Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změněno - Anketa Jak umýváte své auto

Změněno - Anketa Jak umýváte své auto  

1. 1. Změněno - Anketa Jak umýváte své auto

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já myji auto tak 3x do roka, ručně vapkou, 1x do roka ho navoskuji. Občas se najde nějaký dobrovolník, který mi autíčko umyje ;) Myla bych ho aji častěji, ale ta šílená zelená metalíza přitahuje špínu hrozným způsobem. V létě se na ní drží prach a v zimě, stačí když jednou naprší a hned to vypadá, jak kdybych to rok nemyla :bojim .

JJ, to víme, začneš voskovat u sloupku a u toho samýho taky skončíš a pak je to na těch dobrovolnících:D:D:D:D:D:aut

[upravil dne 13/11/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Já myji auto tak 3x do roka, ručně vapkou, 1x do roka ho navoskuji. Občas se najde nějaký dobrovolník, který mi autíčko umyje ;) Myla bych ho aji častěji, ale ta šílená zelená metalíza přitahuje špínu hrozným způsobem. V létě se na ní drží prach a v zimě, stačí když jednou naprší a hned to vypadá, jak kdybych to rok nemyla :bojim .

JJ, to víme, začneš voskovat u sloupku a u toho samýho taky skončíš a pak je to na těch dobrovolnících:D:D:D:D:D:aut

[upravil dne 13/11/06 Radek Hurvajz]

přesně tak my už to tvoje voskování známe :D

Odesláno

Já jsem taky začala s leštěním mého autíčka, začala jsem a skončila u zadního sloupku, takže Radku, nechceš to dodělat, když v tom máš praxi???? :D :D :D :D :aut :aut

Tady je důkaz :P

Odesláno

A sakra :mad::D :D :D. Bohužel tedy musím s politováním oznámit, že letošní voskování na zimu, se opravdu nekonalo, začalo a skončilo to, jak už víte :D :D :D :D. Prostě nějak nebyl čas a teď už je ziminka (docela) a já mám navíc od pátku skoro nepoužitelnou pravou ruku :( , takže teď akorát trpím :( .

Odesláno

Neeee neeee, to mám úplně z nečeho jiného a snad by jsi ani neveřil z čeho :D :D :D :D. Prostě sportem k trvalé invaliditě :myslim .

Snad si neházela koulí:o

Jak jsi na to přišel??? Ty máš asi doma taky nějakou kouli, že? Věšteckou :D :D .

Odesláno

Neeee neeee, to mám úplně z nečeho jiného a snad by jsi ani neveřil z čeho :D :D :D :D. Prostě sportem k trvalé invaliditě :myslim .

Jak jsi na to přišel??? Ty máš asi doma taky nějakou kouli, že? Věšteckou :D :D .

Néé, ale v pátek se chodí na bowlas, nebo u vás v Brně je to jinak:D
Odesláno

Néé, ale v pátek se chodí na bowlas, nebo u vás v Brně je to jinak:D

V Brně jsem ještě na bowlingu nebyla, ale chystám se na to:aut . Zatím hraji jen v Holicích a v pátek mi to docela šlo, ale odnesl to palec :( , au au .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...