Lihous Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Rychle jsem prohlédl příspěvky ale nenašl jsem co hledá kolega který mě opravuje naše auto. A sice má na dílně Evasion 1,9 Tdi r.v.97. Má problém s elektrikou kde se samovolně spouští sahara - poprosím tedy pokud se najde někdo kdo / klidně i za úplatu / pošle ele.schéma - předpokládám že bude stejná jako u P806. Pokud je příspěvek mimo - smažte ho. V každém případě děkuji předem. Citovat
oddie Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben U toho starého modelu bude jen nějaká relátková logika, teplotní spínač a spínač od klimy. Schéma na modely před r. 2000 bude asi trochu oříšek... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) Měl by tam být bitron, tuším kolega na evassion 2.1td ho měl pod světlem, nebo bývají u baterky. Liší se s/bez klimy a1/2 ventilátory. A na chladiči je termospínač. Ty bitrony odcházely, případně jemu zlobil i ten spínač na chladiči. Sem tam poslal signál do relé. Upraveno 26. duben uživatelem VojtouNerCZ Lihous ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.