Jerome Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 A ještě jeden dotaz, takové táhlé pískání od zadní nápravy při zatáčení s velkým rejdem ( na kruháčích,atd. ) a při větších změnách směru. Nejdřív jsem myslel, že by to mohlo být \"táhlo\" k ručce, ale když jsem ji zkoušel mírně přitáhnout, tak to nemělo jasný vliv ( přišlo mi, že někdy jo a pak zas ne ). Už mi z těch všech pazvuků začíná jít hlava kolem Doufejme, že je to kvůli \"zimě\":D Nevíte, co to toto??? [upravil dne 7.1.07 Jerome] Citovat
P607Olda Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Předpokládám, že to má vzadu kotoučové brzdy. Tipuju na váznutí - nevracení jedné destičky anebo brzdiče. Rozebrat a vyčistit, rozhýbat a kde patří, tam máznout. V rozumném servisu necelá hodina práce (300 Kč). Taky by to mohl být i ohnutý krycí plech brzdy, po nějakém nárazu, ale to sotva. (To se mi to mluví, když mám k dispozici dobrý servis za rozumné ceny...) Citovat
Šalda Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Přesunuto do sekce 406, tam snad poradí rychleji, ale mám asi ten stejnej problém:( [upravil dne 18/11/10 21:10 Šalda] Citovat
Kourilak Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Měl sem taky ten problem, váznul brzdič nevracel se. A taky mi to pěkně sjelo kotouč Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 U mě to byla prasklá pružinka od pakny, už je to opraveno:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.