Doug Posted February 14, 2002 Share Posted February 14, 2002 Ahoj, lidičky, mám Peugeot 205 GTI a poslední dobou občas něco odejde. Nemáte někdo reference na dobré servisy a dobré prodejny dílů s rozumnými cenami? Ideální pro mě je region Praha - Kladno. Díky za případné odpovědi. Mějte se, Doug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted February 14, 2002 Share Posted February 14, 2002 Cau, dobrych Peugeotich servisu je jak safranu, v malo kterem jsem byl spokojeny. O Praze Ti reknu, abys nejezdil do Autospolu a obcas i v Carvelu maji svuj den. V ostatnich jsem nebyl :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted February 14, 2002 Share Posted February 14, 2002 Tomasi a Peugeot Clubaci!Prosim poradte Dougovy .Rekl jsme mu ze tu pomoc sezena a to znamena prosim poradte mu konkretni servis ,kam se ma obratit!S Diky Vincent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted February 14, 2002 Share Posted February 14, 2002 V Kralovehradeckem kraji nedoporucuju Autotechnik Pardubice (laicky receno-berou na hul a pracujou pomalu) naopak doporucuju zajet do Choustnikova Hradiste - da se s nima domluvit nacemkoliv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted February 15, 2002 Share Posted February 15, 2002 Ahoj. Pokud máš problémý s dílama a servisem tak mi dej vědět na mail. Sem z Liberce, ale mám prodejnu ND a servis a Peugeoty děláme taky. Stačí napsat co potřebuješ sehnat. Jezdím dost často do Prahy, takže můžu i něco přivézt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 7, 2002 Share Posted March 7, 2002 Celkem rozumnej servis v Praze je Patera v Radotíně (u nádraží). S vrakovištěma je to horší, v okolí Prahy podle mě žádný slušný není. Ale pokud něco konkrétního sháníš, napiš to sem, třeba bych to zrovna měl... [Editováno 3/13/02 oddie] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted March 14, 2002 Share Posted March 14, 2002 Pokud někdo potřebujete něco z P309, mám jeden na rozebrání - 1,6 GRI, r.87. Pak mám nějaké věci na P205 1,8D - mj. i polomotor, čerpadlo Bosch, převodovku... Jsem z Prahy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vít Hauptman Posted March 14, 2002 Share Posted March 14, 2002 Ja jezdím do Auto Drát na Valdek u Kladna, rozhodně mi přijdou lepší než kladenský Peugeot. Čau Vítek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted March 15, 2002 Share Posted March 15, 2002 Pokud jste někdo z Moravy a potřebujete náhradní díly na Peugeot, tak doporučuji vrakoviště MORAVSKÝ AUTOLAND - Nedvězí u Olomouce. tel je 0602/567 205 Bart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted October 20, 2002 Share Posted October 20, 2002 Bohemia Car s.r.o. Horomerice ... pred letistem smerem na kladno uhnout ... pak stale rovne az do Horomeric a na krizovatce se stopkou do leva. Po 100m v levo je vjezd (je to v zatacce tak at to neprejedete). Pokud dojedete k autosalonu Skoda tak uz jste to prejeli . Mam od nich karu a myslim si ze pohodka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted October 23, 2002 Share Posted October 23, 2002 Zdarec, jestli je to tak dám ti pě?ák ...... Bylo by možný sehnat levý přední plastový podběh pro 106 z 98, prosím? Zkoušel jsem vrakáče a všechny 106ky jsou nakrešený zepředu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varuz Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 Já zase sháním tažný na P205 nějaký starší bych bral asi víc, protože 3.500 kč se mi za něj dávat nechce. Nepotřebuju ani sundavací kouli, protože uř tažný v TP mám. Díky předem za nabídky na můj majl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted November 4, 2002 Share Posted November 4, 2002 varuz: jukni na mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts