Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: oddie

4. znemožnění mazání příspěvků není žádný "výborný tah", ale řešení z nouze, výrazně omezující a buzerující všechny ostatní členy - prostě kvůli jednomu *** několik tisíc lidí přišlo o funkčnost ve fóru, umožňující třeba editaci nebo smazání neaktuálního inzerátu, nebo editaci názvu již vyřešeného dotazu pro přehlednost. Už jen kvůli tomu jsem já osobně pro to, povolit opět plnou editaci příspěvků, a už jen tohle omezení několik tisíc ostatních členů je pro mě důvodem v žádném případě neměnit názor na zablokování přístupu někoho, kdo OPAKOVANĚ škodí.

Možná blbej nápad, ale tak mě kdyžtak hned nekamenujte :)

Vidím tu 5 skupin - Super Admin, Admin, Super Mod, Mod a Členové. Hádám že každý skupině je možno asi celkem detailně nastavit co smí a co už ne. Aby se vlk nažral a koza zůstala celá - nešlo by rozdělit členy na dvě skupiny? Jedna skupina osvědčených uživatelů, druhá nováčků a bordelářů. Za zásluhy by měli lidi povoleno mazání jako dřív, jak někdo začne dělat neplechu, šup s ním do méně privilegovaný skupiny.

toje zajímavý nápad, ale osobně si myslím, že pro funkčnost fóra je to trošku neřešitelné. Můj nápad byl udělat možnost kompletního mazání kdykoli pouze v sekci bazar. Editace je jak jsem dnes zjistil hodinová a to je dost na to aby člověk stačil nesprávnou radu upřesnit nebo doplnit.. Mazání in bazar a editace jak je udělaná ted. Myslím, že to stačí..

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

si robis srandu vsak?

kto by to vsetko cital a riesil?

Ty samí lidi, co vyrazili onoho človíčka, kvůli kterýmu je teď tohle téma aktuální. Když někdo začne dělat bordel, patřičnejm osobám se to vždycky donese... Od toho tu admini a moderátoři sou, aby udržovali pořádek. Když si nevšimnou sami, upozorní je ostatní a pak je myslím jedno (z hlediska množstí jejich práce/času), jestli danýho jedince zabanujou, nebo mu seberou práva.

Původně zaslal: Mefisto86

Spíš kdo by zaručil, že těm osvěčeným nerupne v kouli

Jasně, to nezaručí nikdo. oddieho sem pochopil tak, že by rád možnost mazání a editace příspěvků zpřístupnil opět všem - tak tohle by byl krom banu jemnější nástroj, jak někomu tohle zakázat

Odesláno

Předem mého příspěvku musím napsat, že mě mrzí, že jsem se nemohl zúčastnit včerejší (30.8.) diskuze v příspěvku Přijmeme zpět Komisar ? Jelikož nám (nejen mě) ,,spadl" internet a navíc i počítač. Oprava byla dokončena až v pozdních hodinách. Koukal jsem, že příspěvek byl uzamknut a to s výsledkem pro návrat 38 členů, proti 22 členů a zbytek 7 členů nevím kam zařadit. A co na to vedení? Chce to kus diplomacie a citu k vyřešení dané otázky.

Opět se potvrdilo, že se slušností asi nejde daleko dojít. To, co bylo proti Stalmik napsáno v některých příspěvcích, tak to bylo za hranicí slušného chování! A nikdo se jej nezastal. Ale když byla opětovaná reakce a to ve slušné formě, tak opět byla použita urážka. Nevím, z jakého důvodu napadl slovně Josefsv Stalmika?

S Komisar se danou věc řešil. Jen jej naštvalo, že se se s ním takto jedná. Ano, napsal že chybu uznává a to ví i vedení. Nevím, jak může někdo psát o zdravotním stavu člověka, kterého nikde neviděl a nezná. A to si nedovolí ani lékař takto konstatovat. A co se týká vzdělání, takže Komisar udělal pp a další elektriku, tak si myslím, že když je elektrikář (ale nevím, jaká specializace , ale to není důležité) takže tomu asi rozumí.

Není důležité se zde hádat a urážet člověka za jeho vlastní názor, kterým neporušil žádnou etiku věci a ani stanov či práva demokracie. Už i v bibli se říká, že odpouštět je lidské. A my snad lidi jsme. Jsme krátce na tomto světě a proto by jsme toho měli maximálně využít. Proto znovu apeluji na zdraví rozum. Dejme ještě šanci. Děkuji

Odesláno

Milý OK, nevím, jestli máš problém se čtením díky své zaslepenosti, nebo díky něčemu jinému, ale to co tu stále papouškuješ kolem dokola o jakémsi citu a diplomacii, tak si laskavě už pro jednou uvědom, že takto vstřícně a chápavě se vedení už zachovalo 3x!!! Ano, TŘIKRÁT jsme již byli vstřícní, chápaví, snažili se řešit a pomoci, TŘIKRÁT dotyčný "komisař" tímto způsobem "uznával" chybu - ale přesto s plným vědomím udělal opět to samé! Žádné "jen ho naštvalo", leda kulové - buď to nevíš, a jedná se o tvoji neznalost, a nebo to víš, ale zaslepeně to přehlížíš a napadáš vedení že je nedemokratické a podobné kecy - což bych pojmenoval o dost drsněji. Zkus už konečně pochopit, že to po čem tu pořád voláš, o tom "dání šance" a citu pro řešení, že to všechno už jsme udělali 3x, a POKAŽDÉ to skončilo stejně. Třikrát je víc než dost na to, aby tu šanci využil - kolik by jich měl podle tebe dostat, deset, sto?

Takže pokud píšeš, že apeluješ na zdravý rozum, tak jej začni používat především ty sám. Jsi to především ty, který si v tomto zcela zaslepeně vede svou, neuznává názory jiných, a znovu toto téma vytahuje pořád dokola, ačkoliv několikrát předtím dopadlo stejně. Jak umíněné děcko, kterému nechtějí koupit bonbón :/

A co se týče dotyčného Stalmika - ten si za reakce může sám. Jakou zvolil rétoriku (typu musím se smát některým příspěvkům atd), tak mu bylo zodpovězeno. Pokud máš na mysli konkrétně moji reakci, už sis mohl všimnout, že místo zásady "kdo do tebe kamenem, ty do něj chlebem" je mi mnohem bližší "odplácej stonásobně víc", takže si nenechám líbit jen tak něco. A co se týče reakce Josefa - tak ačkoliv toho osobně nijak zvlášť nemusím a vůbec jej neznám, jeho reakce zcela byla úměrná situaci a nijak přehnaná.

Suma sumárum - pokud ty sám chceš někomu kázat, tak se v první řadě ty sám vrať zpátky na zem, a začni se učit koukat na svět nejen z jednoho pohledu sebe a pár nejbližších, ale i očima druhých - a třeba i očima případných protivníků, je to velmi užitečné.

Odesláno

Milý OK, nevím, jestli máš problém se čtením díky své zaslepenosti, nebo díky něčemu jinému, ale to co tu stále papouškuješ kolem dokola o jakémsi citu a diplomacii, tak si laskavě už pro jednou uvědom, že takto vstřícně a chápavě se vedení už zachovalo 3x!!! Ano, TŘIKRÁT jsme již byli vstřícní, chápaví, snažili se řešit a pomoci, TŘIKRÁT dotyčný "komisař" tímto způsobem "uznával" chybu - ale přesto s plným vědomím udělal opět to samé! Žádné "jen ho naštvalo", leda kulové - buď to nevíš, a jedná se o tvoji neznalost, a nebo to víš, ale zaslepeně to přehlížíš a napadáš vedení že je nedemokratické a podobné kecy - což bych pojmenoval o dost drsněji. Zkus už konečně pochopit, že to po čem tu pořád voláš, o tom "dání šance" a citu pro řešení, že to všechno už jsme udělali 3x, a POKAŽDÉ to skončilo stejně. Třikrát je víc než dost na to, aby tu šanci využil - kolik by jich měl podle tebe dostat, deset, sto????.......atd

Hmm tak tohle je opravdu hezky napsáno:potlesk:)

[upravil dne 31/8/2007 Pája Rybišár]

Odesláno

Milý OK, nevím, jestli máš problém se čtením díky své zaslepenosti, nebo díky něčemu jinému, ale to co tu stále papouškuješ kolem dokola o jakémsi citu a diplomacii, tak si laskavě už pro jednou uvědom, že takto vstřícně a chápavě se vedení už zachovalo 3x!!! Ano, TŘIKRÁT jsme již byli vstřícní, chápaví, snažili se řešit a pomoci, TŘIKRÁT dotyčný "komisař" tímto způsobem "uznával" chybu - ale přesto s plným vědomím udělal opět to samé! Žádné "jen ho naštvalo", leda kulové - buď to nevíš, a jedná se o tvoji neznalost, a nebo to víš, ale zaslepeně to přehlížíš a napadáš vedení že je nedemokratické a podobné kecy - což bych pojmenoval o dost drsněji. Zkus už konečně pochopit, že to po čem tu pořád voláš, o tom "dání šance" a citu pro řešení, že to všechno už jsme udělali 3x, a POKAŽDÉ to skončilo stejně. Třikrát je víc než dost na to, aby tu šanci využil - kolik by jich měl podle tebe dostat, deset, sto?

Takže pokud píšeš, že apeluješ na zdravý rozum, tak jej začni používat především ty sám. Jsi to především ty, který si v tomto zcela zaslepeně vede svou, neuznává názory jiných, a znovu toto téma vytahuje pořád dokola, ačkoliv několikrát předtím dopadlo stejně. Jak umíněné děcko, kterému nechtějí koupit bonbón :/

A co se týče dotyčného Stalmika - ten si za reakce může sám. Jakou zvolil rétoriku (typu musím se smát některým příspěvkům atd), tak mu bylo zodpovězeno. Pokud máš na mysli konkrétně moji reakci, už sis mohl všimnout, že místo zásady "kdo do tebe kamenem, ty do něj chlebem" je mi mnohem bližší "odplácej stonásobně víc", takže si nenechám líbit jen tak něco. A co se týče reakce Josefa - tak ačkoliv toho osobně nijak zvlášť nemusím a vůbec jej neznám, jeho reakce zcela byla úměrná situaci a nijak přehnaná.

Suma sumárum - pokud ty sám chceš někomu kázat, tak se v první řadě ty sám vrať zpátky na zem, a začni se učit koukat na svět nejen z jednoho pohledu sebe a pár nejbližších, ale i očima druhých - a třeba i očima případných protivníků, je to velmi užitečné.

Snad jen pár slov k mé rétorice. Píšeš tady pokud neumíš číst a tak podobně.. Kdyby jsi ty sám četl našel by jsi vysvětlení ohledně citátu který jsi použil. Dále co se týče Josefa k tomu není co dodat. Opravdu ti to připadá úměré situaci? Já si prostě myslím, že jsem nikoho nikdy taky na foru nenapadl ani slovně ani jinak tak proč ta arogance??

Odesláno

Stalmik: vysvětlení je sice hezké, což o to, ale když přijde až po těch reakcích, tak je asi celkem jasné, že v nich nemůže být zohledněno. Že i to vysvětlení ale někdo může přhlédnout je samozřejmě možné také, nikdo nečte všechno. Jinak na tvou otázku odpovídám ano, resp. nepřijde mi to nijak zvláště neúměrné. Řekl bych dle standardu tohoto fóra, neboť jinde by takováto diskuze vypadala o několik řádů jinak, to si snad také každý soudný návštěvník uvědomuje.

Odesláno

Prosím, už se nadále neosočujte, stejně to nemá smysl. Nic se tím nevyřeší. Jen se to bude prohlubovat. Myslím, že je rozhodnuto a nemá cenu se tím momentálně zaobírat. Ono se to nějak vyvine, ať tak, či onak. Každý máme na situaci svůj názor, to je dobře, ale proč si dělat tyhle věci. Stojí Vám to za to???:papa

Odesláno

Stalmik: vysvětlení je sice hezké, což o to, ale když přijde až po těch reakcích, tak je asi celkem jasné, že v nich nemůže být zohledněno. Že i to vysvětlení ale někdo může přhlédnout je samozřejmě možné také, nikdo nečte všechno. Jinak na tvou otázku odpovídám ano, resp. nepřijde mi to nijak zvláště neúměrné. Řekl bych dle standardu tohoto fóra, neboť jinde by takováto diskuze vypadala o několik řádů jinak, to si snad také každý soudný návštěvník uvědomuje.

S těmi reakcemi před vysvětlením souhlasím ale po nich ne.. Tak jsem to myslel.. Nikdo nečtě všechno? Já třeba ano. Příspěvky čtu od začátku dokonce pokud mě samozřejmě zajímá. Dle standartu? Jaký ten standart je? Ano jsou daleko horší debaty, nicméně standart slušnosti je také maličko jinde hmm?

Odesláno
Původně zaslal: Piwec

Prosím, už se nadále neosočujte, stejně to nemá smysl. Nic se tím nevyřeší. Jen se to bude prohlubovat. Myslím, že je rozhodnuto a nemá cenu se tím momentálně zaobírat. Ono se to nějak vyvine, ať tak, či onak. Každý máme na situaci svůj názor, to je dobře, ale proč si dělat tyhle věci. Stojí Vám to za to???:papa

Mě už to taky nebaví, myslím to osočování. Jen snad ještě poznámka. Ono to jinak nedopadne jak je vidět a to je ten problém. Kdyby alespoň výhledově bylo nějaké řešení přislíbeno tak je situace jiná chápeš.

Osočovat se je naprostá blbost to souhlasim. Taky mě už unavuje číst jak si za všechno můžu sám a citáty který bez kontextu vypadají úplně jinak..

Odesláno

oddie: domnívám se, že jsem nikoho svými příspěvky nenapadal a ani neurážel. To bych očekával i od druhých. A co se týká přísloví o kameni a chlebu, tak to vypoví dost o člověku. Nevím, co jsem ti udělal nebo co tě vedlo, že napadáš můj rozum. Jen jsem vyjádřil svůj názor. Nebo to se nesní? Nebo jsem se tebe nebo někoho jiného dotkl? Prostě reaguji pouze na příspěvky, které mě napadají. Jen se bráním. A to, že někdo začne někoho za jeho názor napadat, to není správné. Vše se dá řešit v klidu a urážení či napadání není argument. Tak to vidím já. Nikomu svůj názor nevnucuji. A ani nemíním se někoho ptát, co mám napsat a co říkat. Ať si každý udělá obrázek sám. A to, že píši o demokracii a dalších věcech, je snad v naší společnosti normální a nebo ne?

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: dixi

takže jak komisar tak dixi ukončil členství

To už tady bylo taky několikrát... opravdu mě to už začíná....

TO JirkaP: Je mi úplně jasný, že ti to leze na mozek. Mě by to asi taky štvalo. Jen si myslím, že je to jako s pokutou. Spácháš přestupek proti pravidlům a dostaneš trest. Zaplatíš pokutu seberou ti body a třeba i řidičák. Si vedený jako neřidič. Prostě nesmíš vyjet s autem na silnici. Uplyne doba trestu a papíry ti vrátí.. Ano nemáš body přišel si o peníze a jsi potrestaný. Schvalně kolikrát člověk dostane od policie pouze napomenutí. Já ho taky dostal min 2x. Myslím si, že to za uvážení stojí a ty jako SuperAdmin tohle řešit musíš je to práce vedení. Vedení rozhodlo a já navrhuju odvolat se k "vyšší" instanci jako to je v zákonech. Nezbavujme se lidí kteří jsou nám i přes hrubou chybu užiteční!!! :bojim

Schvalně kdo tu umí zapojit PP na jednotku SAGEM?? Myslím, že tohle je konkrétní a názorný příklad toho co člověk s nickem Komisar (Dixi) dokáže. Btw.: Umí toho daleko víc...

pokud ti seberou body a ridicak, tak nesmis vyject, tady muzes vyject pod jinym nickem, to je spatne prirovnani. opravdu nechapu proc porad tak orodujes...dixi napise, ze konci a ty si porad jedes svou....debata o nicem uz dva dny nebo jak dlouho. on ma snad svou hlavu ne? a nepotrbuje aby nekdo za nej mluvil porad. sorry, ale uz me to nebavi. :xvul:bojim:bojim:bojim

Odesláno

OK: Nikomu že svůj názor nevnucuješ? Ale vnucuješ, a to velmi vytrvale. Kolikátá je toto diskuze o dotyčném "komisařovi", ta co byla zamknuta, co? A jak aktivně ses ve všech účastnil? Když ty předchozí nedopadly podle mých představ, tak holt založím další a budu v tom pokračovat stejně omletými argumenty, to je ono "nevnucování" ? Někdo to popsal naprosto trefně, přesně takovýmto způsobem fungují lobbysti - vykecat díru do hlavy, čím větší, tím lepší. A ty slova o demokracii ti v tom slouží jen a pouze jako maskovací prostředek - protože ty především onu demokracii uznáváš jen v případě, že tobě osobně se hodí, to už jsem taky psal, a je to z tvého projevu až příliš dobře vidět.

Jinak metoda vymluvení díry do hlavy perfekně funguje na lovení a ukecávání ženských, abych to nepřisuzoval jen lobbystům :) ale to asi pro danou situaci není úplně optimální příměr, to jen pro úplnost...

Edit: přidáno jméno toho, komu je příspěvek určen :) mezitím se objevily jiné...

[upravil dne 8/31/07 oddie]

Odesláno

OK: Nikomu že svůj názor nevnucuješ? Ale vnucuješ, a to velmi vytrvale. Kolikátá je toto diskuze o dotyčném "komisařovi", ta co byla zamknuta, co? A jak aktivně ses ve všech účastnil? Když ty předchozí nedopadly podle mých představ, tak holt založím další a budu v tom pokračovat stejně omletými argumenty, to je ono "nevnucování" ? Někdo to popsal naprosto trefně, přesně takovýmto způsobem fungují lobbysti - vykecat díru do hlavy, čím větší, tím lepší. A ty slova o demokracii ti v tom slouží jen a pouze jako maskovací prostředek - protože ty především onu demokracii uznáváš jen v případě, že tobě osobně se hodí, to už jsem taky psal, a je to z tvého projevu až příliš dobře vidět.

Jinak metoda vymluvení díry do hlavy perfekně funguje na lovení a ukecávání ženských, abych to nepřisuzoval jen lobbystům :) ale to asi pro danou situaci není úplně optimální příměr, to jen pro úplnost...

Edit: přidáno jméno toho, komu je příspěvek určen :) mezitím se objevily jiné...

[upravil dne 8/31/07 oddie]

1) je to jen jeden můj příspěvek, který byl nakonec zamknutí.

2)nikomu nic nevnucuji. Jen využívám svého práva k svobodě slova a projevu. To se mi tu snaží připsat.

3)tento příspěvek není můj. Podívej se, kdo jej založil.

4)nelobbuji

5)nikoho nenapadá a neurážím a to samé chci od druhých

6)vždy jsem odpověděl (i tobě) logickými argumenty a to nejen já.

7)jednám korektně

8)co je špatného na demokracii a diplomacii? To se nesmí používat v P-C?? Že jsem za ní napadám.

Odesláno

Nikdo nikde nepíše, že se něco nesmí. Využíváš svého práva k svobodě slova a projevu - využívej. Ale nediv se, že jej využívají i jiní, a jej použijí i k zhodnocení toho, co děláš. Nic není špatného na demokracii a diplomacii - já jen podotýkám, že ty sám si jí ohýbáš a oháníš se s ní jen tehdy, kdy se ti to hodí do krámu, nic víc. A vzhledem k oné svobodě slova a projevu mám na takovéto hodnocení plné právo. Jednáš úplně a nachlup stejně jako oni lobbysti či různé zájmové skupiny - kteří také většinou jednají v souladu se zákonem (pokud zrovna neuplácejí), a přesto se z jejich jednání lekdy můžete/můžeme pos***. Nic víc, nic míň. Klidně si dál využívej onoho svého práva na svobodu slova a projevu - ale počítej s tím, že jej budou používat i ostatní a že tě budou zcela logicky hodnotit právě podle toho, co napíšeš.

Odesláno

Já se vážně divím a to VŠEM. Vysvětlete mi o co tu jde. Čtu tady plamenné výzvy k přijmutí Komisare zpět a zrovna tak plamenné odmítnutí. A to vše, jako by Komisar stál za dveřmi do P-C a žmoulal v ruce čepici, jako by byl nervózní, jestli ho pustí dovnitř, či ne. Ale když se za ty dveře podíváte, tak tam NIKDO nestojí. Proč se tady vzájemně šavlujete ve jménu a proti někomu, kdo o to vůbec nestojí, jak ostatně sám několikrát zdůraznil. Dokola tu čtu, jak hodně lidem (kolika?) pomohl a hodně lidem (kolika?) uškodil. A že by měl dostat šanci. Proboha dostal tolik šancí - napomenutí a varování, že se dá nazvat recidivistou. Vzájemně se tu do sebe pouštíte a vyčítáte si tohle a tamto a PROČ? Vždyť o to nestojí. nakonec po těchto žabo-myších válkách se vedení rozhodne, že ho přijme a může se od něj doslechnout: túdle - kašlu na vás. Má to smysl? Nechte to spát. Hodnotí se tu, jak ho pořád přemýláte, ale kdyby se tohle téma neotevřelo, tak vesele spí a nikdo by o něm nemluvil, ani v dobrém, ani ve špatném.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...