Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych odbornikov,

prosim o radu; aku baterku je treba do 2-litra.

Mam tam 40 Ah a pomaly scipa - zchladilo sa. Predpokladam, ze je to na dvojliter dost slabe, hoci predajca v bazare mi tvrdil opak.

Aka je idealna kapacita ? Staci 62 Ah ?

Nerad by som svojho noveho mazlicka niekde nechaval v zime bez dozoru kvoli slabej baterke...

Diky za rady

Odesláno

Já mám ve svém P406 2.0i 16V autobaterii značky Topla o hodnotě 75Ah a v pohodě. Mám ji od 16.10.2003 a ještě jsem ji nedoléval, nedobíjel. Zimní starty jsou v pohodě i za největších mrazů.:super:super:super

[upravil dne 25/11/06 OK406]

Odesláno

jo..psalo se tu asi 10x, ze v podstate nejlepsi pro auto je tam dat nejvetsi baterku co se vleze, s dobijenim to nema absolutne nic spolecneho ani kdybys tam mel treba 150Ah baterii. Co je nejlepsi pro penezenku je uz druha vec :) a to se musis rozhodnout sam:P

Odesláno

Ahoj.Já mám ve svém P806 2.0i 8V autobaterii značky Topla o hodnotě 75Ah a v pohodě.Auto má studený odchov,časté starty a krátké tratě.Koupené bylo s 50Ah,ale ta tam asi byla už moc dlouho,jednoho dne při zastávce na pumpě nenastartovala,a hned ten den jsem ji vyměnil.P806

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...