky pod volantem jsem je neviděl a fotky v návodu vypadají jinak). Jak se k nim prosím přesně dostanu (do teď jsem si myslel, že na jednoduchou úpravu automatického rozsvěcení světel mám moc nový model). Citovat
kuboSE Odesláno 6. květen 2007 Odesláno 6. květen 2007 mam jedna otazku na vas co mate uz spojazdeny tempomat na novom modely(2002 a vyssie co ma packu tempomatu taku plochu placku)ci ked zapnete tempomat pocas jazdy ukazuje vam niekde rychlost na aku je nastaveny ten tempomat??? alebo obmedzovac??? lebo ked som sa viezol na 407 tak tam to bolo pekne vydno na aku rychlost bol nastaveny tempomat alebo teda obmedzovac na display palub.PC tak ci to je vydno aj na LCD v 406? Citovat
WiZiPoK Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Tak presne umisteni tech konektoru na svetla jsou pod BSI. Nestaci otevrit skrinku pro pojistky, ale treba sundat i to cerno-sede tapacirung pod skrinkou - nad pedaly. viz nasleduji foto: Citovat
WiZiPoK Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Ahoj, tak nasel jsem jeste jeden volny konektor, ale vic uz tam fakt neni ..... je to ono??? diky. WiZi Citovat
Miku Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 Dodělávali jste někdo tempomat na starý model Citovat
WiZiPoK Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 >> KOMISAR, GENZER: pujde to be nejakych dodatecnich pridavnich zarizeni (krome spinacu)?? nebo je to tak stary model bez MUX ze budemuset mit dalsi dodatecne pristroje? alespon ze uz neco mam WiZi Citovat
kuboSE Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 halo halo to naozaj nikto neporadi ku mojej predchadzajucej otazke? Citovat
genzer Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 ja bych strasne rad poradil,ale nevim,moje auto to ma z vyroby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.