raspa Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Jak umýváte své auto ? [upravil dne 11/11/2006 raspa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Chtěl bych vidět umyté auto dle 4bodu. Ani náhodou!!!!!!!!!:grr Zásadně a vždy sám!!! Je to taková relaxace a pohodička.:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Nechceš to přesunout do pokecu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr 406 red Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Auto myju jedině sám!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 taky si auto myju jedine sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Taky si auto myju sám, ale někdy když spěchám nebo se mi nechce tak to protáhnu myčkou:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Jedine sam, nekdy pomaha pritulka :super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.m Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 prave som ho doumyval Umyvan ho jedine v praci cas je zaplateny tak preco nie.... Asi tak 1x za 7-14dni, 2-3 hod. podla toho ci sa moc nudim... a dnes som sa strasne nudim....:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Do myčky bych svého miláčka nedával, zvlášť pokud by byly umělé kartáče misto hadrových. Lak na autě je od umělých kartáčů poškrábaný. Je to dobře viditelné na slunci. To se pozná auto, které majitel umývá v myčce. V Č.Budějovicích je pouze jedna hadrová myčka a to na Husovce (malé \"OMV) ale je vždy plno. Já vím, že né každý má možnost si umýt auto doma a ještě pokud má možnost vzít vodu z vlastní studny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Sledujem ake su nepopularne moznosti 3 a 4, no musim sa priznat, ze som raz nechal auto umyt manzelke a bol som spokojny a pritom jej este pomahala nasa 2rocna dcera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Občas se stane i menší zázrak a drahá polovička mi umyje a vyčistí okna:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeny Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Ahojte,auto si myju sám,mám tam z léta novej lak a nebudu riskovat poškození v myčce...A žádnou jinou možnost bych taky neriskoval:autMějte se:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferin007 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Nazval bych to asi \"čekání na pořádnej déšť\". Ale u novýho auta to asi hodlám změnit. Alespoň to dobrý předsevzetí už mám a nemusel sem čekat ani na Novej rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Jejda co to dělá v sekci pokec , to jsem si jen zkoušel jak se dělá anketa a v Pokusech a najednou je to v pokecu, tak ji neberte moc vážně [upravil dne 11/11/2006 raspa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Myslím, že už dokonce tady nějaká podobná anketa byla Většinou auto myje myčka většinou nemám kde ručně auto umýt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Auto si myju sám, ale ne doma, nýbrž v práci, kde je k tomu dostatečný prostor a vybavení Co mě ale nebaví, je mytí oken, to s chutí nechávám na přítelkyni, který to jde dost dobře... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Zásadně v myčce a na Vánoce (nebo před srazem P - clubu, když usoudím,, že je příliš špinavé). Z čeho by se pak moje auto mělo na Vánoce radovat??? Na Vánoce dokonce nejen projede kartáčema, ale nechám vypulírovat i vnitřek, okna, sedačky - dokonce nechám i opravit drobné škrábance na laku - těch má auto parkující v Praze na ulici za rok dost a dost P. S. - Anketu jsem přesunul z pokusů já Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmal Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Jedině sám a do myčky bych vživotě nevjel,dělá to pěknou paseku s lakem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Původně zaslal: Jirkap Myslím, že už dokonce tady nějaká podobná anketa byla Většinou auto myje myčka většinou nemám kde ručně auto umýt. Jo to máš pravdu byla a mám pocit že jsi ji zakládal dokonce ty ? ale nejsem si jist.Však já taky jen zkoušel jak se dělá anketa v pokusech a najednou to bylo přesunuto . Jinak já si auto nejraději myji sám , letos jsem ale 2x použil myčku páč jsem padal ze stromu a pochroumal si páteř... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 zhruba jednou měsíčně (většinou po výplatě) zajedu s autem na ruční mytí tady v Olomouci...vezmou ho tam wapkou, pak houbou se šamponem, pak zas wapkou, pak setřou vodu a přeleští jelenicí a nakonec vytřou prahy...to vše za cenu kartáčové myčky:super jinak občas zajedu v průběhu měsíce někam na wapku to jen opláchnout od většího bordelu, případně to u benzínky vysaju v zimě jezdím na kartáče:( protože nemám jinou možnost opláchnout podvozek od soli:nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts