Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

O tom odvážní na vrakáč : jeden kámoš od nás z práce má plynovýho favorita a chce bouchnout nádrž (prostřelit, nebo udělat k autu cestičku z benzínu a zapálit). Co si o tom myslíte? Podle mě to je docela o hubu :roll

Kdy ho pustili z ústavu? Dobře, ať to teda zkusí, ale daleko od normálních lidí, aby to ublížilo jen jemu. :roll

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: dolly1010

O tom odvážní na vrakáč : jeden kámoš od nás z práce má plynovýho favorita a chce bouchnout nádrž (prostřelit, nebo udělat k autu cestičku z benzínu a zapálit). Co si o tom myslíte? Podle mě to je docela o hubu :roll

Kdy ho pustili z ústavu? Dobře, ať to teda zkusí, ale daleko od normálních lidí, aby to ublížilo jen jemu. :roll

Ať si na ní sedne, možná poletí hodně daleko.:nevim
Odesláno

Hele, bude to hodně OT, ale jednou když mi bylo náct, jsem zkusil zapálit ohníček mokrého dřeva s pomocí benzínu, bylo ho mezi jedním a dvěma deckama a pak jsem nějaký ten měsíc chodil na plešato zepředu hlavy, na ježka na zbytku a s opáleným obočím, fakt nedoporučuju :D

Odesláno

K tomu odčerpání benzínu-zajděte si do prodejny s autopotřebami-prodává se hadička z obyč plastu s primitivní pumpičkou-občas to bývá i na pumpě-není to drahé a je vystaráno-je to na to určené!!! a není důvod vymýšlet nesmysly...-myslím si že to kolega neudělá jak zde píše!!!

Odesláno

Jo no,ještě ho hecujte:potlesk Když tak ať to aspoň natočí:D Al-káida z Vlčkovic:D Benzín z tama dostaneš když vyvrtáš ze spodu díru do nádrže,je plastová a stejně to de na vrakáč... Mluvíte o tom gumovém kolínku co propojuje nalévací hrdlo a nádrž? zteřelo snad každému,asi to pěkně ošidili:bacha

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Jo no,ještě ho hecujte:potlesk Když tak ať to aspoň natočí:D Al-káida z Vlčkovic:D Benzín z tama dostaneš když vyvrtáš ze spodu díru do nádrže,je plastová a stejně to de na vrakáč... Mluvíte o tom gumovém kolínku co propojuje nalévací hrdlo a nádrž? zteřelo snad každému,asi to pěkně ošidili:bacha

No jako s vrtačkou bych do nádrže fakt nevrtal, taková jiskra dokáže věci;)

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Tak ten benzín z tama většinou teče až když máš dovrtáno:aut

mno jo, ale od jiskry bouchnou velmi snadno i výpary, asi jsem moc opatrnej, ale tohle bych fakt nedělal:)

Odesláno

Nazdar tak ja som mal podobny problem,akurat to nebola hadica ale ten plastovy bazmek co sa do neho tankuje. Tak som sa poobzeral na vrakaci a nasiel som akurat to bolo z hatchbacku a ten na Break nepasuje.Bolo to skoro to iste ale ma to iny polomer v podblatniku. Nakoniec som vybral z diesela a z originalu som tam prilepil tu prepadovu nadrzku ci co to je.No a zatial je pokoj:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...