vix Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: terarus2 1,9d -155km/h na čtverku ta pěkta se táhne :myslim chacha... Citovat
Mitja Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 160 km/h na dalnici s bocnim vetrem, a ten pocit nebyl zrovna prijemny.. kdyby to z boku víc fouklo tak to asi i lítá Citovat
Hasis Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 ja kdyz sem jel od marcella, tak sem ficel s mojim 1,9 GTi (88kw) 190km/hod- A ptz ty 14"kove speedy tady nejdou vyvazit, tak se to klepalo jak svin [upravil dne 3.11.2007 Hasis] Citovat
renm Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 170 na 13 palcových kolech. Ale to bylo snad jen dvakrát, jinak jezdím podle předpisů, na dálnici nejezdím jelikož nemám dálničku, takže normálně jezdím max tak 100, hold je to staré auto, žádné deformační zóny a kdyby mi náhodou upadlo kolo tak nevím:D Občas se projedu svižně, ale to neznamená překračovat rychlost, ono v zatáčkách se víc jak 90 stejně nedá Mě to takhle stačí, nechci si něco vyčítat do konce života, každý kdo jezdí jak prase bych posadil na dva týdny na vozíček... Citovat
Hugo Boss Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: petr307 snad vas nikde nepotkam to teda nepotkáš... Citovat
vinorak Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: renm .. ono v zatáčkách se víc jak 90 stejně nedá .. nesmíš tam mít schválený rozměr a de to i rychlejc:D Citovat
renm Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: renm .. ono v zatáčkách se víc jak 90 stejně nedá .. nesmíš tam mít schválený rozměr a de to i rychlejc:D vždycky budu pro schválený rozměr jelikož: 1, Výrobce určitě ví líp jak já proč ho tam dal 2, vím že na těhle kolech mi správně ukazuje tachometr - což u vašich nadrozměrů určitě nelze tvrdit 3, nemám problémy na STK ani s cajtama, 4, Neřekl bych že velikost je všechno 5, mám o něco lepší akceleraci 6, nenamáhám tím tolik podvozek... 7, kecy o stabilitě a nevím čem ještě mě nechávají chladným, pokud bych chtěl jezdit rychle tak si koupím lístek na pendolíno Citovat
kobra Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: petr307 snad vas nikde nepotkam No my s těma 205 - tkama budeme jezdit a 307 - mička už bude někde viset na diagnostice, to si piš [upravil dne 6/11/07 kobra] Citovat
vinorak Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: renm Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: renm .. ono v zatáčkách se víc jak 90 stejně nedá .. nesmíš tam mít schválený rozměr a de to i rychlejc:D vždycky budu pro schválený rozměr jelikož: 1, Výrobce určitě ví líp jak já proč ho tam dal 2, vím že na těhle kolech mi správně ukazuje tachometr - což u vašich nadrozměrů určitě nelze tvrdit 3, nemám problémy na STK ani s cajtama, 4, Neřekl bych že velikost je všechno 5, mám o něco lepší akceleraci 6, nenamáhám tím tolik podvozek... 7, kecy o stabilitě a nevím čem ještě mě nechávají chladným, pokud bych chtěl jezdit rychle tak si koupím lístek na pendolíno Tak za 1. byla to sranda:D za 2. nic se nemá přehánět a souhlasim s tebou:P akorát ten výrobce je pako. vysvětli mi jaký rozdíl v nápravě, brzdách nebo motoru v 1.1 44 kw Winner kde jsou povolený 185/60 r14 a Color line 1.1 44kw kde sou 165/70 r 13 ach jo:roll [upravil dne 8.11.2007 vinorak] Citovat
Vopičí Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: renm Původně zaslal: vinorak Původně zaslal: renm .. ono v zatáčkách se víc jak 90 stejně nedá .. nesmíš tam mít schválený rozměr a de to i rychlejc:D vždycky budu pro schválený rozměr jelikož: 1, Výrobce určitě ví líp jak já proč ho tam dal 2, vím že na těhle kolech mi správně ukazuje tachometr - což u vašich nadrozměrů určitě nelze tvrdit 3, nemám problémy na STK ani s cajtama, 4, Neřekl bych že velikost je všechno 5, mám o něco lepší akceleraci 6, nenamáhám tím tolik podvozek... 7, kecy o stabilitě a nevím čem ještě mě nechávají chladným, pokud bych chtěl jezdit rychle tak si koupím lístek na pendolíno Tak za 1. byla to sranda:D za 2. nic se nemá přehánět a souhlasim s tebou:P akorát ten výrobce je pako. vysvětli mi jaký rozdíl v nápravě, brzdách nebo motoru v 1.1 44 kw Winner kde jsou povolený 185/60 r14 a Color line 1.1 44kw kde sou 165/70 r 13 ach jo:roll [upravil dne 8.11.2007 vinorak] Rozdíl tam nění žádnej:aut:aut:aut teda když neberu v úvahu ty kola:D:D:D Citovat
Mitja Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: vinorak ...akorát ten výrobce je pako. vysvětli mi jaký rozdíl v nápravě, brzdách nebo motoru v 1.1 44 kw Winner kde jsou povolený 185/60 r14 a Color line 1.1 44kw kde sou 165/70 r 13 ach jo:roll Rozdíl je v tom, že sis koupil Color Line a ne Winner Citovat
vinorak Odesláno 10. listopad 2007 Odesláno 10. listopad 2007 ale mám tam volant z winnera takže by to mohlo u peugeota projít:D Citovat
jikoloj Odesláno 10. listopad 2007 Odesláno 10. listopad 2007 1.8 D ve dvou a baglaž 165 tachometrových ale podle GPS 145-150 a celkem stabilni jsem myslel ze to bude vice plavat. do 110 tachometr ukazuje celekm přesně ale poté to ukazuje tak o 10 více nez se jede.... a bylo to na 175/70 R13 Citovat
Phate Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Tak to ja dal s 1,8 GRD r.v.88 cca 150km/h, když jsem se ale kouk do zrcatka, tak sem tu nohu z plynu rychle sundal, protože sem viděl, jak mi z vejfuku lítaj jiskry.... Ale tak připisuju to tomu, že byl ve vejfuku bordel z nafty a že s tim takhle rychle ještě nikdo nejel... Citovat
xmotora Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Zdar Jednou jsem jel Praha-Brno s plynovym pedálem na podleze skoro celou trasu. Noooo asi tak chvílema mně tachometr nestačil:D Takže 180 a víc. Ale reálně skutečne myslim takovech 175 km/hod.(páč tacháč kecá) Ale s 1.1 44kw/60k:super Bohužel taky spotřeba šla nahoru normálně po dálnici 5,5 a takhle za 10:D PS. Docela byl slyšet vetřík....pustil jsem si nahlas radi a OK. Už to radsi nezkoušim mám málo bodů;) Citovat
Vopičí Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: xmotora Zdar Jednou jsem jel Praha-Brno s plynovym pedálem na podleze skoro celou trasu. Noooo asi tak chvílema mně tachometr nestačil:D Takže 180 a víc. Ale reálně skutečne myslim takovech 175 km/hod.(páč tacháč kecá) Ale s 1.1 44kw/60k:super Bohužel taky spotřeba šla nahoru normálně po dálnici 5,5 a takhle za 10:D PS. Docela byl slyšet vetřík....pustil jsem si nahlas radi a OK. Už to radsi nezkoušim mám málo bodů;) He he větřík a co motor, ten musel řvát jak....hodně nahlas:D:D. Chtěl bych tě vidět pak v Brně, když jsi vylezl z auta, to byl všude okolo najednou klid co:D:D:D:D:D Citovat
Phate Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: xmotora Zdar Jednou jsem jel Praha-Brno s plynovym pedálem na podleze skoro celou trasu. Noooo asi tak chvílema mně tachometr nestačil:D Takže 180 a víc. Ale reálně skutečne myslim takovech 175 km/hod.(páč tacháč kecá) Ale s 1.1 44kw/60k:super Bohužel taky spotřeba šla nahoru normálně po dálnici 5,5 a takhle za 10:D PS. Docela byl slyšet vetřík....pustil jsem si nahlas radi a OK. Už to radsi nezkoušim mám málo bodů;) He he větřík a co motor, ten musel řvát jak....hodně nahlas:D:D. Chtěl bych tě vidět pak v Brně, když jsi vylezl z auta, to byl všude okolo najednou klid co:D:D:D:D:D To jo no, mě to docela solidně řve už při 130.... a to mam o něco silnější......ale asi starší... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.