Nerina Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 dtyrkas: viděli:grr:grr:grr Stejně časem někdo vymyslí způsob, jak ten systém oblafnout, v tomhle český človík nezklame........ dávám jim tak měsíc, možná dva. Teda jestli se to vůbec někdy spustí. [upravil dne 21.7.06 Nerina] Citovat
vector Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: dtyrkas ... a videli jste jak hluboky koleje jsou vyjety v pravym pruhu na jizni spojce u nas v Praze? Od Krce k Barandaku to zacina bejt fakt husty. Neni to tak davno co tyhle useky opravovali a uz je to zase v hajzlu. Jo dráhy nenesou, tak dělaj koleje na slinici. V tomhle úseku se patrně testuje jízda vedením v kolejích, bez držení volantu. Já sem tedy do těch kolejí vletěl i 160 a kromě toho, že to házelo se to dá v pohodě na suchu ustát, alre některý lidi, zvlášť, když maj zemědělské vůle v nápravách, to nepochytaj ani v 70ti a rozstříknou se po celý silnici. Zvlášť když se s váma někdo pokouší sotěžit, nejezděte tamtudy, můžete ho mít na svědomí. Auta stojí, vlaky jedou .. jak jinak ... Vono by to chtělo být jak by to mělo .. jenže... chtělo by to strukturální čenže. Citovat
Garfield Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: dtyrkas ... a videli jste jak hluboky koleje jsou vyjety v pravym pruhu na jizni spojce u nas v Praze? Od Krce k Barandaku to zacina bejt fakt husty. Neni to tak davno co tyhle useky opravovali a uz je to zase v hajzlu. Jo dráhy nenesou, tak dělaj koleje na slinici. V tomhle úseku se patrně testuje jízda vedením v kolejích, bez držení volantu. Já sem tedy do těch kolejí vletěl i 160 a kromě toho, že to házelo se to dá v pohodě na suchu ustát, alre některý lidi, zvlášť, když maj zemědělské vůle v nápravách, to nepochytaj ani v 70ti a rozstříknou se po celý silnici. Zvlášť když se s váma někdo pokouší sotěžit, nejezděte tamtudy, můžete ho mít na svědomí. Auta stojí, vlaky jedou .. jak jinak ... Vono by to chtělo být jak by to mělo .. jenže... chtělo by to strukturální čenže. A až tam pojede Favorit v noci povolenou stovkou a ty koleje včas neuvidí http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=168&r=titulni_stranaa&c=545146 [upravil dne 21/7/06 Garfield] Citovat
Fusion Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: dtyrkas ... a videli jste jak hluboky koleje jsou vyjety v pravym pruhu na jizni spojce u nas v Praze? Od Krce k Barandaku to zacina bejt fakt husty. Neni to tak davno co tyhle useky opravovali a uz je to zase v hajzlu. Tohle bych ale nesváděl jen na kamiony ale spíš na čím dál horší opravy silnic. V Hamburku s tímdle problém nemají... Citovat
Naspo Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield No, jenže tomu, aby z ČR nebyla země, skrz kterou se táhne z východu na západ jedna dlouhá kolona kamionů 365 dní v roce, to stejně nezabrání... Asi by to chtělo něco jiného - třeba zákaz kompletního tranzitu po vlastní ose. Kamiony, které by ČR jen projížděly, aniž by tu cokoli naložily nebo složily, a takových je 80%, hodit na tranzitní vlak, jako byl svého času mezi Lovosicemi a Drážďany. Hned by se silnice uvolnily. S tím stejně nikdo nic neviřešíte, stejne se bude jezdit, to by se nejprv museli omezit obchody a vybudovat sklady. Zatím to na tomto světě funguje tak, kamion slouží jako pohyblívý sklad. Na poslední chvíli si nějaký kravaťák spomene, že se zastaví výroba pak \"honem\", nebo druhý který si smyslí, že by moh na uržité komoditě vidělat tak zboží šibuje z jednoho konce světa ana druhý, neplatí daně a vydělává. Je třeba zrušit \"obchod\" a finance a vrátit se ke kořínkům( výmněný obchod). Jen si to pojďte skusit jezdit s touhle obludou, když umíte jen remcat, nevyspíš se neb tě všeci honí aby to tam už bylo, pak dojedeš a oni to nechtějí pak tam trčíš třeba 14-dní a chodíš je prosit aby to složily. Prve změnit lidi, pak můžete remcat, nejednou se mi stalo že jsem třeba vez železo z Ostravy do Němec až k francouským hranicím tam to ani nesložili, přišel kouzelník se sprejem, postříkal konce a hajdy do Děčína, přepsal papíry a zboží je vyrobeno v Německu. Nebo naložíš ve Vyškově dojedeš do Prahy a druhý den auta firmy kdes to složil to převažejí do Bzence, toť celá ekonomika. Pak bychom to mněli vše za pusu to, \"Nemůže přece být\", To máte z toho, že jste zvonili temi klíči na Václaváku, dopřáli jste tu západní a asijské sebrance výdělek tak teď neplačte. BUDE HůŘ!!!! A to aby tranzit jezdily vlakem by byla taková kolona že lokotka by bala v Telicích a ty s autem v Ostravě a pak by se stejně muselo jezdila po svých, železnou oponu na nás spíš jak dráhu. Rolo fungovalo řádně stejně jen v zimně, neb jsi ušetřil za naftu a kvůli horám , jináč to nemnělo žádný přínos. Teď jsou to stejné peníze, jek když jedeš po svých. Citovat
slavomir.martos Odesláno 21. červenec 2006 Odesláno 21. červenec 2006 Na poslední chvíli si nějaký kravaťák spomene, že se zastaví výroba pak \"honem\" Zrovna dnes som taky problem riesil ale bez kravaty!!! A kravatu do prace nenosim!!! Inak WOW (warehouse on wheels) je celkom fajn metoda, pouzivame to casto. Ale neblokujeme tahace na medzinarodnu, mame tam majstra s Lizinkou. Citovat
Sova Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Peníze, že použijou na posilování infrastruktury? Pochybuju.... Už takhle z řidičů ždíme stát nehorázný peníze, počínaje dálniční známkou, spotřební daní na palivech a DPH a pak třeba DPH ze všech věcí co je potřeba k provozu vozidla atd... to je miliard až kam. Nějakých 10 za mítný, to se při rozpočtu \"šikovně\" přerozdělí, nebo si ministerstrvo dopravy obmění vozový park (Šimonovský má to BMW řady 7 určitě ojetý a i další potřebují každý rok nový vůz). A když už se nějaký peníze najdou, třeba teď 40 milionů ve středočeskym kraji, tak se za ně postaví 3000km cyklostezek. Bych jim všem propíchal galuzky, když jsem to četl, protože ty hrůzy po kterých jsem nucen každý den jezdit tady, to je strašný... třeba v Šebetově jsem jen zíral a v duchu se ptal, proč někde to opravit jde a někde ne? Asi si koupim něco co jezdí na pásech. [upravil dne 20/7/06 Devilstorm306] [upravil dne 20/7/06 Devilstorm306] ...musím konstatovat že je to bohužel pravda že si to napsal skvěle;) Citovat
Naspo Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Peníze, že použijou na posilování infrastruktury? Pochybuju.... Už takhle z řidičů ždíme stát nehorázný peníze, počínaje dálniční známkou, spotřební daní na palivech a DPH a pak třeba DPH ze všech věcí co je potřeba k provozu vozidla atd... to je miliard až kam. Nějakých 10 za mítný, to se při rozpočtu \"šikovně\" přerozdělí, nebo si ministerstrvo dopravy obmění vozový park (Šimonovský má to BMW řady 7 určitě ojetý a i další potřebují každý rok nový vůz). A když už se nějaký peníze najdou, třeba teď 40 milionů ve středočeskym kraji, tak se za ně postaví 3000km cyklostezek. Bych jim všem propíchal galuzky, když jsem to četl, protože ty hrůzy po kterých jsem nucen každý den jezdit tady, to je strašný... třeba v Šebetově jsem jen zíral a v duchu se ptal, proč někde to opravit jde a někde ne? Asi si koupim něco co jezdí na pásech. [upravil dne 20/7/06 Devilstorm306] [upravil dne 20/7/06 Devilstorm306] To máš pravdu, jak říve jsem psal, tak se tím nic nevyřeší jen vybrané peníze si rozdělí poslanci, mají ještě malé platy!!! Nevím jak chtějí stavět třetí pruh, když se staví o stošest odhlučňovací zony, pak je jistě budou bourat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.