Dakaros Odesláno 4. prosinec 2006 Odesláno 4. prosinec 2006 Jen by mě tak zajímalo, ta brzda napodobuje plus mínus skutečné podmínky, nebo to jen klade určitej odpor proti otáčení kol a ten odpor je stejnej v celym rozsahu rychlosti? Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. prosinec 2006 Autor Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: Dakaros Jen by mě tak zajímalo, ta brzda napodobuje plus mínus skutečné podmínky, nebo to jen klade určitej odpor proti otáčení kol a ten odpor je stejnej v celym rozsahu rychlosti? Ja bych to zas tak do detailu neresil... Citovat
.mycTD Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 asi jsem idiot, ale furt nechapu, jak jste prisli na to brzdu? Citovat
f3Rd@ Odesláno 5. prosinec 2006 Autor Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: .mycTD asi jsem idiot, ale furt nechapu, jak jste prisli na to brzdu? asi tak, ze ten kameraman stal vedle auta a tocil to skrz otevreny dvere a taky z kolem bylo mrte lidi co kriceli.. Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: .mycTD asi jsem idiot, ale furt nechapu, jak jste prisli na to brzdu? asi tak, ze ten kameraman stal vedle auta a tocil to skrz otevreny dvere a taky z kolem bylo mrte lidi co kriceli.. Třeba to mají jenom na heverech Myslím, že myc.td nechápe ten výraz \"brzda\". Pro upřesnění je to zařízení ve zkušebnách nebo na STK, který při zkoušení brzdí auto aby stálo na místě. Hnaná náprava je na válcích, převodem sil z kol auta se měří \"bržděný\" výkon. Viz brněnskej sraz ve zkušebně odkaz Citovat
.mycTD Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Fusion: Vyraz brzda je mi jasnej, jen jsem netusil, ze soucasti mereni musi byt hafo lidi kolem auta:D Me z toho videa prave taky prislo zrejmy, ze to ma na heverech Citovat
Fusion Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Asi si je tam pozval kvůli tomu výkonu tak oslavovali Každopádně jestli to měli na heverech (což pochybuju) tak 1) kdyby auto spadlo tak bych chtěl vidět zbytek videa 2) výkon, rychlost, zrychlení je úplně nekde jinde. V zimě je paráda najít zamrzlý parkoviště a jet třeba 160 na místě. Citovat
Blizzard Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: Fusion Asi si je tam pozval kvůli tomu výkonu tak oslavovali Každopádně jestli to měli na heverech (což pochybuju) tak 1) kdyby auto spadlo tak bych chtěl vidět zbytek videa 2) výkon, rychlost, zrychlení je úplně nekde jinde. V zimě je paráda najít zamrzlý parkoviště a jet třeba 160 na místě. na heverech (kozlech) jsme meli 205ku (bez kol) a dala 190 az 200... chtel bych videt jak dlouho by ti pod tema kolama ve 160ti vydrzel ten led :D Citovat
.mycTD Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Blizzard: ja dal s wartasem na lede 140 a led vydrzi kupodivu docela dost Citovat
Blizzard Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 no, kdyz jsme loni jezdili na zamrzlym parkovisti tak to pod tema pneumatikama nejak rychle talo... a to nebyly zdaleka takovy rychlosti.. Citovat
Vvitty Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 no hlavne to vypovida pouze o tom, jak dlouha je prevodovka a v kolika otackach zabere omezovac... cili je to o nicem.... 2Fusion: joooo, kdyby to meli na heverech, tak bych taky moc rad videl zbytek animace po padu Citovat
vector Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: .mycTD asi jsem idiot, ale furt nechapu, jak jste prisli na to brzdu? asi tak, ze ten kameraman stal vedle auta a tocil to skrz otevreny dvere a taky z kolem bylo mrte lidi co kriceli.. A ten zvuk roztáčenejch válců a že se to video jemnuje Dyno test.. tak to je asi jenom z legrace.... bože můj, už to neberte... Citovat
Devilstorm306 Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 :D:D ten kameraman má ale rychlý nohy a ještě mu nechali stažený okýnko. Jinak teoretickou maximální rychlost podle převodů x otáčky motoru, je u GTi-6 někde u 250. Takže jestli mu trošku proměřuje tacho+ ty podmínky je to klidně možný. Na silnici by to vypadalo trochu jinak Citovat
bubakkaja Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 no to asi hodne jinak ja z toho dostal max 230 a pak uz se mu sakra nechtelo vim vim mam jen 5kvalt ale zato supr sprevodovany Citovat
Vvitty Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 210 na A3, a vis se mi nechtelo, byl provoz... Citovat
Devilstorm306 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 No ja to v realu uplne natvrdo nezkousel. Ale jednou 210 se zatezi asi 200kg, ale uz se mu nechtělo a tehdy nebylo v kondici, asi špatnej benzin nebo co, vůbec to netahlo. A pak jednou bez zátěže sám, zhruba 220 ale to jsem koukal na tu prázdnou dálnici před sebou a ne na tachometr, radši Ale to tam byla ještě rezerva, myslím, že těch 230 by šlo v pohodě, ale stejně kde v ČR testovat relativně bezpečně maximálku... to nejde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.