Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VIX ja vim co dela setrvak ;) a taky nechci aby mi pridal kone, me slo jen o to, aby to auto lepe slo do otacek,a lepe zrychlovalo... nic vic v tom neni... nevdim duvod proc honit, kone, kdyz mi to ted takhle postacuje, to zrychleni apod. ono lehky auto je lehky auto.

jde taky o to, ze to ma do 3000 uplne mrtvy, nez nastoupi nejvyssi bod krouticiho momentu, me slo jen o to, se co nejdrive dostat do tech 3000... a snadnejsi cesta, bych rekl, k tomu neexistuje.

ono, s tim volnobehem, on by nelby problem naprogramovat ECU aby byl volnobech vyssi, pak by to lip i simt lehkym setrvakem drzelo.

jkestli se pletu, tak se nic nedeje. a opravte me

Odesláno
Původně zaslal: oni

ja mam silnicni prumku a vim prd,protoze to byla strasne socialni skola!!

no, jestli neni problem (i) v te druhe strane vzdelavaciho procesu....

Odesláno

to jsem cekal kdo neco podobnyho napise!kdyz ti reknu,ze kdyby ucitel nemenil treba brzdovy desticky na facku tak polovina lidi nevi jak to vypada,za cely 4 roky zadna exkurze a kdyz se zeptas nekoho jinyho rekne to to sami!!!

Odesláno

To jsem někde čet! Čim studenější je vzduch, tím menší má objem, tudíž se ho do válce vejde víc - větší tlak - větší výkon, aspoň myslim! 3000tkc neni málo, ale když se za to musí taky člověk oblíct a koupit náhradní díly, už je to o ničem jiném! Zatim na autě nic moc tunizink nemam, protože jsem to nedávno dosplácel a udělal takový základní věci, jako jsou rozvody, náplně, zadní brzdy, lanka ručky, poloosy, už i maznice na zadku mam a natíral jsem spodek, mam vyvařenej sloupek, kterej po bouračce vodflákli a milion dalších věci, který mi sežrali mraky peněz a ještě toho mam dost před sebou, čeká mě spojka, hlava, brzdovej válec, kterej už je ňákej línej a další tuna věcí! Na tu práci se těšim, protože mě to baví, i když si někdy pěkně lámu hlavu! Jen sem myslel, že bych si konečně moh udělat radost, a akorád sem nasranej a zklamanej a stejně si to nějak udělám, jen holt nebudu moct na srazy, aby mě tam ňákej dobrák neukamenoval!

Odesláno

to jsem cekal kdo neco podobnyho napise!kdyz ti reknu,ze kdyby ucitel nemenil treba brzdovy desticky na facku tak polovina lidi nevi jak to vypada,za cely 4 roky zadna exkurze a kdyz se zeptas nekoho jinyho rekne to to sami!!!

tak myslim, ze krome VSB ma vetsina strednich i VS skol v CR nekolik moznosti... takze nevidim duvod, proc zustavat na nejake s pristupem, ktery se mi nelibi. to jsme ale ponekud :xvul ....

ale nejsi jediny, znam spoustu lidi s tituly, kteri na tom jsou podobne a srazka se zakladnimi vecmi je pro ne casto tvrda...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

tak myslim, ze krome VSB ma vetsina strednich i VS skol v CR nekolik moznosti... takze nevidim duvod, proc zustavat na nejake s pristupem, ktery se mi nelibi. to jsme ale ponekud :xvul ....

ale nejsi jediny, znam spoustu lidi s tituly, kteri na tom jsou podobne a srazka se zakladnimi vecmi je pro ne casto tvrda...

jaks to myslel s tou VSB? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

k tomu setrvaku... ja ho rozhodne zlehcovat nechci... jen s kolegou v praci resime co udelat s Jeho Unem Turbem, aby mu to lip jelo. Ma ho postaveny specialne na sprinty a v poho vyhrava kategorii do 2.5 l

ja na aute nic delat nechci :P jsem spokjen tak jaky je, mam ho na kazdodeni pouzity a prasit ho nebudu, max. kola a jiny tlumice, aby se to tolik nenaklanelo. jen jsem vyjadril svuj nazor na tema. Jak poladit motor 1.4.... ze sem o tom taky premyslel a napadlo me mi jine zlehcit setrvak... tot vse.

Jo a Vectore, sekacka na travu je rozsekla o trandaka.... 1.4ka uz neni sekacka na travu....

edit: jako kdyby mi ted drzel volnobeh... :(

[upravil dne 30/11/06 Marlin]

Z toho si nic nedělej, na 1,4 monopointu (což snad máš i ty) volnoběh drží málo komu.. trochu si zahledej a držet bude.

Odesláno

ja mam 4 bod.... jinak volnobeh mi drzi naaadherne v poho, ale co to mam posledni dobou nejake rozhasene, tak to zlobi.... snad uz to zitra bude spravene

Tak to gratuluju... ty máš vlastně novejší kousek. Ale stejně, jestli to nepodporuje serial programing, tak se změnama v ECU budou jen starosti. Každopádně volnoběk to pak udrží, akorát to bude žrát jako lehkej tank a ten volnoběh bude poněkud kostrbatej. Výhoda bude, že si o tobě na semaru budou myslet, že v tom máš závodní motor. Jen to chce ještě ostraou vačku, aby se vyplatilo kvůli tomu dělat program a svody, aby byl ten nepravidelnej volnoběh slyšet, jinak si budou myslet, že to máš akorát vylágrovaný. Jen pak počítej se spotřebou větší, než má v seriri 1,8 , se zvukem za který tě budou všichni milovat a výmenou oleje a rozvododů v polovině servisního intervalu.

Ale neeee mám tě rád, jen to tak nevypadá.

Odesláno

jenze to neni tak jednoduchy jen tak skoncit a jit jinam!!

No pro většinu lidí na střední je to složitá operace, to chápu... rozhodovat se o životě se naučí většina lidí až mnohem později. Přitom je to věc, kterou by nás právě ve školách měli naučit..

Odesláno
Původně zaslal: vector

ja mam 4 bod.... jinak volnobeh mi drzi naaadherne v poho, ale co to mam posledni dobou nejake rozhasene, tak to zlobi.... snad uz to zitra bude spravene

Tak to gratuluju... ty máš vlastně novejší kousek. Ale stejně, jestli to nepodporuje serial programing, tak se změnama v ECU budou jen starosti. Každopádně volnoběk to pak udrží, akorát to bude žrát jako lehkej tank a ten volnoběh bude poněkud kostrbatej. Výhoda bude, že si o tobě na semaru budou myslet, že v tom máš závodní motor. Jen to chce ještě ostraou vačku, aby se vyplatilo kvůli tomu dělat program a svody, aby byl ten nepravidelnej volnoběh slyšet, jinak si budou myslet, že to máš akorát vylágrovaný. Jen pak počítej se spotřebou větší, než má v seriri 1,8 , se zvukem za který tě budou všichni milovat a výmenou oleje a rozvododů v polovině servisního intervalu.

Ale neeee mám tě rád, jen to tak nevypadá.

prosimte, uvazoval jsem v teoreticky v rovine, ja s tim autem nechci nic delat..... ale kolisavy volnobech a dobry zvuk... hmmmm :aut postavit z toho 106 S1400na Rally....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...