Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: bagr Taky sem zrovna přemejšlel..., na zajíce krátký nohy, na psa dlouhý uši.. Aluško-pošli nám ještě nějakej obrázek prosím:super Táááák a ještě jednu, je docela těžké ho nějak vyfotit, moc se mu to totiž nelíbí.... [upravil dne 5/10/06 Aluška] Tak tady je teda super:super, krásnej králíček:) Citovat
Aluška Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Taky jsme měli králíčka. Bílého jako sníh, ale musel pryč kvůli alergii u dětí, naštěstí si ho vzali lidi co už jednoho měli a mají 4 děti, tak mu smutno není. Ale předtím ještě stihnul pokousat všechny kabely který byli dostupný, skoro jsme vyhořeli:(, pak jsem musel všechny kabely a prodlužováky soukat do lišt. Ale jinak s nim byla legrace. Kabely mi taky máme všechny schované, on nenechá totiž na pokoji vůbec nic, od bot, až přes papír, nábytek apod., ale naštěstí je to zatím všechno v normě. 19.10. ho čeká operace, už pak nebude moct mít malé králíčky:(, tak mu všichni držte pěstičky, ať to dobře dopadne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Kabely mi taky máme všechny schované, on nenechá totiž na pokoji vůbec nic, od bot, až přes papír, nábytek apod., ale naštěstí je to zatím všechno v normě. 19.10. ho čeká operace, už pak nebude moct mít malé králíčky:(, tak mu všichni držte pěstičky, ať to dobře dopadne. No tak ať mu to dobře dopadne, my jsme ho dávali taky kastrovat ale potom začal nějak hodně růst až měl asi 1,5 kg, normální je tak 0,9 kg. ale tlustej nebyl, jen větší [upravil dne 5/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Aluška Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: John Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko . Citovat
Aluška Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: aka alusko, ocividne se ma dobre:super:Da pekne roste, tech rypavcu si vuubec nevsimej.... pozdravuju bennyho Docela jsem se pobavila, jak kluci ze začátku hádali, co to je :D :D :D . Citovat
aka Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: aka alusko, ocividne se ma dobre:super:Da pekne roste, tech rypavcu si vuubec nevsimej.... pozdravuju bennyho Docela jsem se pobavila, jak kluci ze začátku hádali, co to je :D :D :D . :D taky sem se bavila:D:D:D Citovat
John Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Koukám,tady se ta debata pěkně rozjela jinak opravdu moc pěkný zviřátko... pěkný mazlíček. :D Citovat
Dave_k Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: John Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko . Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... Citovat
aka Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 no jo, jenze u tohohle by to ani nemelo cenu ne? by z nej nic nezbylo.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... No to by si snědl i MAZLÍČKA jó??? [upravil dne 5/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
John Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Dave_k zvířátko . Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... Tady asi někdo dostane a pochvala to nebude...... :aut Citovat
Aluška Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: John Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko . Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... Hele, počkej, až tě Beníček zase uvidí, tak uvidíš, co se bude dít........ Citovat
Kurt Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Dave_k Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... Taky jsem si při pohledu na fotku říkal, že už je to skoro jateční velikost, ale neměl jsem odvahu to napsat. Citovat
Radek V. Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: John Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko . Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... Hele, počkej, až tě Beníček zase uvidí, tak uvidíš, co se bude dít........ No co by se dělo.....zaleze aby se neoctl na pekáči s kostkou másla pod hlavou a v teplé boudě Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Radek V. Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: John Tak to koukam vyrostl pěkně..... hold má dobrou pečovatelku. :super Nooooo, abych se teda jako přiznala.........tak se o něho stará teď hlavně mamka, stal se jejím mazlíčkem, já jsem skoro celý den v práci, takže ho vidím jen ráno a pak až večer, ale je to super zvířátko . Pro někoho je tohle supr zvířátko až na talíři. Já teda králiky moc nemusím, ale čas od času........... Hele, počkej, až tě Beníček zase uvidí, tak uvidíš, co se bude dít........ No co by se dělo.....zaleze aby se neoctl na pekáči s kostkou másla pod hlavou a v teplé boudě :D:D:D:D:D Citovat
Aluška Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 No jo, vy jste prostě milovníci zvířat, ale na talíři, že?? Citovat
aka Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Původně zaslal: Aluška No jo, vy jste prostě milovníci zvířat, ale na talíři, že?? No jiste, tos nikdy neslysela, jak je to najednou roztomila kravicka a krasny prasatko?:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.