ozzy56 Posted Tuesday at 11:16 AM Posted Tuesday at 11:16 AM znám to tam, ale proč tak jela ví jen ona sama, tata vždycky říkal, že ženská za volant nepatří, já si to už nemyslím ,ale často si vzpomenu https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ridicka-na-sumpersku-po-narazu-do-stromu-zdemolovala-auto-a-skoncila-v-nemocnici-40565274 Quote
Medvěd Posted Tuesday at 11:26 AM Posted Tuesday at 11:26 AM Tak hlavně že to přežila, ta fotka nabízí i horší představy A jinak to vypadá na použitelnou pravou zadní lampu (možná i levou) Quote
Pepito Posted Tuesday at 06:48 PM Posted Tuesday at 06:48 PM Wau, škoda kabrioleta. Tak hlavně že se řidičce nic nestalo. By mě docela zajímal průběh nehody, že při ní ztratila zadní nápravu. Také to tam moc dobře znám, firma, u které zatím ještě pracuji, tam (v Mladoňově) má středisko s bejkama a často jsem tam jezdil opravovat elektroinstalace. ozzy56 1 Quote
Medvěd Posted Tuesday at 06:58 PM Posted Tuesday at 06:58 PM Pepito - odvezli jí do nemocnice, takže něco se ǰí stalo Každopádně jak jsem psal, tak dle fotky mohlo brjt i mnohem hůř. Tady se andělíček strážníček fakt nadřel a mladá kočka má šanci se z toho poučit Pepito 1 Quote
Pepito Posted Tuesday at 09:08 PM Posted Tuesday at 09:08 PM Podle té fotografie jela se staženou střechou, je vidět odlesk té střechy v kufru. Zlákalo ji hezké počasí. Quote
Recommended Posts