Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vůbec bych se 2,2 HDi nebránil, aspoň by holka (Peugy) měla kamarádku:D Jednou možná...Jinak s takovým autem budeš jezdit z práce delší cestou, uvidíš...Aspoň mě se to pravidelně stává:D

Odesláno

taky si rikam ze kdybych mel nafticku ze mi nebude lito delat si delsi vylety :) sem takovej skrblik a koukam na kazdy prolity litr paliva a s tim HDI by mi to tak nevadilo.. jen porad nemuzu najit neco co by mi vyhovovalo, mel bych jednoho za pekny peniz ale Italie a to je daleko :(

Zajimala by me jeste jedna vec. Co vyhrivane čelní sklo? pisou to jen u nejakych aut ale kdyz koukam na panel ovladani klimatizace, knoflik co pripomina prave to vyhrivani, je skoro u kazdeho auta.

Odesláno

Mám 2litr 100kW (viz. podpis) a jsem spokojen. Jezdím jako úplně normální řidič a výkonově mi to v poho stačí. Povinný pod 4tis. (bonusy 35%). 406 kupé je podle mne hlavně o designu a ne o výkonu (ani s 3litrem).

2.2HDI je fajn volba, jen pořizovací cena je malinko výš.

Vyhřívané čelní sklo peugeot nedělá. Ten knofl slouží k tomu, že se pustí větrák na plnej ceres a klapka přepne na ofuk čelního skla. :papa

[upravil dne 27/2/10 Dave_k]

Odesláno

tady se to bude asi hodne rozchazet :-) ty co maji 2 litr tak napisou ze staci, ty co 3 litr tak ze jedine ten :) ... pravda je ze HDi je drazsi, zase ale by se mi mohla vratit investice do nafty v usetrenych penezich za spotřebu. ale nevim zase jak je na tom diesel s udržbou. Ted mam na 3o6ce starou 1.6ku takze mit dvoulitra tak mam v rukach o 55 koni vic :D to by pro zacatek mohlo stacit.

S tim sklem jsem si to myslel ze je to jen vzduchem, jen sem se chtel ujistit, diky.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mám 2litr 100kW (viz. podpis) a jsem spokojen. Jezdím jako úplně normální řidič a výkonově mi to v poho stačí. Povinný pod 4tis. (bonusy 35%). 406 kupé je podle mne hlavně o designu a ne o výkonu (ani s 3litrem).

2.2HDI je fajn volba, jen pořizovací cena je malinko výš.

Vyhřívané čelní sklo peugeot nedělá. Ten knofl slouží k tomu, že se pustí větrák na plnej ceres a klapka přepne na ofuk čelního skla. :papa

[upravil dne 27/2/10 Dave_k]

ja si myslim, ze ten knofl v sebe ukryva vice funkci, nez spusti vetrak a ofuk na celne sklo. Teraz nevim co este, ale mne po zapnuti toho cudlu zapne automaticky klimu, vetrak je v rezimu \"auto\" a este par veci, co mi ukaze na displeji, ale ted nevim, co este...

Odesláno

Ja se priznam.. mam porimarne 406break 2.0 HDi 80KW verzi a sem vice nez spokojen a na radeni sem si kupil cupe 3.0 152kw.... z duvodu abych se vyradil, kamos ma mitsubischi .. sakra co to je.. velky cerveny... eclipse.. yop to je vonco... a taky s tim jezdi 230km/h i kdyz je to jenom 2.0 110kw..

jako ja to beru takhle... kdyz si vedle sebe stoupnem.. ehm asi nema sanci.... ale taky mu to jede...

ja na usporu mam hdi a na projizdku 3.0 a myslim ze je to super volba... jenom to poviny a havarijni.. je celkme pro nas mlady drahy... na dve auta...

ale jinak je to super volba... Zalezi co od toho ocekavas... co po tom aute chces... ja kdybyhc mel volit... tak bych i vzal 2.2HDi ale k cemu mne to je.. kdyz uz jednoho naftaka mam... 2.0 te taky sveze.. ale 3.0 je zase jiny kafe.. pro nerozhodnyho doporucim 2.2i.. ale to nemas sanci sehnat....

ja sem od auta chtel aby kdyz na to slapnu maval sem ostatnim v zpetnym zrcatku... a kdyz sem zjistil ze pomer 1.8/2.0/2.2 benzin versus 3.0 benzin je treba litr... na sto.. tak to uz bylo jasny.

musis si rozmyslet co od auta chces... pokud si nepotrpis na konskou silu... ber klidne i naftaka... :aut

ne ze by nafta byla nejaka slabsi... ale zle ten zatah do 6tis je prote neco inciho... a to mluvim jako zarytej ropovod.

[upravil dne 28/2/10 Chepp]

Odesláno

to je o tom. ty mas dve auta. uzitkovy a na hrani. to ja si dovolit nemuzu, takze bych rad \"uzitkove\" kupatko. zni to hrozne teda :myslim ale je to tak. V6 zni lakave ale naklady bych neutahl a pokud bych nasel 2.2 benzin (o dvou vim) tak mi prijde ze tam uz neni takovy rozdil ve spotrebe jako s 3 litrem. jak pises litr nebo dva coz neni tolik. zato ta nafta by mohla jezdit za polovicni oproti 3.0 ... jsem klidny ridic, nezavodim a ani nemam poradne kde. a kdyz to tak vezmu tak i s tou naftou bych kupa radoby tunerum ukazal koncovy svetla :-)

bylo by to moje druhy auto kdyz nepocitam 120ku co jsme dostali od dedy. takze zase myslim ze na nejaky šestiválce mam jeste dost času :-)

Od tohodle auta chci aby vypadalo hezky a nadrz aby me nestala 3 tisice. líbi se mi kdyz se lidi otaci :) a nemam rad pruvan v penezence.

Odesláno

Do kombajna a natankuji za 1800,- a do cupe za 2000,- a s kombajnem najedu 900km [mesto] a s v6 najedu.. mno nevim.. ale za litr najedu tak cca 300km svizne jizdy.. tak doufam ze 600km by bylo super.. ale priznam se... koupil sem si to na tu sviznou jizdu.... takze to taky prohanim... za vykend neni problem projet 30l jako jen tak....

tak tod potom otazka.... v konecnym dusledku sem dosel k tomu ze rozdil jestli ujedu za plnou nadrz 600 nebo 900 uz neni takovy rozdil.... takze mi ta v6 uz ani neprijde... sice ano.. je to drahy... oproti dieslu je to pro men rozdil... najed o 1/3 mene... ale.. zas to svezenicko...

Jak sem psal... staci si ujasnit priority, a potom je to hned jasne... Jen si myslim ze udrzba HDi je financne narocnejsi nez benzinu... tak bych to s tou spotrebou zas tak nebral doslova, protoze kdo si koupi HDi tak s tim jezdi, tak i v takovym stavu to koupis.... od nekoho kdo s tim hoodne jezdil, a preci jenom benzin... covece nikdy bcy hneveril ze se tak zamiluju do tech 700ot/min ta kultivovanost a tichost, potom kdyz to clovek roztoci tak to trha asfalt... nejsem zadny zavodnik to o mne mluvi ze sem zatim letel 170km/h a to byla jenom chvilkova uchylka... jinak jezdim do 150km/h...

Ja sem mnel strach pri koupi HDi ze to koupim.. a bude to srot.. vlastne byl hromadu sem toho musel opravit, ale musim priznat ze ted je vse ok... ale investice na dobry chod byly, s tim budes muset pocitat ze to bude neco stat, od zhavicu az vsechny blbustky HDi davat pozor na naftu atd... proste je to choulostivejsi zalezitost.

[upravil dne 28/2/10 Chepp]

Odesláno

ja ted beru plnou zhruba za 1500 a najedou tak 700km.. kdybych mel kupatko na vikendove jizdy tak by mi 3 litr nevadi (ikdyz zase tech 8 tis pojistky je dost) ale ja to budu vyuzivat denne. takze se posledni dobou koukam v bazarech po nafte jenze je to slabsi vyber. nedokazu odhadnout cenovou relaci. Treba v polsku je 2002, stříbrna, 140tis najeto, plna vybava za 5.500 euro ... cena mi prijde slusna, ale nema fotky interieru tak zase nevim jak na tom jsou sedacky a volant. a je stribrny, do toho se mi taky moc nechce :)

Odesláno

Ty fotky jsou úplně mimo.

1)interiér MUX, přední nárazník old model

2)2litr a Brembo brzdiče...........

3)Podle fotky z venku je to anglán a zevnitř EU

To je jen podle prvních postřehů.

P.S.Ten interiér bych bral všema 10ti. :P

Odesláno

Diky, taky se mi prave nezdal...

takovy interier jsem uz videl, a dost lituju ze jsem nestihl ani to auto videt. Byl cerny HDi r.v.2004, ultimate edition No., plna palba za 6500 Euro.. kdyz jsem volal znamemu co jezdi do nemecka pro auta ze tohle je v berline tak mi jen odpovedel ze prave z Berlina jedou.. stacilo zavolat o par hodin drive a mohl se na nej podivat pripadne hned dovest :fnuk

Odesláno

uz to je 14 dni co mi to uteklo a neni den kdy si nenadavam ze sem tak pomalej. daleko to ani neni 400km to mam do berlina. budu hledat dal ale je to tezky.

takovy vseobecny dotaz: bude to s vyberem cim dal horsi po zime? nebo je sance ze se najde i neco behem leta?

Odesláno

Mohli by jsme mi prosim rict svuj nazor na tenhle kousek? Koukam po nem dyl. Strasne se mi libi kombinace laku a kůže. Ovsem uz dva kamosi rekli ze tomu nelicuje kapota a blatnik ale me se to moc nezda. Je pravda ze to auto uz je v nabidce dyl a dokonce i zlevnili, tak v tom bude asi hacek. Koukam uz zase po 2.0 benzinu. ted jsem si cetl prispevky o HDi a zacinam mit strach z jeho udrzby.

mobile.de

Odesláno
Původně zaslal: Sion

Mohli by jsme mi prosim rict svuj nazor na tenhle kousek? Koukam po nem dyl. Strasne se mi libi kombinace laku a kůže. Ovsem uz dva kamosi rekli ze tomu nelicuje kapota a blatnik ale me se to moc nezda. Je pravda ze to auto uz je v nabidce dyl a dokonce i zlevnili, tak v tom bude asi hacek. Koukam uz zase po 2.0 benzinu. ted jsem si cetl prispevky o HDi a zacinam mit strach z jeho udrzby.

mobile.de

naraznik vpredu vlevo mozna nelicuje uplne 100%ne. kapota se mi zda OK. jinak pekny kus, bezovou kuzi taky muzu. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...