Martin Pittner Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Koupil jsem si P. 3008 GT Line 1.6PT , a chtěl bych se zeptat zda jenom jeden USB port , a pokud ano jestli je možné dodělat druhý nebo zda existuje nějaký rozbočovač , aby se oba porty nehádali , jeden na flash disc a druhý na mobil . Děkuji za připomínky a návrhy Citovat
ChouLu Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Pokud tam chceš mít připojený iphone, tak bohužel díky čipu od apple to s rozbočovačem nejde u androidu funguje většina klasických USB hubu Martin Pittner ohodnotil 1 Citovat
Martin Pittner Odesláno 30. duben Autor Odesláno 30. duben (upraveno) Tak bohužel se to hádá , flash disc jede , ale na mirror to chce připojit usb , i když se mi objeví v nabídce , ale auto mi ukazuje , že mám 2 USB porty , jenže , kde je ten druhej Upraveno 30. duben uživatelem Martin Pittner Citovat
MJSytic Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Vše se tu už řešilo. Stačí jen hledat https://www.peugeot-club.com/topic/119018-proforova-3008-allure/ Citovat
Martin Pittner Odesláno 2. květen Autor Odesláno 2. květen Ok android , jsem zprovoznil , bez flashky , ale na co je vlasně dobrej , já myslel , že si tam budu moc pustit hudbu z YOU TUBE ,ale to nejde a navigaci mám v autě a sms můžu číst taky Citovat
Veverka Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen Normálně MP3, jedeš, co chceš, a ještě šetříš data i baterku na mobilu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.