Driver Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Scháním Breox na brzdy, ale zatím jsem ho v nejbližším okolí nesehnal. Našel jsem ale ještě TENTO výrobek od ATE, který má mít stejné použití jako Breox akorát s tím rozdílem, že je to pasta. Myslíte, že ho můžu bez problémů použít na pístky a na ta gumová těsnění? Jinak to prodávají u Autoštangl za 130,-. [upravil dne 31/10/2006 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Podle fotky to bude asi něco podobného. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 A co měděná pasta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: BOSSCZ A co měděná pasta? Do čeho? Do brzdových válečků??? Tam nic takového nepatří! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Měděnou pastou se velmi lehce potírají POUZe vodící plochy brzdových destiček (očistit od rzi a potřít). Nic jinýho. Čištění zase jen lihem, nenapadá těsnící a gumové díly brzd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSSCZ Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Jen jsem se zeptal když se tady řešej přípravky na brzdy a jsem rád že sem zase chytřejší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farkyman Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Driver Scháním Breox na brzdy, ale zatím jsem ho v nejbližším okolí nesehnal. Našel jsem ale ještě TENTO výrobek od ATE, který má mít stejné použití jako Breox akorát s tím rozdílem, že je to pasta. Myslíte, že ho můžu bez problémů použít na pístky a na ta gumová těsnění? Jinak to prodávají u Autoštangl za 130,-. [upravil dne 31/10/2006 Driver] Jo můžeš, mám jí doma a byla mi doporučena.Je to opravdu pasta a používá se na pístky,jejich dráhy a těsnění při opravách a repasích brzdových třmenů apod.. [upravil dne 31/10/2006 Farkyman] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecerko Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Původně zaslal: Driver Scháním Breox na brzdy, ale zatím jsem ho v nejbližším okolí nesehnal. Našel jsem ale ještě TENTO výrobek od ATE, který má mít stejné použití jako Breox akorát s tím rozdílem, že je to pasta. Myslíte, že ho můžu bez problémů použít na pístky a na ta gumová těsnění? Jinak to prodávají u Autoštangl za 130,-. [upravil dne 31/10/2006 Driver] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecerko Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Breoxu mám dostatek, odkud jsi a kolik ho potřebuješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 Původně zaslal: pecerko Breoxu mám dostatek, odkud jsi a kolik ho potřebuješ? Dík za nabídku, ale už jsem použil tu pastu od Ate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts