Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsou pouze 2 názory :mrk a to ti ulehčí rozhodování ;)

1. praktičnost - brání znečištění, na co jiného by to taky bylo :-)

2. image auta - dle typu auta, kazí to image :-)

Odesláno

A za 3. pokud jedeš v mokru za autem, tak pokud má zástěrky, tak tě tolik \"nevohodí\" a necáká na tebe.:myslim:super:D. Já je mám na 406 ve předu i vzadu.:super:super:super

Odesláno

povinné sú neni aspoň v SR ma starej 307 sme mali aspoň vzadu boli tam také malé šikovné že splinuli s autom na novej sú neni a býva to tam neskutočne zasrané :nevim

Odesláno

Mně jde spíš o pošrábání spodku auta od kamínků. Jinak mám dlouhou verzi. Ale:

1) Originály se mi zdají přece jen příliš drahý.

2) Jsou pevný. Tudíž by mohl být problém při sjíždění z obrubníku (??).

3) Jsou pěkný. Ale...černý. Peugeot je údajně může nalakovat, ale stojí to víc, než ty zástěrky.

Odesláno

na ty zástěrky jsem se taky díval, ale nic jsem nesehnal :( takže jestli nekdo nějaké objevíte, tak dejte prosím vědět. Díky moc. Kolik stojí original? - tuto možnost jsem hned zavrhl... :mrk

Odesláno

a fotky nebo odkaz by na ně nebyl? pls. Ještě mně napadlo, že zkusím vrakoviště jestli tam náhodopu nějaké pěkné nebudou... :(

Odesláno

Ja som kupil origos cierne za 1000 Sk, mne sa pacia, ja nemam ani ostatne plasty lakovane. Podla mna to vyzera pekne. A to ze plnia ucel na 100 % sa ani nebudem bavit. Pri schadzani z obrubniku vobec nezavadzaju (teda zalezi po akych schodoch to jazdis :D )

Odesláno

Tady jsou na 406:

Předek i zadek dohromady, cena do 300,-, na velkou estetičnost moc nedám, ale spíš na praktičnost (na co estetiku, když mi minulý týden ukradli zadní znak Peugeot :grr, nový stojí 400,- :grr:grr a dlouho by asi nevydržel :grr:grr:grr).

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Tady jsou na 406:

Předek i zadek dohromady, cena do 300,-, na velkou estetičnost moc nedám, ale spíš na praktičnost (na co estetiku, když mi minulý týden ukradli zadní znak Peugeot :grr, nový stojí 400,- :grr:grr a dlouho by asi nevydržel :grr:grr:grr).

Díky již zítra běžím do Kelly(máme přece slevu) a koupím nějaké univerzaly

Odesláno
Původně zaslal: berger

Ja som kupil origos cierne za 1000 Sk, mne sa pacia, ja nemam ani ostatne plasty lakovane. Podla mna to vyzera pekne. A to ze plnia ucel na 100 % sa ani nebudem bavit. Pri schadzani z obrubniku vobec nezavadzaju (teda zalezi po akych schodoch to jazdis :D )

pockaj, ked sa ti tam natlaci sneh a zmrzne to, mne takto 2 originalne praskli, odvtedy nemam ziadne a je to krajsie :super hoci tuto zimu to asi nehrozi :D

Odesláno

Sneh je svina, no ale neviem kade sa tam mohol natlacit - celkom dobre licuju s podbehom. A dve zimy maju za sebou (tuto spanielsku zimu do toho neratam) bez nasledkov.:papa

Odesláno

No sak aj ja myslim predne. A az tak dobre nelicuju, vcera som ich kontroloval. Prasknut nepraskli, stala sa mi ina sranda - natlaceny sneh (asi som sa niekde tlacil kade som nemal) vytiahol cez zasterku plastovy vnutorny podbeh zpoza falcu blatnika (na dlzke asi 15-20 cm). Tak som na jar pekne zasterku vysroboval, podbeh zatlacil za falc a zasterku opat prisroboval. Stalo ma to ozgrete prsty, kybel nadavok a 20 minut roboty :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...