Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Kdeee Goodyear UG-7 za najlesiu cenu

breaksilver

Recommended Posts

No som sa rozhodol,ze chcem len tieto,ziadne ine,aj ked este prichadzali do uvahy DUNLOP SP Winter Sport 3D.Obe 195/65 R15 T.Akurat,ze GoodYear-ky boli aj s LI 95-tusim do 690kg.Inak oplati sa priplatit si?LI91 boli lacnejsie.Zhanam vsade mozne,ale kua,vsade drahe.Teda na SK.Vie mi niekto poradit?A bodli by aj plechace na 406/klasika 6Jx15,ET 18/.Naj nove-odkaz na net by bodol.Vdaka

Původně zaslal: breaksilver

No som sa rozhodol,ze chcem len tieto,ziadne ine,aj ked este prichadzali do uvahy DUNLOP SP Winter Sport 3D.Obe 195/65 R15 T.Akurat,ze GoodYear-ky boli aj s LI 95-tusim do 690kg.Inak oplati sa priplatit si?LI91 boli lacnejsie.Zhanam vsade mozne,ale kua,vsade drahe.Teda na SK.Vie mi niekto poradit?A bodli by aj plechace na 406/klasika 6Jx15,ET 18/.Naj nove-odkaz na net by bodol.Vdaka

Tam boli za cca. 2600,- Sk pripadne si vytlac tu ponuku a chod zjednavat do nejakeho velkoobchodu :-) a este ma napadlo www.autolux-ba.sk

Zial s ani jednym nemam osobnu skusenost, takze to ber len ako radu do zivota. :papa

Původně zaslal: Syro

www.nejlevnejsipneu.cz

:aut

S timto obchodem jsem byl spokojenej za 3 dny jsem je mel doma;)Ja je minuly rok kupoval za tu samou cenu.Jinak naprosta spokojenost pri slalomu na zimnim klouzani drzely hooodne moc dobre:papa

http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk/pneumatiky.php?druh=2&vyrobce=13&sirka=195&profil=65&prumer=15

[upravil dne 6.11.06 Zipík]

Původně zaslal: Zipík

Původně zaslal: Syro

www.nejlevnejsipneu.cz

:aut

S timto obchodem jsem byl spokojenej za 3 dny jsem je mel doma;)Ja je minuly rok kupoval za tu samou cenu.Jinak naprosta spokojenost pri slalomu na zimnim klouzani drzely hooodne moc dobre:papa

http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk/pneumatiky.php?druh=2&vyrobce=13&sirka=195&profil=65&prumer=15

[upravil dne 6.11.06 Zipík]

ja si tam UG7-ky objednával loni na podzim..měli dojít do týdne..po týdnu mi poslali mejla, že budou za další týden..po dalším týdnu se situace opakovala a když jsem tam nakonec zavolal, tak mi týpek řek, že to je novinka a že ještě nejsou nikde v republice, že budou za další měsíc..tak jsem objednávku zrušil, zavolal do pneunet.cz a tam jich měli plnej dvůr a ještě o pár kaček levněji:o

Mozno,neviem...Ale uz som rozhodnuty:):).Zatial vsade na nete smola-vypredane-vdaka pocasiu:grr.Inak uplne naj by bolo,keby sa dali zohnat ako komplet na plech.diskoch.Tak ci onak plechy zhanam a tak si myslim,ze by to tak malo vyjst najlacnejsie.A hlavne by som nemusel brat jazdene plechy,nech aj len 1 sezonnu,ale predsa:myslim.Poradte.Slov.net by bodol,nie vsetci ponukaju aj odvoz z Ciech na Sk za \"babku\" ak vobec.Este raz vdaka.;)

www.nejlevnejsipneu.cz

doporucujem po objednani zavolat ci maju...

kupoval som pred rokom zimne UG6 dodali mi to za 10 dni ale uz snezilo a asi tam mali hodne objednavok

kupoval som aj letne Matador dodali to za 5 dni bezproblemov

Pri prezuvani v PNEUservise mi povedal ze na tie UG6 by cenu spravil aj on, ale nechapal ze na matador by musel ist 300sk na jednom kolese pod cenu...

DOPRUCUJEM :super

Tak už je mám doma (Goodyear UG7). V pátek odpoledne jsem je objednal, v pondělí ráno to předali PPL a dnes dopoledne to došlo. Koupil jsem je tady:

http://www1.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=2&vyrobce=13&sirka=195&profil=65&prumer=15

Cenu jsem bral pouze jako orientační údaj a protože píší, že pokud je někde mají levněji tak individuelně cenu upraví, tak jsem jim zavolal a nadiktoval internetovou adresu, kde jsem je našel nejlevnější (za míň jak 1789Kč s DPH jsem je nenašel), dali cenu o deset korun lepší a už byly moje.

[upravil dne 14/11/06 Leo]

Smolik,ze chcem prave tie s LI 95,vsade problem s dodanim...:(Zvlast na SK.www.pneunet.cz tiez nema+postovne.Na www.nejlevnejsipneu.cz -slov.odnoz som chcel ist pod cenu,aj som im poslal mail s linkami,kde sa daju zohnat lacnejsie-tam vypredane tiez:roll,ale odvtedy sa neozvali.Asi sa fakt budem musiet pozriet po inych.Tiez s diskami za rozumnu cenu problem...Ponuka by este bola ojetiny Alpine 2 na diskoch-vraj 1sezonu jazdene/11000sk/,ale 2 su na 90% a 2 na 60%+disky sem tam hrdza.Zeby ozaj 1 sezonna???:myslim.Tak zatial stale letne a hlava ako melon...:(

Původně zaslal: breaksilver

Smolik,ze chcem prave tie s LI 95,vsade problem s dodanim...:(Zvlast na SK.www.pneunet.cz tiez nema+postovne.Na www.nejlevnejsipneu.cz -slov.odnoz som chcel ist pod cenu,aj som im poslal mail s linkami,kde sa daju zohnat lacnejsie-tam vypredane tiez:roll,ale odvtedy sa neozvali.Asi sa fakt budem musiet pozriet po inych.Tiez s diskami za rozumnu cenu problem...Ponuka by este bola ojetiny Alpine 2 na diskoch-vraj 1sezonu jazdene/11000sk/,ale 2 su na 90% a 2 na 60%+disky sem tam hrdza.Zeby ozaj 1 sezonna???:myslim.Tak zatial stale letne a hlava ako melon...:(

Taky jsem na www.nejlevnejsipneu.cz posílal mail a po týdnu se nikdo neozval. Tak jsem tam zavolal a že prý ať ho pošlu znovu. Tak jsem ho poslal a po dvou dnech zase nic a tak jsem volal znovu a rovnou objednal po telefonu (prý tam můj mail ani nedorazil – asi tam mají nějaké problém). Pokud tedy chcete rychlé jednání, tak zavolejte a dohodněte to on-line.

Presne to same u mna:nevim.Ale volal som osobne,dohodli sme sa v poho aj na cene-hlavne na diskoch mi spustili 530sk/kus,co je dost.Uvidim ako s objednavkou,som hovoril,ze prave by bolo lepsie,keby dodali az za tyzden.Nie som doma.Ak skor,hadam ich vylozia a platba dodatocne.To by malo byt v poho,nie???Som zvedavy ako to dopadne.Zatial v poho..