zabicka Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ahojik, rada bych vam predstavila moje dva hafany: Pokud se vam libi, byla bych moc rada, kdybyste je podporili v teto soutezi: http://candy.cz/soutez/ShowGallery.php A \"nahodte\" taky foto vasich milacku chlupatych, ne plechovych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 \"IP adresa Vašeho počítače je pro hlasování blokována\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Původně zaslal: zabicka Ahojik, rada bych vam predstavila moje dva hafany: Pokud se vam libi, byla bych moc rada, kdybyste je podporili v teto soutezi: http://candy.cz/soutez/ShowGallery.php A \"nahodte\" taky foto vasich milacku chlupatych, ne plechovych No hlas sem ti dal, ale nediv se že tu jsou plechový miláčkové, vždyť jsi na Fóru Peugeot Clubu:D:D:D [upravil dne 19/11/06 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Pejsci jsou lepší než auta. Ale zase na nich daleko nedojedeš Zkusím to, až dojedu domů, jestli to ještě bude aktuální. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 Peta: soutez trva do 26. 11. Radek Hurvajz: Vsak to je v poradku. Ja toho svyho plechovyho milacka taky rada ukazuju:D Za bodiky dekujeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Tak tady je ten náš ekšpert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: Vertex Tak tady je ten náš ekšpert Tak tento pes je poriadny zabijak a trhac:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: dusan Původně zaslal: Vertex Tak tady je ten náš ekšpert Tak tento pes je poriadny zabijak a trhac:D:D:D Taky bych se bala, kdybych ho potkala:D:mrk:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: dusan Původně zaslal: Vertex Tak tady je ten náš ekšpert Tak tento pes je poriadny zabijak a trhac:D:D:D Taky bych se bala, kdybych ho potkala:D:mrk:aut :D:D:DSice nemá tak velký žuby zahnutý ale vyštěkat umí kdekoho a pořádně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 to zabicka: a na tech pejskovejch strankach mas fotku peugeotka?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: aka to zabicka: a na tech pejskovejch strankach mas fotku peugeotka?:D Vypadá to že nemá tady se mrkni http://leopard.tym.cz/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: dusan Původně zaslal: Vertex Tak tady je ten náš ekšpert Tak tento pes je poriadny zabijak a trhac:D:D:D No teď už je trošku větší a krvežíznivější :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted November 20, 2006 Author Share Posted November 20, 2006 aka: peugeotka mam tady: http://girlstuning.com/clen.php?Clen=3 komisar: jeee, vypadal uzasne! Skoda, ze uz neni s Tebou, urcite to byl super spolecnik! Vertex: vypada na spravnyho pejska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 komisar: na te fotce mu to fakt slusi:D jinak skoda sam vis, ze to bude lepsi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: zabicka Ahojik, rada bych vam predstavila moje dva hafany: Pokud se vam libi, byla bych moc rada, kdybyste je podporili v teto soutezi: http://candy.cz/soutez/ShowGallery.php A \"nahodte\" taky foto vasich milacku chlupatych, ne plechovych Kde máš ty své pejsky, abych jim mohl dát svůj hlas. Já mám Mopse a je to moc hodnýýýýýý pejsek Už je veterán 11let, ale na poslední výstavě byl výborný. Ale i králíci berani nejsou špatný. To ti potvrdí i Aluška. Že mám pravdu Aluško:D:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: zabicka Ahojik, rada bych vam predstavila moje dva hafany: Pokud se vam libi, byla bych moc rada, kdybyste je podporili v teto soutezi: http://candy.cz/soutez/ShowGallery.php A \"nahodte\" taky foto vasich milacku chlupatych, ne plechovych Kde máš ty své pejsky, abych jim mohl dát svůj hlas. Já mám Mopse a je to moc hodnýýýýýý pejsek Už je veterán 11let, ale na poslední výstavě byl výborný. Ale i králíci berani nejsou špatný. To ti potvrdí i Aluška. Že mám pravdu Aluško:D:super ANO, KRÁLÍCI JSOU NEJLEPŠÍ :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 hm a ted schvalne jak dlouho to bude trvat nez nekdo opet napise ze na smetane nebo na paprice enbo cokoli jineho..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Původně zaslal: aka hm a ted schvalne jak dlouho to bude trvat nez nekdo opet napise ze na smetane nebo na paprice enbo cokoli jineho..... Napadlo mě to hnedle, jak jsem to psala, takže schválně, kdo bude první :D :D . Když tedy nepočítám tebe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 :Dmyslenku prvni mas teda ty, vymluvu ja:D:Dted se jen ukaze, kdo seberee odvahu to sem napsat po takovemhlke uvodu:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 jezismarja, pejsci.... ja bych na ne zkusil to pretaktovani vysavace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts