Medvěd Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben (upraveno) Spíš pro hodně staré pasty pamatující historii Peugeot-clubu Změna je život Upraveno 11. duben uživatelem Medvěd Citovat
Dave_k Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Jasně si pamatuju, že jsem tam našel pod polštářem živýho netopejra. Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben Lenka tuším tenkrát ještě v klubu ani nebyla. Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben Hmm - nejspíš fakt ne Ale ta změna vzhledu hotelu je docela razantní, ne? Citovat
Dave_k Odesláno 12. duben Odesláno 12. duben To je. Hlavně to podkroví už asi zateplili. Pamatuju si, že tam byly jednoduchý okna a pěkná kosa. Proto ten netopejr zalezl pod polštář. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben Autor Odesláno 12. duben (upraveno) Ale už určitě nebude noc za 150 Kč jako tehdy. Jo a taky došlo k přestavbě restaurace na "tácovou jídelnu" - budu muset prověřit situaci, moc si to neumím představit Je to pro mě nostalgickej hotel, jezdil jsem tam s tátou od mých 6ti let Upraveno 12. duben uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.