tomyka Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 neon: mrchy bacilovske treba nicit naim redidlem
oddie Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Původně zaslal: aka me se doted nepovedlo si poridit auto.....a taky me za to jeste nikdo neukous.. Bodejď, na co auto, to jsou akorát starosti
Medvěd Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 To Aka: nejlepší je mít řidiče s autem, kterému se platí úsměvem a veškeré starosti o tu čtyřkolovou plechovku nechat na něm
Capy Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Neon kókej dorazit,když už sem rozhodlej že prifachčim:super a bacily nech klído doma.
Proky Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Ač nejsem moc aktivní co se týče srazů což mě i mrzí, protože nezvládám časově tak na Džbán dorazim abych vás taky poznal blíž než jen přes internet.
John Odesláno 4. říjen 2006 Autor Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: Proky Ač nejsem moc aktivní co se týče srazů což mě i mrzí, protože nezvládám časově tak na Džbán dorazim abych vás taky poznal blíž než jen přes internet. Já jsem taky neaktivní stoho si nic nedělej..... :aut Jinak určitě doraž bude jako vždy sranda a dobrý pokec a o tom to je.
aka Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 diky Oddie i Medo, ze jste se me zastali :D:D:Dvsak ja toho co na nej bude platit muj usmev najdu:D:D:D:Ddo ty doby ho budu trenovat:D:D:D
Marcel505 Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: Medvěd To Aka: nejlepší je mít řidiče s autem, kterému se platí úsměvem a veškeré starosti o tu čtyřkolovou plechovku nechat na něm To jsi napsal Medvěde fakt pěkně... Akorát nevím, jestli by mi zaplacení úsměvem při dnešních cenách PHM stačilo...
Neon Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 aka: jj, usmívej se a lidi tě budou vozit - já být něžné pohlaví, tak to tak taky praktikuju, ale bohužel jsem kluk, tak musim řídit, platit pojistky a povinné ručení a kdesi cosi :D Ale veskutečnosti - i když je auto starost - tak pro mě i zároveň radost, protože mě řízení zatim baví ... Capy: JJ, určitě dorazim, abych nepřetrhnul svou \"džbánovou šňůru\" - kdy jsem od 03/2006 ani jednou nevynechal ... dotáhnu to na 12 měsíců v kuse a pak tradá ... Ale myslim, že zítra to bude jenom na otočku ... zajet brabůrně slalom, čaj a šup domu Takže: ASTALA VISTA zejtra ps.: až bude slyšet rámus, tak jsem už v Holešovicích:D
Neon Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: Marcel505 To jsi napsal Medvěde fakt pěkně... Akorát nevím, jestli by mi zaplacení úsměvem při dnešních cenách PHM stačilo... No, já když platím za PHM za plnou nádrž, tak se teda moc nesměju většinou to je 1500,- a když vzpomenu, co by za to mohlo všechno bejt ... a že za 14 dní nejpozději budu ve stejném čase na stejném místě ... tak je mi trošku ouvej a tvářim se něco mezi: :bojim:o:roll ale nakonec se po nastartování otřepu, hodim tam \"podlahu\" a hyjéééé ... :D:D - mno a za 14 dní znovu ... a tak se kolotoč točí
Marlin Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 to bud rad, ze jenom za 14dni...ja tam jsem uz za 3 dny...
Neon Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin to bud rad, ze jenom za 14dni...ja tam jsem uz za 3 dny... JJ, v porovnání s někym to je určitě rozdíl ... to je jasný - Já mám nádrž 70l a jezdim na naftu ... takže to udělá svoje a denně dám na průměr 60 - 70km ... Ty máš kolik 40l?, benzín? a denně najedeš 150? je to tak? Zase veškerý finance bych do nádrže lejt nechtěl ...
Bohouš Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Neon hodim tam \"podlahu\" a hyjéééé ... už to nehul :D:D:D
Marlin Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 no hele Neone, skoro jsi se trefil nadrz 45 litru, denne 200km.... jo, a jelikoz s tim jezdim do prace, tak mi naklady na benzin plati firma [upravil dne 5/10/06 Marlin]
lukash Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin jo, a jelikoz s tim jezdim do prace, tak mi naklady na benzin plati firma [upravil dne 5/10/06 Marlin] U jaky firmy pracujes? to by sa mi taky pacilo...
Guest Ludweek Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 tak jsem pripraven prijet...ale zjistil jsem celkem neprijemnou vec...u spolujezdce louze tak doufam ze mi tam s tim nekdo poradite a jestli mate nejake osvedcenej zpusob vysouseni ...
Marlin Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Lukash ... AAA Auto, ale u me to je trosku slozitejsi, ze jeste neco delam pro jinou firmu,m a ta mi to plati Ludweek ... ja bych vedel jak.....ale musel bych na to mit svoje hraciciky z prace
Guest Ludweek Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin Lukash ... AAA Auto, ale u me to je trosku slozitejsi, ze jeste neco delam pro jinou firmu,m a ta mi to plati Ludweek ... ja bych vedel jak.....ale musel bych na to mit svoje hraciciky z prace jestli budes na dzbane tak se o tom pobavime...asi taky o tvych modelech..mas je dost povedeny
aka Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Neon hodim tam \"podlahu\" a hyjéééé ... už to nehul :D:D:D Ja si rikala, kdo se toho chytne:D:D
Recommended Posts