Garfield Odesláno 1. srpen 2006 Odesláno 1. srpen 2006 Jóóó, tak už vím, proč mi celý život dělá problémy logika, práce s čísly, psaní a hospodaření s časem! Protože s tímhle testem vůbec problémy nemám, takže mám normálně vyvinutou pravou hemisféru a zakrnělou levou Jen mě zaráží, že k tomu vůbec neumím ani malovat, tancovat, hrát na hudební nástroj či žonglovat... [upravil dne 1/8/06 Garfield] Citovat
michal.doubravsky Odesláno 1. srpen 2006 Odesláno 1. srpen 2006 Když přivřu oči,tak s tím problémy taky nemám Citovat
graver Odesláno 2. srpen 2006 Odesláno 2. srpen 2006 Hm, šedá, šedá, šedá... ááá - světle šedá Citovat
Hadra Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 zvláštní, maluju, tancuju, poslouchám hudbu, hraju na 3 hudební nástroje a stejně jsem v prd..i . Asi bych měl ještě žonglovat.. Citovat
Crack Odesláno 4. srpen 2006 Odesláno 4. srpen 2006 Dobrý,když se nad tím moc nepřemejšlí tak se to čte normálně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.