ozzy56 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen znám to tam, ale proč tak jela ví jen ona sama, tata vždycky říkal, že ženská za volant nepatří, já si to už nemyslím ,ale často si vzpomenu https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ridicka-na-sumpersku-po-narazu-do-stromu-zdemolovala-auto-a-skoncila-v-nemocnici-40565274 Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Tak hlavně že to přežila, ta fotka nabízí i horší představy A jinak to vypadá na použitelnou pravou zadní lampu (možná i levou) Citovat
Pepito Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Wau, škoda kabrioleta. Tak hlavně že se řidičce nic nestalo. By mě docela zajímal průběh nehody, že při ní ztratila zadní nápravu. Také to tam moc dobře znám, firma, u které zatím ještě pracuji, tam (v Mladoňově) má středisko s bejkama a často jsem tam jezdil opravovat elektroinstalace. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Pepito - odvezli jí do nemocnice, takže něco se ǰí stalo Každopádně jak jsem psal, tak dle fotky mohlo brjt i mnohem hůř. Tady se andělíček strážníček fakt nadřel a mladá kočka má šanci se z toho poučit Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Podle té fotografie jela se staženou střechou, je vidět odlesk té střechy v kufru. Zlákalo ji hezké počasí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.