Veverka Odesláno 24. duben Autor Odesláno 24. duben Tak jsem spáchal další test spotřeby, jakože "čistě benzinové", páč s vybitou (trakční) baterkou... Trasa Praha-Olomouc-Praha po D11+D35 (s mezerami), celkem 492 km, jízda přiměřeně v limitech, něco málo v kolonách běžného provozu, to celé s průměrnou spotřebou 7,8 litru/100 km. Za mě dobrý radim.1008 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 25. duben Autor Odesláno 25. duben No a dneska "Tour de hrob" do Jilemnice a Vrchlabí po D10 přes Turnov. Zase bez baterky. Celkem 246 km s průměrem 7,7 litru/100 km (N95 zase od Alči Schillerovic). BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben před 22 hodinami, Veverka napsal: Trasa Praha-Olomouc-Praha po D11+D35 Jsi mohl dát vědět, jsme se mohli setkat aspoň na chvíli v Mohelnici. Citovat
Veverka Odesláno 25. duben Autor Odesláno 25. duben No to leda v koloně Ale jako fakt, napadlo mě to. Jenom jsem předem nevěděl, v kolik by to asi bylo a pak už jsem speedoval do te Prahe... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 29. duben Autor Odesláno 29. duben Dnes další čistě elektrický range test. Opět pouze po Praze, opět klima off, přitom 2 různé cesty tam a zpět podobnou trasou (k eliminaci vlivu výškového profilu trasy): 61 km a ještě prý 2 km v baterce zbyly... Začínám si myslet, že mě to auto někde šulí Péťa, BubakGS a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben ..nešulí... po městě a kdyz není zima a ani moc vedro fakt narekuperuješ hodně zpátky. Ja taky s tím Bigsterem nechápal, jak často a jak dlouho (s tou pidi-baterkou) lítá po městě jako čisté EV..... Veverka ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno Pondělí v 20:33 Autor Odesláno Pondělí v 20:33 (upraveno) Tak jo, reálných 8.400 km za námi (appku jsem začal používat asi až po 3 týdnech), takže trochu statistiky: ...nicméně (snad) reálněji podle Fuelio: ...a celkově i s elektřinou to vychází v průměru 3,40 Kč/km. Upraveno Pondělí v 20:47 uživatelem Veverka Citovat
ozzy56 Odesláno Úterý v 05:12 Odesláno Úterý v 05:12 jsem rád za tento link, opravdu , neberte to jako nějaké popichování, ale jsem rád, že jsem se rozhodl zase pro benzín, protože mi to vychází na kilometr levněji, ač jsem byl letos hodně nalomený pro elektro..., ale o nějakých slevách se renault nechtěl vůbec bavit , tak i proto benzín..., počkám ještě nějaký rok Veverka ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno Úterý v 10:02 Odesláno Úterý v 10:02 @Veverka ...mno... jako 225 koni je slusna porce a (ja se znam) asi bych nad nima taky kazdou chvili zapraskal bicem a hyje kone moje... ... ale myslel jsem si, ze kdyz uz to je full-hybrid, tak s tou spotrebou ta elektrika pomuze vic.... ..ale tak asi taky nejezdis uplne pomalu co? Citovat
Veverka Odesláno Úterý v 16:36 Autor Odesláno Úterý v 16:36 (upraveno) No, ono spíš většinou jsem zatím jezdil s vybitou, protože ekonomicky to nedávalo smysl dobíjet. Díky Trumpovi teď elektrika pomáhá zlevňovat provoz proti benzinu, ale ještě se to za těch pár týdnů nestihlo moc projevit... Rychlost nekomentuji A není to full hybrid, ale plug-in hybrid @ozzy56 Je to tak, s 1.6 HDi v 307SW jsem jezdil za 2,20 Kč/km, teď tedy o 50 % dráž Upraveno Úterý v 16:36 uživatelem Veverka ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.