Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

me se doted nepovedlo si poridit auto.....a taky me za to jeste nikdo neukous..:D

Bodejď, na co auto, to jsou akorát starosti :)

Odesláno

To Aka: nejlepší je mít řidiče s autem, kterému se platí úsměvem a veškeré starosti o tu čtyřkolovou plechovku nechat na něm

Odesláno

Ač nejsem moc aktivní co se týče srazů což mě i mrzí, protože nezvládám časově tak na Džbán dorazim abych vás taky poznal blíž než jen přes internet.

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Ač nejsem moc aktivní co se týče srazů což mě i mrzí, protože nezvládám časově tak na Džbán dorazim abych vás taky poznal blíž než jen přes internet.

Já jsem taky neaktivní stoho si nic nedělej..... :aut :aut

Jinak určitě doraž bude jako vždy sranda a dobrý pokec a o tom to je.

Odesláno

diky Oddie i Medo, ze jste se me zastali :D:D:D:Dvsak ja toho co na nej bude platit muj usmev najdu:D:D:D:Ddo ty doby ho budu trenovat:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

To Aka: nejlepší je mít řidiče s autem, kterému se platí úsměvem a veškeré starosti o tu čtyřkolovou plechovku nechat na něm

To jsi napsal Medvěde fakt pěkně...

Akorát nevím, jestli by mi zaplacení úsměvem při dnešních cenách PHM stačilo... :nevim

Odesláno

aka: jj, usmívej se a lidi tě budou vozit - já být něžné pohlaví, tak to tak taky praktikuju, ale bohužel jsem kluk, tak musim řídit, platit pojistky a povinné ručení a kdesi cosi :D:D

Ale veskutečnosti - i když je auto starost - tak pro mě i zároveň radost, protože mě řízení zatim baví ...:roker

Capy: JJ, určitě dorazim, abych nepřetrhnul svou \"džbánovou šňůru\" - kdy jsem od 03/2006 ani jednou nevynechal ... dotáhnu to na 12 měsíců v kuse a pak tradá ...:papa:P:D Ale myslim, že zítra to bude jenom na otočku ... zajet brabůrně slalom, čaj a šup domu :D

:papaTakže: ASTALA VISTA zejtra:papa

ps.: až bude slyšet rámus, tak jsem už v Holešovicích:D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

To jsi napsal Medvěde fakt pěkně...

Akorát nevím, jestli by mi zaplacení úsměvem při dnešních cenách PHM stačilo... :nevim

No, já když platím za PHM za plnou nádrž, tak se teda moc nesměju :nevim většinou to je 1500,- a když vzpomenu, co by za to mohlo všechno bejt ... a že za 14 dní nejpozději budu ve stejném čase na stejném místě ...:myslim tak je mi trošku ouvej a tvářim se něco mezi: :(:grr:bojim:o:roll ale nakonec se po nastartování otřepu, hodim tam \"podlahu\" a hyjéééé ... :D:D:D - mno a za 14 dní znovu ... a tak se kolotoč točí :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

to bud rad, ze jenom za 14dni...ja tam jsem uz za 3 dny...

JJ, v porovnání s někym to je určitě rozdíl ... to je jasný - Já mám nádrž 70l a jezdim na naftu ... takže to udělá svoje a denně dám na průměr 60 - 70km ...

Ty máš kolik 40l?, benzín? a denně najedeš 150? je to tak?:roker

Zase veškerý finance bych do nádrže lejt nechtěl ... :roker

Odesláno

no hele Neone, skoro jsi se trefil ;) nadrz 45 litru, denne 200km....

jo, a jelikoz s tim jezdim do prace, tak mi naklady na benzin plati firma :D

[upravil dne 5/10/06 Marlin]

Odesláno

jo, a jelikoz s tim jezdim do prace, tak mi naklady na benzin plati firma :D

[upravil dne 5/10/06 Marlin]

U jaky firmy pracujes? :o to by sa mi taky pacilo...

Odesláno

tak jsem pripraven prijet...ale zjistil jsem celkem neprijemnou vec...u spolujezdce louze :( tak doufam ze mi tam s tim nekdo poradite a jestli mate nejake osvedcenej zpusob vysouseni ... :D

Odesláno

Lukash ... AAA Auto, ale u me to je trosku slozitejsi, ze jeste neco delam pro jinou firmu,m a ta mi to plati :D

Ludweek ... ja bych vedel jak.....ale musel bych na to mit svoje hraciciky z prace

Odesláno

Lukash ... AAA Auto, ale u me to je trosku slozitejsi, ze jeste neco delam pro jinou firmu,m a ta mi to plati :D

Ludweek ... ja bych vedel jak.....ale musel bych na to mit svoje hraciciky z prace

jestli budes na dzbane tak se o tom pobavime...asi taky o tvych modelech..mas je dost povedeny :super

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Neon

hodim tam \"podlahu\" a hyjéééé ...

už to nehul :D:D:D:D

Ja si rikala, kdo se toho chytne:D:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...