Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

souhlasím s Ježkem - pneumatikama tahle diskuze nezačínala, ne ??? :myslim:myslim

A tak to rovnou ještě rozštípnu další myšlenkou - docela bych si 205 GTI s míčkovym motorem zkusil zapilotovat, kór když vím co to umí v mé 405 quatro :mrk:mrk Ale jen zkusil, do provozu bych se s tímhle non-legal letadlem bál...:roll:roll

no u tebe je aspon maly predpoklad, ze bys to nerozstipal na prvnim strome :roll preci jen uz asi s podobnym autem mas trosku zkusenosti... i kdyz, vybavuju si jeden vylet do lesa... :mrk

Odesláno
Původně zaslal: vector

to : Leggatstreetcars

Když nepotřebuješ něikomu vysvětlovat smysl toho, co tu vykřikneš, tak to raději nedělej, protože co si psal nedává smysl.

O těch kolech už mluvil HugoBoss, který uvedl na provou míru to, na jakých kolech mu to vlastně prodal. Možná nás máš všechny za pitomce, ale číst fakt umíme.

O lidech se mluví tak, jak si zaslouží a nic na tom nezmění, že umřeli, aby je kvůli tomu někdo vychvaloval do nebe.

V tom, co si napsal nevidím nic jiného, než osobní útok. V tomhle případě nejdřív na Vertexe a pak na mě.

Jestli k tomu máš nějaké vysvětlení, rád si ho poslechnu, v opačném případě laskavě zalez pod kámen a zdrž se osobních útoků, bez dalšího významu.

to auto stálo na těch kolech které jsem měl v ČK a na tom nový gumy... nechtěl je, chtěl levnější auto.... dostal obyčejný alu a na nich 20ti procentní gumy, vyprosil si je, měl jsem pro něj připravený plecháče se zímákama který byli o.k.... ještě k tomu dostal slevu na jiný gumy... že si je nekoupil , to je doopravdy jeho volba... tedy bohužel byla, peníze na ně měl... dál už se o tom bavit nechci a nebudu protože mi z toho je zle... a sere mě to...

ä nevím co se vám na tom autě nezdá, mě přišlo pěkný, a hlavně ve sto pro stavu (až na cca měsíc kdy jsem oddělal gumy na mimoni a šetřil na nový) za což mě tady každej úplně nesmyslně znemožnil a odsoudil jaký jsem to vlastně prase... Nikdo mě neznáte a nevíte jaký jsem měl k tomu autu vztah a jaký mám i k jiným autům...¨

:(

Odesláno

Další výkřik do tmy - \"Nádherná diskuze kam povede\" !!!

Třeba k tomu, když si náctiletej pišus nekoupí gumy a pak to rozštípe, třeba k tomu, když náctiletej pičus kraví a pak to rozštípe a třeba taky k tomu, že lepší je život než plechy a plast.

Takže znovu, pokud jste náctiletí pičusové a uvažujete o koupi nelegálního letadla - chce to zaprvé pořádný gumy. Rozumíte. Pořádný gumy. Ještě jednou - pořádný gumy. Gumy jsou základ, máte-li pořádný gumy, nemusíte se tolik bát vyjetejch kolejí, taky jsou dobrý, když je mokro. Rozumíte. Koleje a mokro nejde dohromady. Na koleje a mohro jsou dobnrý pořádný gumy.

Za další.

Chce to nekravit. Máte řidičák a chcete ještě chvíli jezdit. Chcete jezdit ještě pár let. Jste náctiletý. Budete jezdit ještě hodně let, pokud nebudete kravit. Chce to nekravit a máte velkou šanci, že budete jezdit hodně let. Když chcete kravit, kravte si na letištích, nebo v noci na prázných parkovištích. Kravit - na letištích a v noci na prázdných parkovištích. Nechcete zabít sebe. Chcete mít život před sebou. Nechlastejte. Když chcete kravit, nechlastejte. Nechlastejte a jezděte v klidu po silnicích. Dostanete tak šanci jezdit hodně let. Nekravte.

a nakonec :

Plechy a plasty nic neznamenají. Plechy a plasty nic neznamenají. Bolí to, když přijdu o plechy a plasty, ale nic neznamenají. Když odlezu z bouračky po svých, je to zázrak. Když kravím, můžu z bouračky i odjet - s havranama. Nechci odjíždět z bouračky v rakvi. Jezdím tak, abych neodjížděl z bouračky v rakvi. Ty plechy a plasty, co jsou okolo mě stály sice nějaké peníze, ale lepší chodit pěšky po světě než ležet v nemocnici. Nebo v rakvi. Ti, co se mi budou smát, že chodím pěšky, protože jsem rozstřelil auto, jsou mi šumák. Lepší, když se smějou, než když pláčou.

Plechy a plast nic neznamejí ... jen lidskej život má nějakou cenu.

Odesláno

Myslím, že tu už všichni řekli vše potřebné

Hugo, nikdo Tě ze smrti toho kluka neviní (řídil on a odnewsl si tu chybu bohužel s plnou parádou)

Co se týče gum, přijet na sraz s gumama hladkýma jak dětská prdelka není zrovna rozumné (a můžeš tisíckrát tvrdit, že tys jel opatrně právě proto, že sis těch práskaček byl vědomej - zažil jsem bouchlou gumu cca v 80tce a znovu už bych ten fofr, kdy lítáš po silnici jak nudle v bandě fakt prožívat nechtěl)

Z výše uvedeného důvodu diskuzi ZAMYKÁM

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...