Ferin007 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Dali byste si to 307 SW parkovacího asistenta? Jak se s tím vůbec parkuje? Eště to nemám doma. Po dlouhým rozmýšlení sem ho tam nakonec nedal (dal sem nakonec přednost ESP atp.), ale trochu mi to začíná ležet v hlavě. Už sem jich viděl dost s ním. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Nejlepší parovací asistent je když se vyleze z auta a každý se podívá kolik je kde místa. Aspoň uděláte něco pro svoje zdraví. :mrk:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 P307 je jedno z mala aut, ze kterych je perfektni vyhled smerem dozadu, po par dnech to odhadnes na centimetr. Parkovaci asistent jsou vyhozeny penize. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 No, mám v autě parkovacího asistenta a musím říct, že je to bomba! Mám ho vpředu i v zadu a parkuje se s tím opravdu super. Tak jsem si na to zvykl, že jsem sedl do auta, kde to nebylo a málem jsem s tím při parkování naboural do auta za mnou. Parkuji teď tak, že v bočních zrcátkách jen hlídám boky auta a dozadu se skoro nedívám, jen poslouchám jak to pípá. Parkoval jsem s autem kde asisten nebyl, koukám do zrcátek a hlídám boky a kola u obrubníku a čekám na pípápní a ono pořád nic.... Až mi to trklo, že jsem v jiném autě, tak jsem dupnul na brzdu, kouknu dozadu a byl jsem několik málo milimetrů od auta za sebou Málem byla rána. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Taky si myslím že to je fajn věc a taky (blbec jeden) jsem si to nedal což mě občas s... a tak občas laškuju s tím že si to domontuji ale pak zpravidla buď pošlu maminu koukat nebo se kouknu sám:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Mám ho na dodávce (Boxer) a taky jsem si ne něj velice rychle zvykl (jen bych asi příště připlatil a koupil nějaký kvalitnější, páč u stávajícího se za deště rádi zanáší senzory a systém pak kecá) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Já mám neorigo koupené od Jablotronu, montoval jsem si to sám a jsem velice spokojený. Už bych nechtěl jinak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hhonza Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Je to dobrá věc, budu si to teď objednávat a montovat. Už jsem to na jednom autě měl a musím říct že už mi to zachránilo prdel (u auta), když jsem přehlédl jednu trubku v trávě asi 80 cm vysokou, ale naštěstí mi to začalo řvát, tak jsem se šel podívat kam to couvám a hle...trubka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: Hhonza Je to dobrá věc, budu si to teď objednávat a montovat. Už jsem to na jednom autě měl a musím říct že už mi to zachránilo prdel (u auta), když jsem přehlédl jednu trubku v trávě asi 80 cm vysokou, ale naštěstí mi to začalo řvát, tak jsem se šel podívat kam to couvám a hle...trubka. nejaky link kde to objednas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Původně zaslal: Medvěd Co třeba zde? http://obchod.autobenex.cz/index.php?PHPSESSID=3b11d72983f116bc87ef3bdaed84244a mozes mi prosim ta napisat presny nazov toho vyrobku? ked kliknem na odkaz, objavi sa Vážený zákazníku, omlouváme se, ale z důvodu podezření na DoS útok z Vaší strany na náš server je Vám přístup do i-Obchodu dočasně pozastaven. K obnovení přístupu dojde po uzavření okna prohlížeče a jeho opětovném spuštění. Děkujeme za pochopení a hladat manualne som po 15 minutach vzdal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 bude to fungovat??? http://www.autobenex.cz/katalog/va_park/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarinoRS Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 diky, funguje. pozeral som aj jablotronacke, nejak sa mi nepacia tie s displejmi, mate niekto displejovy? kam ste to umiestnili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 mám ten z Jablotronu s displejem s bargrafy po stranách a je to skvělé. Umístil jsem ho na kapličku displeje palubního počítače. Někdo to dává nalevo od volantu k výdechu větráku, ale na tom středu to je asi jednodušší kvůli kabeláži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Nebo tady : http://levnealarmy.cz/kategorie.php?id_kategorie=10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 No tak tam ctu, ze 30cm od prekazky to piska nepretrzite, tak to je podle me uplne na h...... Snad jedine na tu prehlidnutou trubku. 30 cm je fakt hodne, to odhadne i slepej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Původně zaslal: Kosta1 No tak tam ctu, ze 30cm od prekazky to piska nepretrzite, tak to je podle me uplne na h...... Snad jedine na tu prehlidnutou trubku. 30 cm je fakt hodne, to odhadne i slepej. a jak by sis to teda představoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 No, ze by to nepretrzite piskalo mnohem bliz, tak 10cm? Kdyz parkuju ve meste do fakt male mezery, nemam zdaleka z obou stran 30cm mista, takze myslim, ze je to na nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Otec to ma ve Volvu a kdyz vyjizdi z garaze, muze se to zblaznit, ovsem z XC 90 dozadu neni videt temer nic, ve srovnani s 307. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Původně zaslal: Kosta1 No, ze by to nepretrzite piskalo mnohem bliz, tak 10cm? Kdyz parkuju ve meste do fakt male mezery, nemam zdaleka z obou stran 30cm mista, takze myslim, ze je to na nic. Ale když víš, že už to píská a že máš tedy ještě 30 cm místa, tak ten zbytek přece odhadneš, ne? Zvlášť jestli nejsi slepej, že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 To jo, ale myslim, ze kdyz s tim autem jezdis dyl jak mesic, odhadnes v pohode okraj auta +-10cm. Aspon ja s tim u 307 nemam zadnej problem. Je to ale kazdyho vec, pro me by to ale melo smysl jen v tom, ze fakt neco prehlidnes, ale za 3,5 roku se mi to jeste nastesti nestalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts