dufi Odesláno 19. říjen 2006 Odesláno 19. říjen 2006 :rokerZapojení kontrolního pípáku na zapnutí světel: Náklady: - bzučák: - 24,- Kč Bzučák (originál koupený na 12V) zapojit +pólem na pojistku č.7 - 30A (stropní osvětlení, 12V zásuvka vpředu...) a -pólem na pojistku č.22 - 10A (parkovací světla vlevo...). Princip činnosti: - po zapnutí zapalování přivedu +12V na +pól bzučáku -> proud teče přes vlákna žárovek parkovacích světel a osvětlení SPZ na kostru -> bzučák píská. Po zapnutí parkovacích světel přivedu +12V na -pól bzučáku -> vyrovnají se potenciály (rozdíl napětí na + a -pólech je 0V) -> proud neteče -> bzučák nepíská. Citovat
Bohumil Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 2 Dufi : Tobě to nepípá, když necháš zapnutá světla a vypneš zapalování? :o Citovat
Berilac Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Teda neviem ako u Teba, ale mne pipa uplne vsetko, pipaju mi svetla ked otvorim dvere a motor nebezi a kluc je v zapalovani, tiez ked je vypnuty motor tak mi pipa ze mam kluc v zapalovani. A tiez mi pipa radio ked kluc vytiahnem - radio ale nemam original od Leva Citovat
Bohumil Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Taky jsem z toho byl , když jsem si pořídil Jeana. Furt mi něco pípalo.:D:D Citovat
Berilac Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Zistit co mi to vsetko pipa a preco, ked som pred 3 mesiacmi prvykrat sadol do auta, a vypol som motor, svetla a otvoril dvere, tak mi zacalo vsetko bzucat, najprv kluc a to som fakt nechapal, a potom radio, som asi 10 minut sedel v aute a skusal vypnut zapnut svetla, smerovky, vsetko. Citovat
Berilac Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 je to fakt dobre forum, vela veci som tu o svojom Levovi zistil. Citovat
DanculD Odesláno 20. říjen 2006 Odesláno 20. říjen 2006 Chlapi vy ste to nepochopili on pisal navod na pripomenutie nutnosti zapnutia svetiel -> tzn. aby ste nezabudli zapnut po starte motora svetla !!! Kapišto ??? A teraz sa mozete vsetci Citovat
jardas Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: DanculD Chlapi vy ste to nepochopili on pisal navod na pripomenutie nutnosti zapnutia svetiel -> tzn. aby ste nezabudli zapnut po starte motora svetla !!! Kapišto ??? A teraz sa mozete vsetci a co tak si to nechat aktivovat v ŘJ? To by bylo reseni Citovat
dufi Odesláno 23. říjen 2006 Autor Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: jardas Původně zaslal: DanculD Chlapi vy ste to nepochopili on pisal navod na pripomenutie nutnosti zapnutia svetiel -> tzn. aby ste nezabudli zapnut po starte motora svetla !!! Kapišto ??? A teraz sa mozete vsetci a co tak si to nechat aktivovat v ŘJ? To by bylo reseni ale aktivaci v ŘJ si neuděláš sám na koleně v garáži a zaplatíš za to aspoň 300,- Kč, ne-li více... Citovat
dufi Odesláno 23. říjen 2006 Autor Odesláno 23. říjen 2006 2Bohumil: To víš, že mi to pípá, ale jak poznamenal správně DanculD, toto je velice laciné a rychlé řešení na pípání, abys nezapomněl zapnout světla. Původně zaslal: Bohumil 2 Dufi : Tobě to nepípá, když necháš zapnutá světla a vypneš zapalování? :o Citovat
Bohumil Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Mě to aktivovali zadara. Nastartuju motor a svítím. Vypnu ho a nesvítím. [upravil dne 23/10/06 Bohumil] Citovat
dufi Odesláno 23. říjen 2006 Autor Odesláno 23. říjen 2006 jak aktivovali zadara? v originál zastoupení nebo nějaký známý? Původně zaslal: Bohumil Mě to aktivovali zadara. Nastartuju motor a svítím. Vypnu ho a nesvítím. [upravil dne 23/10/06 Bohumil] Citovat
jardas Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: dufi jak aktivovali zadara? v originál zastoupení nebo nějaký známý? Původně zaslal: Bohumil Mě to aktivovali zadara. Nastartuju motor a svítím. Vypnu ho a nesvítím. [upravil dne 23/10/06 Bohumil] některé originál zastoupení to dělají zadara, některé za poplatek Citovat
Bohumil Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: dufi jak aktivovali zadara? v originál zastoupení nebo nějaký známý? Normálně u originál zastoupení : Citovat
Jiří Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Já též zadarmo v Peugeot - AUTOMOTIVE Bystřice nad Pern. Citovat
destiny Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 No, taky nechápu proč za to někdo bere prachy! Jedná se pouze o zapojení laptopu s diagnostikou do vašeho auta a změní se jeden paramater z \"Disable\" na \"Enable\". Operace na 1min práce. Jestli někdo bere 300,- za minutu, tak je to všivák. Citovat
jardas Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 majitelé senzoru světel mohou tuto věc řešit přelepením senzoru a aktivováním automatického rozsvěcení světel levou páčkou. Mám to tak už rok a jsem plně spokojen. Citovat
destiny Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Jen abych předešl případným rejpalům: Uvědomuji si, že je potřeba do toho započítat náklady na laptop, diagnostický software + cenu za práci mechanika, ale i tak je 300,- strašně moc! Odpovídající cena by byla tak 50 až 80,- Kč. Citovat
bancroft Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 přelepení senzoru používám dva roky a naprostá spokojenost, vč. toho že se v tunelu nemusím starat o rozsvěcení palubky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.