OK406 Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Promiňte, ale už mi to tady připomíná jako hon na čarodějnice !!!! Citovat
Kurt Odesláno 5. červenec 2007 Autor Odesláno 5. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 Promiňte, ale už mi to tady připomíná jako hon na čarodějnice !!!! Co konkrétně myslíš? Citovat
OK406 Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Myslím celou záležitost ohledně Komisar. Počítačům moc nerozumím, ale pokud je možnost se napojit z jiného počítače, tak se napojí. Alespoň je vidět, že je jak psal Ladman a další duchem pežoťák a že pro tuto značku žije. Citovat
jozefsv Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Původně zaslal: OK406 Promiňte, ale už mi to tady připomíná jako hon na čarodějnice !!!! nikto tu nikoho nenahana, len som chcel vediet ako to vlastne tuna na fore funguje s trvalim zamedzenim pristupu Citovat
Kurt Odesláno 5. červenec 2007 Autor Odesláno 5. červenec 2007 Původně zaslal: aka neni to jedno? Je. A divím se, že se v tom stále někomu chce se hrabat. Možná bysme mohli založit sekci "O tom, jak tady komisar skončil" a pouštět tam jen proti potvrzení od lékaře o duševní způsobilosti. P.S.: já bych tam nelezl. Citovat
aka Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 tak takovy potvrzeni bych asi nikdy nedostala Citovat
OK406 Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Já bych tam taky nelezl! A už vůbec bych jej nedostal. Aka má opět pravdu!! Je to takové naše klubové sluníčko roztomilé:myslim:mad::mad: Citovat
Béďa Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 ja jsem chtel jen tak trosku upozornit nulu, ze si protireci.. nemelo to bejt uvaha nad tim jestli to je komisar nebo nee(o tom si myslim sve).. asi spatnej napad.. takze sorry.. Citovat
aka Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 ale Bedo, vzdyt Te tu nikdo nekamenuje Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 ja osobne mam ip plavajucu nemam stalu IP adresu tak to bude asi komplikovanejšie u takejto verzie IP Citovat
PaloLM Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 ja si myslím, že celé toto by sa už malo raz a navždy ukončiť, pretože ako čítam príspevky,je to len a len na rozhodnutí vedenia klubu ktoré rozhodlo tak ako rozhodlo ( myslíml si že správne), čím viac sa to bude rozpitvávať a živiť tým to bude čoraz horšie. Ak niekto nerešpektuje pravidlá fóra, dobre mu tak. Buďme všetci radi, že tu človek nájde odpoveď na svoje problémy. HOWG!!!!!!!!! Citovat
Neon Odesláno 6. červenec 2007 Odesláno 6. červenec 2007 Už je to celkem BORING ... nějak mě to tu přestává bavit :nevim PROSTĚ JE TO TAK, JAK TO JE Citovat
OK406 Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Už je to nějaký čas, co byl zamezen přístup členovi P-C s nickem Komisar. Za tu dobu se událo mnoho věcí. Došlo k zamezení vymazání příspěvků na fóru jedním členem. Proto bych se u vedení P-C ale nejen u něj ale i u členů přimlouval za to, aby byla dána možnost Komisarovi napravit to, co svým smazáním způsobil. Vím, že to není možné, aby vrátil veškeré smazané příspěvky. Ale může svými radami, znalostmi a zkušenosti prospět celému P-C. To mohu potvrdit nejen já ale ale i Ladman, Neon ale i další členové P-C, kterým pomohl buď radou a nebo pomocí. Každý můžeme udělat chybu! Ale jsme přece lidé a z chyb se můžeme poučit a využít ve svůj prospěch. Přece nezatratíme někoho, který lituje toho co provedl a je připraven pomáhat. Jeho příspěvky byli a věřím, že i budou přínosem pro P-C a fórum, které každý využil ve prospěch svého plechového miláčka. Proto ještě jednou apeluji na vedení a na členy P-C, o znovu přijmutí Komisar. Věřím, že zdraví rozum zvítězí. Citovat
Jirkap Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Bohužel Komisař tu chybu udělal 3x... takže to mluví za všechno... stejně je pořád tady pod jiným nickem. Citovat
marco.cz Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Ačkoliv nováček se též přimlouvám za možnost odblokování TCPIP adresy a dát nicku Komisar ještě šanci, protože každá rada a zvláště pro nás zatím neotřískané piškoťáky je dobrá. V každém případě bych ZDE na fóru zkusil dát anketu a ať se každý vyjádří. Děkuji Citovat
stalmik Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Tak jelikož jsem se ještě k tomuto nevyjádřil napravím to nyní. Jak už psal výše OK406 Komisar je kapacita ve svém oboru a myslím si, že může svou radou být prospěšný jak nám (standart) uživatelům tak i vedení klubu. Své znalosti ochotně prosazoval a udělal obrovskou chybu. Chybu, kterou udělal lze hodnotit jako nepřípustnou, avšak pokud má zájem to napravit bylo by dobré mu umožnit (alespoň na čas na zkoušku) přístup a tím potvrdit jeho kvality. Příspěvky lze mazat do 60minut což je výborný tah vedení P-C k zamezení takových situací a následných diskuzí. Komisare se zastávám z několika důvodu a především z toho, že potrestaní úživatelé jsou většinou z důvodu hrubého urážení ostatních či psaní nesmyslných a agresivních příspěvků. Můžeme nemítnou, že pravidla jsou daná. Ale co teď když ono mazaní příspěvku je znemožněno?? Ptám se jen já?? Myslím, že zdaleka ne. Elektrikář machr - to je Komisar. Myslím, že tu není nikdo "nebo jen minimum" schopných lidí jako je on. Chyby lze napravovat pokud dostneme šanci a já si myslím, že takovýto člověk si šanci zaslouží!! Vedení P-C respektuji a chválím a uctívám, ale prosím obnovte tomuto člověku, který je prospěšný i vám, přístup alespoň na přechodnou dobu. S pozdravem Stalmik Citovat
OK406 Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Původně zaslal: Jirkap Bohužel Komisař tu chybu udělal 3x... takže to mluví za všechno... stejně je pořád tady pod jiným nickem. Není tady, jelikož má stále zablokovanou IP adresu !!! Citovat
Ladman Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Jirkap Bohužel Komisař tu chybu udělal 3x... takže to mluví za všechno... stejně je pořád tady pod jiným nickem. Není tady, jelikož má stále zablokovanou IP adresu !!! Přesně tak. To, že se občas přihlásí jako Dixi, mu plnohodnotný přístup jako Komisaři nenahradí, neboť se musí přihlašovat z jiného PC než má doma. Doma má přístup blokován!!! Dříve zde byl jako Komisar každý den X-krát, teď pouze jen když se dostane k PC, který nemá blokovanou IP. Takže se také přimlouvám za jeho "návrat" a doufám, že se celé toto snažení neobrátí proti němu tím způsobem, že se mu zablokuje IP na PC, kde se přihlašuje jako Dixi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.