ace723 Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Zdravim, vcera jsem koupil 406 1.8 16V rv97 s LPG ale zjistil jsem ze nejde topeni. Nastaveny na cerveny pole, ventilator muze byt malo nebo na max, je to jedno, vzdy z ventilace jde jen lehce vlaznej vzduch, v aute je docela kosa. Kdyz otocim na studenej vzduch tak jde ledovej, kdyz na teplej tak jen vlaznej:( A jeste se spina vetrak, ted jsem dojel domu, teplota podle ukazatele na pulubce tak 80°C a pod kapotou rve vetrak na chladici Co tomu muze byt? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Původně zaslal: ace723 Zdravim, vcera jsem koupil 406 1.8 16V rv97 s LPG ale zjistil jsem ze nejde topeni. Nastaveny na cerveny pole, ventilator muze byt malo nebo na max, je to jedno, vzdy z ventilace jde jen lehce vlaznej vzduch, v aute je docela kosa. Kdyz otocim na studenej vzduch tak jde ledovej, kdyz na teplej tak jen vlaznej:( A jeste se spina vetrak, ted jsem dojel domu, teplota podle ukazatele na pulubce tak 80°C a pod kapotou rve vetrak na chladici Co tomu muze byt? Koukni jestli nechybí chladící kapalina, případně ji dolej, a je to s největší pravděpodobností zavzdušněný, takže odvzdušnit. Jeden odvzdušňovák je šroub u termostatu, a druhej je taková čepička na hadici uplně u přepážky do kabiny, je to nejvyšší místo chladícího systému. Citovat
OK406 Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Zkus v horním levém rohu je ikona Hledání. Klikni na ni a zadej topení. Snad tam najdeš radu. Nemáš vypadlou hadici nebo jestli máš klimatizaci, máš tam dost náplně? Může to být zavzdušněný. A co na to původný majitel. Zeptej se ho. Máš auto přece tak krátkou dobu. Jinak 406 topí velm dobře. [upravil dne 4/11/06 OK406] Citovat
Guest chmeldaGTI Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 mno, mě taky 205tka netopila, ve finále sem zjistil, že tam vůbec není radiátorek, hadice co k němu vedou byly spojený takoym kolínkem Citovat
Fusion Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Původně zaslal: chmeldaGTI mno, mě taky 205tka netopila, ve finále sem zjistil, že tam vůbec není radiátorek, hadice co k němu vedou byly spojený takoym kolínkem Já to tak měl když sem byl v procesu výměny radiátoru ale bylo to přes léto takže bylo nádherný v autě mít nejstudenější vzduch. Zřejmě by to mohl někdo udělat kvůli prodeji bez investice do radiátoru a tak aby netekla dovnitř voda. Ace: v tom vyhledávání zkus najít něco s klapkama nebo jak se to menuje. Starší auta to mají ovládaný lankem tak je to cítit ale u novější je to elektricky a ta klapka za radiátorem se vlastně neotvírá do polohy topení a tudíž netopí. Citovat
Trnkoš Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 To je jednoduchý,nech zahřát auto a pak sáhni na hadice co vedou k radiátoru topení,když budou hadice horký tak ti nechodí ovládání topení nebo je radiátor zanesenej.Když bude hadice studená tak je tam vzduch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.