Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si ještě znovu pročítal celé toto téma.Díra tam je už z výroby, takže nebylo třeba nic vrtat a opěrka drží pevně.Snad jen její potah mi přijde nějaký vodivý nebo umělé vlákno, takže na něm drží kde co.Škoda, že tam není alespoň přibližný materiál jako třeba na sedačkách.Jinak spokojenost.

• O 4 měsíce později...
  • O 3 roky později...
Odesláno

Ahojte chcel by som tiež vymeniť tu širokú za tie dve úzke,ruku mám na spolujazcovej :)

mám síce bledý interier tak neviem ako to bude vyzerať...neviete či to robia aj v bledej?

D.

• O 5 měsíců později...
Odesláno
Kdo má problém s vyklající loketní opěrkou ať se ozve. Znám jak na to.Stačí vyrobit a namontovat ocelový ztužující prvek a je po problému.Bez této opěrky si cestování už neumím představit.

[upravil dne 10.3.2007 mares]

Dobrý den.

Mám ten samý problém,zkoušel jsem to opravit ale nic moc.Můžu poprosit o návod-výkres.Dík,simon

• O 7 měsíců později...
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

mam ale jiny problem. Jak u te loketni operky mate vyresene, ze kdyz ji mate nahore a rychleji zastavite aby vam nespadla dolu, ale zustala nahore?

Ma to dost nesikovne vyresene teziste.. jedna varianta je zvetsit ten vyrez s dorazem resp. ho posunut. ale moc tomu neverim ze to pomuze. co by jste navrhovali vy?

Jedna se o dil (asi i originalni) 965.42 -> cast te operky s \"kloubem\"?

post-49024-14109631031645_thumb.jpg

[upravil dne 3/5/13 04:51 od DAve23]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...