Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: bagr

Taky sem zrovna přemejšlel...:myslim, na zajíce krátký nohy, na psa dlouhý uši..:D

Aluško-pošli nám ještě nějakej obrázek prosím:super

Táááák a ještě jednu, je docela těžké ho nějak vyfotit, moc se mu to totiž nelíbí....

[upravil dne 5/10/06 Aluška]

Tak tady je teda super:super, krásnej králíček:)
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Taky jsme měli králíčka. Bílého jako sníh, ale musel pryč kvůli alergii u dětí, naštěstí si ho vzali lidi co už jednoho měli a mají 4 děti, tak mu smutno není. Ale předtím ještě stihnul pokousat všechny kabely který byli dostupný, skoro jsme vyhořeli:(, pak jsem musel všechny kabely a prodlužováky soukat do lišt.:D Ale jinak s nim byla legrace.

Kabely mi taky máme všechny schované, on nenechá totiž na pokoji vůbec nic, od bot, až přes papír, nábytek apod., ale naštěstí je to zatím všechno v normě. 19.10. ho čeká operace, už pak nebude moct mít malé králíčky:(, tak mu všichni držte pěstičky, ať to dobře dopadne.

Odesláno

Kabely mi taky máme všechny schované, on nenechá totiž na pokoji vůbec nic, od bot, až přes papír, nábytek apod., ale naštěstí je to zatím všechno v normě. 19.10. ho čeká operace, už pak nebude moct mít malé králíčky:(, tak mu všichni držte pěstičky, ať to dobře dopadne. No tak ať mu to dobře dopadne, my jsme ho dávali taky kastrovat ale potom začal nějak hodně růst až měl asi 1,5 kg, normální je tak 0,9 kg. ale tlustej nebyl, jen větší:D

[upravil dne 5/10/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super :super :super

Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko :super .

Odesláno
Původně zaslal: aka

alusko, ocividne se ma dobre:super:Da pekne roste, tech rypavcu si vuubec nevsimej....:D pozdravuju bennyho :)

Docela jsem se pobavila, jak kluci ze začátku hádali, co to je :D :D :D :D :D :D .

Odesláno

Původně zaslal: aka

alusko, ocividne se ma dobre:super:Da pekne roste, tech rypavcu si vuubec nevsimej....:D pozdravuju bennyho :)

Docela jsem se pobavila, jak kluci ze začátku hádali, co to je :D :D :D :D :D :D .

:D:D taky sem se bavila:D:D:D

Odesláno

Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super :super :super

Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko :super .

Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. :D

Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... :aut

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

zvířátko :super .

:xvul Tady asi někdo dostane a pochvala to nebude...... :aut :aut :xvul

Odesláno

Hele, počkej, až tě Beníček zase uvidí, tak uvidíš, co se bude dít........:P

Odesláno

Taky jsem si při pohledu na fotku říkal, že už je to skoro jateční velikost, ale neměl jsem odvahu to napsat. :D

Odesláno

No co by se dělo.....zaleze aby se neoctl na pekáči s kostkou másla pod hlavou a v teplé boudě;)

Odesláno
Původně zaslal: Radek V.

No co by se dělo.....zaleze aby se neoctl na pekáči s kostkou másla pod hlavou a v teplé boudě;)

:D:D:D:D:D:D
Odesláno

No jo, vy jste prostě milovníci zvířat, ale na talíři, že?? :D:aut

No jiste, tos nikdy neslysela, jak je to najednou roztomila kravicka a krasny prasatko?:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...