Radek Hurvajz Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 A hned 3x, dnes jsem při uklidu v pokojíčku objevil že jsme vlastnili několik let tři P605 a ani o tom nevím:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 To jsou ty vánoční úklidy. Je třeba uklízet u v průběhu celého roku a objeví se i P406:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 No, z hlediska modeláře jsou to docela hrůzy ale jelikož modelář nejsem DOBŘE TI TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Medvěd No, z hlediska modeláře jsou to docela hrůzy ale jelikož modelář nejsem DOBŘE TI TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To teda jsou hrůzy, to taky vim:D:D:D:D:D Ale sranda musí bejt:D:D:D:D:D:D:aut [upravil dne 2/12/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Tak jim udělej tuning:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 to je hruza,... koupim jeden.... ale budes mi k tomu muset priplatit, abych ho koupil :D vazne.... bych tipoval ze to jsou stary Bburaga..a le nevim, neznas vyrobce a meritko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Původně zaslal: Marlin to je hruza,... koupim jeden.... ale budes mi k tomu muset priplatit, abych ho koupil :D vazne.... bych tipoval ze to jsou stary Bburaga..a le nevim, neznas vyrobce a meritko? Vyrobce NOVACAR, a velikost asi jako angličák, ale kastle je plast jen podvozek hliník, ale jinak je to fakt hrůza teda.:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Já taky myslelže to jsou BBruraga,podle těch kol.Ale zase si nepamatuju,že by Bburago něco takového vyrobilo.Ale super káry:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: komisar mám něco podobné No tyhle jsou ale o 90% hezčí:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Já myslel že ti tři bratři jsou od Majorette... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: komisar mám něco podobné Mám taky 205, ale modrou + bílé plasty - jsem si vždycky říkal \" ty voe, no jak to auto může mít tak hnusnej zadek \"... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 no dobre no... kdyz jinak nedate.... mam doma taky neco podobneho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: Marlin no dobre no... kdyz jinak nedate.... mam doma taky neco podobneho Jak můžeš napsat něco podobného, tohle je uplně jiný. Podobný snad v tom že to jsou Pažouti:D:D:D:D Jinak teda moc pěkný. U tebe by se těžko hledali takový hruzy jako ty tři bělice:D:D:D [upravil dne 3/12/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 no, jsou to 87ky... za pajdu z Pezotu, takze nejakou vedu bych v tom nehledal jinak vyrobce Norev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: Marlin no, jsou to 87ky... za pajdu z Pezotu, takze nejakou vedu bych v tom nehledal jinak vyrobce Norev. Ale vypadaj líp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 jeste jednou.... aby se nereklo no.... jen se ty 18tiny foti pekne blbe takhle pohormade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Marline kam to všechno dáváš??? To musí bejt náročný na množství polic a vitrín. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Vím jak to vypadalo u mě doma a to sem sbíral je malý bburaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 no vzhledem k tomu ze police mam jen dve.... tam se vejde 8 modelu.... tak to s mistem docela na stiru... dost jich po zemi, dost na male skriny, dlouhy, velky, a nejaky jsou ruzne rozstrkany... ale uz si pul roku rikam ze musim koupit tu vitrinu, nebo postavit, aby se na to neprasilo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: Marlin no vzhledem k tomu ze police mam jen dve.... tam se vejde 8 modelu.... tak to s mistem docela na stiru... dost jich po zemi, dost na male skriny, dlouhy, velky, a nejaky jsou ruzne rozstrkany... ale uz si pul roku rikam ze musim koupit tu vitrinu, nebo postavit, aby se na to neprasilo.... No ten prach, to si pamatuju, jak kluk každejch 14dní štětečkem ometat všechny autíčka, letadýlka a nejhorší byl Black Falcon - Pirátská loď, samej malinkatej ďublík a to lanoví Dneska by mě to asi nebavilo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts