Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak po bezmála deseti letech s celkem dvěma 807 , jsem zase šel k Citroënu . Tenkrát jsem končil C5 a nyní jsem navázal . I Když už je to zcela jiný auto , jinej segment .

C5 Aircross

2.0 HDi

130 kW

8 stupňový automat

IMG_20260205_123438.jpg

IMG_20260205_123455.jpg

IMG_20260205_123512.jpg

IMG_20260205_123531.jpg

IMG_20260205_123542.jpg

IMG_20260205_123621.jpg

Upraveno uživatelem MP
  • MP changed the title to Z velkýho do malýho ... z 807 do C5 Aircross
Odesláno (upraveno)

Za prvé jsem chtěl automat , když jsem se občas svezl s Karoqem co má přítelkyně . A chtěl jsem něco z PSA . A taky jedině dvoulitrovej diesel . Takže jsem původně vybíral z C4 Grand Picasso a C4 Grand Spacetourer . Pár jsem jich zkusil ale vždycky tam bylo nějaký ale . Tak jsem koukal pak i po 5008 . Taky jsem nenašel nic z čeho bych padl na prdel a nebo by se dostavilo takový to "Wow !!!!" Dodrbaný ineriéty , moc najeto , neudržovaný . Takže jsem okruh rozšířil i na 3008 a právě C5 Aircross . Abych si zjistil více info o modelu , tak jsem vstoupil do Fb skupiny C5 Aircross CZ/SK . jsem tam četl příspěvky a narazil na jeden kde pán nabízel svojeho na prodej , protože odjel do zahraničí a auto tu zůstalo zde , se značkama v depozitu . Navíc jsem pána znal z prostředí C5 clubu , tak jsem se ozval , zavolali jsme si , prohodili pár slov o autě a domluvili se že začátkem února přiletí a můžeme zrealizovat prodej ( to bylo v prosinci ) . Tak jsem si dva měsíce počkal a jsem rád . 

Auto je z 2020 , najeto 83 000 km , dvoje kola ( 19" letní a 18" zimní ) , na svolávačku po výměně FAP a nádržky AdBlue , po výměně oleje v automatu , př.kotouče plus desky , olejový servis .... vše v Citroënu ( olej v automatu v Kapsch ) . Zaplacená záruka na 8 let nebo 120 000 km , takže ještě 2,5 roku v záruce .

To prostě nešlo nevzít .

Je to menší než jsem byl teď zvyklej , ale jezdím buď sám nebo ve dvou , takže pohoda . Ale komfort a pohodlí je samozřejmě zcela jinde . 

807 si zatím nechávám , mám k ní vestavbu na spaní , tak možná ještě něco objedu s dcerou , pak ji pošlu do světa , třeba v létě . 

Upraveno uživatelem MP

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...