koudy Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 může mi někdo poradit jak se u P mění ten čtyřnístný kod imobilizeru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Původně zaslal: koudy může mi někdo poradit jak se u P mění ten čtyřnístný kod imobilizeru? hledej smudlo, je to tu nekolikrat, psal jsem to dokonce i v anglictine , treba ZDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Zdravim Ferry můžu taky jednu otázečku? mám tenhle imobilizer v 605 a někde se tu psalo, že se dá aktivovat origo dálkou při odemčení auta, ale muselo se nějak zadat na klávesnici jestli se nepletu.:myslim Mělo to bejt aktivní asi 1 min po odemčení a pak se to mělo znovu zakodovat. Nevíš jak na to, nikde jsem to tu už nenašel. :papaDík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Tady návod [upravil dne 9/12/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Původně zaslal: Freedy Zdravim Ferry můžu taky jednu otázečku? mám tenhle imobilizer v 605 a někde se tu psalo, že se dá aktivovat origo dálkou při odemčení auta, ale muselo se nějak zadat na klávesnici jestli se nepletu.:myslim Mělo to bejt aktivní asi 1 min po odemčení a pak se to mělo znovu zakodovat. Nevíš jak na to, nikde jsem to tu už nenašel. :papaDík. mno hlavne musis mit radiove ovladani, pokud mas infradiodu -tzn, pokud musis mirit klickem na auto ze vzdalenosti jen nekolika malo metru, tak to aktivovat nelze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Hurvajz děkuju hned zitra to zkusim::super Ferry mám origo radiovou dálku ne infra tak jsem zvědavej jak to pude.:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohe Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 neviem to iste ale mal som problem,ze mi neslo p807 nastartovat a museli sme vo F zistit code - 4 pismena,a druha moznost by bola cez softvare nahrat nulovy imobilizer a znova nakodovat robi to tuningova fa niekde pod pradedom su na internete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koudy Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 Thanks a lot for it Ferry:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts