Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předvánoční uklidnění na Džbáně????  

1. 1. Předvánoční uklidnění na Džbáně????

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Tak ju,koupím si teda známku a přijedeme taky.Pokud se to bude konat.

Možná bych mohl cestou z Chomutova sjet z obchvatu a projet těch pár domků mezi Chomutovem a Prahou a nabrat vás :D I když já jsem držák, takže nevím, kdy ze Džbánu pofrčím dom :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

V Praze sníh???? Myslíš takovou tu vaší kamalitu 3 - 4 cm???? :myslim:myslim

Náhodou .... někdy i víc..... REJPALE..... :aut:D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Vertex

V Praze sníh???? Myslíš takovou tu vaší kamalitu 3 - 4 cm???? :myslim:myslim

Náhodou .... někdy i víc..... REJPALE..... :aut:D :D :D

Jo, to možná na parkovisku vedle auta, když to smeteš z předního okna. Nebo když to někde ujede ze střechy :mrk

Odesláno

Nový vývoj:

dnes jsem poslal do restaurace žádost o rezervaci míst pro vánoční sraz, teď už jen čekat, jak to dopadne

Dobrý den

na posledním srazu Peugeot-clubu (2.11.2006) jsme předjednávali možnost předvánočního setkání Peugeot-clubu již tradičně ve Vašich (pro nás již téměř domáckých) prostorách.

Dotazem u členstva P-clubu mám potvrzen zájem opět cca 30 lidí, tentokrát však v sobotu 16.12. se začátkem v odpoledních hodinách (možná by si někteří rádi dali i oběd, ale netuším, zda budete mít otevřeno již v poledne). Celý sraz by měl být koncipován opět nejprve jako setkání na místním parkovišti (možná nějaký slalom na zasněžené ploše, možná se nám povedou sehnat i nějaké nové předváděčky - během toho by se určitě lidi chodili k Vám ohřívat a až bychom se nabažili, tak bychom pak uzavřeli jídlem a pitím až do zavíračky.

Můj dotaz tedy zní, zda v sobotu 16.12. máte ještě volné kapacity (nejraději bychom salonek) a zda tedy mohu oznámit, že se u vás bude předvánoční sraz konat.

Současně i žádám o rezervování salonku na čtvrtek 7.12. od 18 hodin - klasika cca 20 - 30 osob

Děkuji za rychlou odpověď

Miroslav Svoboda - Medvěd

přeseda Peugeot - clubu

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nový vývoj:

dnes jsem poslal do restaurace žádost o rezervaci míst pro vánoční sraz, teď už jen čekat, jak to dopadne

Dobrý den

na posledním srazu Peugeot-clubu (2.11.2006) jsme předjednávali možnost předvánočního setkání Peugeot-clubu již tradičně ve Vašich (pro nás již téměř domáckých) prostorách.

Dotazem u členstva P-clubu mám potvrzen zájem opět cca 30 lidí, tentokrát však v sobotu 16.12. se začátkem v odpoledních hodinách (možná by si někteří rádi dali i oběd, ale netuším, zda budete mít otevřeno již v poledne). Celý sraz by měl být koncipován opět nejprve jako setkání na místním parkovišti (možná nějaký slalom na zasněžené ploše, možná se nám povedou sehnat i nějaké nové předváděčky - během toho by se určitě lidi chodili k Vám ohřívat a až bychom se nabažili, tak bychom pak uzavřeli jídlem a pitím až do zavíračky.

Můj dotaz tedy zní, zda v sobotu 16.12. máte ještě volné kapacity (nejraději bychom salonek) a zda tedy mohu oznámit, že se u vás bude předvánoční sraz konat.

Současně i žádám o rezervování salonku na čtvrtek 7.12. od 18 hodin - klasika cca 20 - 30 osob

Děkuji za rychlou odpověď

Miroslav Svoboda - Medvěd

přeseda Peugeot - clubu

to Medved: super!!! :potlesk:potlesk:potlesk

Brno, zavítá do Matičky stověžaté na Vánoční srazík...:mrk

:mrk:mrk

Odesláno

Tak a problém je na světě

Reagujeme na vaši poptávku na 16.12.06. Je mi osobně velice líto, že Vás

zklamu , ale pro tento den je restaurant plně obsazen od 15.00 hod zde je

reservována svatba pro 70 osob. Dovolte mi nabídnout termín 15.12. 06, který

je s provozních ohledů dokonalý.Ohledně 7.12. 06 vše v souladu s Vaší

resesrvací.Případné upřesnění jiného termínu jsem Vám plně k dispozici na

tel. 775 591 114 Michal Pilík

15.12 je pátek, to vypadá blbě (opět bychom se sešli až pozdě k večeru = žádné předváděčky, slalom o ničem . . . )

Napadlo mě buď 9.12. (to bychom asi zrušili čtvrtek 7.12.), nebo neděle 17.12. (to zase může být pro mimopražský blbý v tom, že při odjezdu by hrozily zácpy v Praze), nebo popátrat a vyzkoušet něco jinšího.

Každopádně se s panem Pilíkem zítra pokusím spojit a projednat, zda bychom se tam nevešli společně se svatbou, ale nevím, nevím

Odesláno

no z mýho mimopražskýho hlediska by bylo asi přece jenom lepší v sobotu 16týho a příp. na jiným místě, protože jinej termín nevím nevím...ale mluvím jenom za sebe

Guest Janča205
Odesláno

No mě by se to spíš hodilo toho 9.12.,ale záleží na ostatních jak budou moct!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...