toro Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Jj, vše odpovězeno.Přes Foka jsem nazpět u P a je to spokojenost. Citovat
Rejza Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Zdravim ! Teď v zimě mi stoupla spotřeba asi o 0.7l/100, je to možný? Jo a na kolik se dá věřit palubnímu počítači ve spotřebě, jak je to přesný, nezkoušel to někdo? 1.6HDI 80kw Citovat
Ferin007 Odesláno 1. únor 2007 Autor Odesláno 1. únor 2007 Já sem to napřesno eště neměřil. Může být odchylka i do 0,5 l (nahoru), ale znám i lidi, kterým to měří téměř na setinu litru přesně. Jinak tá spotřeba může být topením s klimou + zimníma gumama. Plus se o něco dýl zahřívá motor. Ale 0,7 l je asi docela dost. [upravil dne 1.2.07 Ferin007] Citovat
Martinsk Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Ten palubný počítač tak moc nekecá. Rozdiel je asi 0,2 l/100 km pokiaľ sa jazdia kratšie trasy. O niečo stúpa tá spotreba v zimnom období, hlavne, keď sú mrazy. Citovat
Berilac Odesláno 2. únor 2007 Odesláno 2. únor 2007 No o tej spotrebe v zime mi ani nehovor, som si myslel, ze na vianoce mi niekto vymenil motor za vacsi, ale vykon je stale rovnaky... Zerie mi to teraz dost vela, nieco okolo 6,8 - 7 l Citovat
silex Odesláno 2. únor 2007 Odesláno 2. únor 2007 2.0 HDi 66 kW (2002, Siemens) Pocitac ukazuje priblizne 0.7l viac ako je real. Spotreba v zime 5.3-5.5 l/100 km v lete 4.8 l/100 km, rekord - Chorvatsko za 4.6. Vacsinou jazdim mimo mesto. Diesel je citlinejsi na teplota/spotreba, ked som mal benzin, rozdiel zima/leto bol 1 dcl. Mozno by bolo zaulimave zistit, ci presnejsie ukazuju spotrebu auta s elektronikou Bosch alebo Siemens. Citovat
LubošK Odesláno 7. únor 2007 Odesláno 7. únor 2007 Tak jsem včera absolvoval s naším Pažoutem, který má po roce provozu něco kolem 46 000 km, poklidnou \"referenční\" jízdu do Českých Buďejovic a zpět. Jel jsem sám, bez nákladu - a po návratu do výchozího bodu ukazoval PP spotřebu 4.0 l/100 km. Kdybych cestou poměrně dost netelefonoval (mám sice hands free, ale i tak při telefonování občas pozapomenu včas přeřadit) a kdyby mě při zpáteční cestě přes Brdy nechytla vánice, byla by ta spotřeba asi ještě o něco nižší. Oproti naší Oktávce s 1.9 TDi přitom Pažout sice žere o něco více v kopcích, ale zase o něco méně při jízdě po rovinách, takže dohromady to vyjde asi tak nastejno... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.