Medion Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 a pěknou vychřici...prej 90-110km/h a při sněžení můžou bejt sněhový jazyky Citovat
Marlin Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 tak jsem prezul a pritom jsem si jeste ze zvyku vymenil palivovy filtr my auti hapalo z heveru a hever rozsekal filtr..... njn, neslo dat dolu kolo [upravil dne 31/10/06 Marlin] Citovat
Pata Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin tak jsem prezul a pritom jsem si jeste ze viku vymenil palivovy filtr my auti hapalo z heveru a hever rozsekal filtr..... njn, neslo dat dolu kolo miluju kuteni :D:D Citovat
Marlin Odesláno 31. říjen 2006 Odesláno 31. říjen 2006 Původně zaslal: aka snih???:o:o to vis, to jsme my horalove ze severnich cech Citovat
Marlin Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 tak nam venku snezi :D uz tu mame dve cisla... jedno auto na zimnich, jedno auto na letnich Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: Marlin tak nam venku snezi :D uz tu mame dve cisla... jedno auto na zimnich, jedno auto na letnich No fuj, tady je taky hnusně, fučí jako blázen, venku je 0 a odpoledne v dešti taky padalo to bílí svinstvo. Já přezul včera, ještě že tak, dneska tam je kosa že by se mi nechtělo [upravil dne 1/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
Marlin Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 no, vzhledem k tomu, ze zitra jedu s 206 kou na servis, tak ji prezouvam.... a vubec se mi do toho nechce Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: Peta Hele nepřitápíš pod tou stanicí, máte tam nějak teplo, tady je 0,1 °C. Jo a vítr taky nemáte, leda že by se ta vrtule co to měří ukroutila tím fofrem, tady fučí jako na sibiři, já se stěhuju do teplejších krajin, to je nespravedlivý. Brrrr:papa [upravil dne 1/11/06 Radek Hurvajz] [upravil dne 2/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 fakt je nekde snih???:o je fakt ze tady dneska pekne foukalo-malem sem se bala ze me to odfoukne.... Citovat
BobyD Odesláno 1. listopad 2006 Autor Odesláno 1. listopad 2006 No pac je to jak zpiva Nohavica v Praze kalamita kdy napadnou u Muzea 4 cm snehu:D ale jinak i tady v Praglu je je rano zima kurevska:grr a bude hur Citovat
omegaalfa Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: BobyD No pac je to jak zpiva Nohavica v Praze kalamita kdy napadnou u Muzea 4 cm snehu:D ale jinak i tady v Praglu je je rano zima kurevska:grr a bude hur No nekdy - jako treba dneska staci nekolik kretenu s dodavkama s mimoprazskou znackou, kteri v hustym provozu na jizni spojce jedou misto 80 120citkou a klickujou mezi autama.....a nemuseji byt ani 2 cm snehu, nebo staci kdyz nejaka krava jede 30 cm za mnou a mysli s ze to ubrzdi (vetsina kalamit vznika v praze tim, ze proste nejaky hovado bezohledne specha) Citovat
BobyD Odesláno 2. listopad 2006 Autor Odesláno 2. listopad 2006 A je to tu snih v Praglu 2 listopadu no a do dubna je po ptakach:D no a ted koukam na bednu a leckde to uz vypada ze zima uderila naplno:o [upravil dne 2.11.2006 BobyD] Citovat
Pinďa Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 No dnes ráno (a to prosím v 8:00hod.) u nás mínus 2st. a sněžení (brrrr zas ta bílá sr..ka). [upravil dne 2/11/06 Pinďa] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: Pinďa No dnes ráno (a to prosím v 8:00hod.) u nás mínus 2st. a sněžení (br zas ta bílá sr..ka). No to bude zítra ráno zajímavý, už ted je u nás -3.8 °C. Brrr:o Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Teď jsem koukal na zprávy a někde je to fakt dost hustý, až pulmetrový závěje, chjo to zas bude:grr:grr:grr Nejlepší by bylo zalízt někam do teplyho brlohu jako medvědi, usnout a probudit se až na jaře:D:D:D [upravil dne 2/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
Pinďa Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pinďa No dnes ráno (a to prosím v 8:00hod.) u nás mínus 2st. a sněžení (br zas ta bílá sr..ka). No to bude zítra ráno zajímavý, už ted je u nás -3.8 °C. Brrr:o Toš si mě donutil se jít podívat na teploměr. No a u nás je nyní zatím jen -- 5.2 °C. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.