Roman Bazi Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 Není to klasická spolujízda: V Českém Krumlově je na prodej vitrína Ikea Leskvik. Paní na prodej spěchá. Já jsem se teď pustil do malé rekonstrukce kuchyně, a nehodí se mi pro ni jet. Je to pro mne tak na 6.5h. Ale do dvou, třech týdnů bych si udělal výlet, a zajel si pro ni. Tak se pro jistotu zeptám tu. Není tu někdo z Českého Krumlova, kdo by byl tak hodný, a vitrínu vyzvedl a uschoval? Peníze pošlu na účet předem. Odměna jistá.
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 Přesunul jsem ti to protože v tom původním umístění na to nešlo odpovědět, jak to bylo mimo předvolenou sekci tak to nějak nešlo, vůbec tam nebylo okno odpovědi. Napadá mě @OK406ten je z Týna nad Vltavou, to by měl asi 50 km Péťa a Roman Bazi ohodnotil 2
Roman Bazi Odesláno 23. říjen 2025 Autor Odesláno 23. říjen 2025 Radku díky za přesun a info. Pomoc nabídl oddie, tak uvidíme. Díky. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2
OK406 Odesláno 23. říjen 2025 Odesláno 23. říjen 2025 @Roman Bazi Prosím tě, jak je velká vitrína? Zdali se mi vejde do Peugeot 406. Radek Hurvajz ohodnotil 1
Roman Bazi Odesláno 24. říjen 2025 Autor Odesláno 24. říjen 2025 Tak prozatím zastavuji akci. Snad vše klapne přes Oddiho rodinu. Děkuji Oddie. Děkuji OK406 za nabídku. Péťa ohodnotil 1
Roman Bazi Odesláno 9. listopad 2025 Autor Odesláno 9. listopad 2025 Tak paní prodávající nabízela dopravu. Ale jakmile jsem ji napsal, že vytrínu vyzvedne paní Veselá, tak paní přestala komunikovat, a neodpověděla ani paní Veselé. Telefonní číslo jsem zadal do googlu, a ejhle, 2x hodnocení a obě negativní. Tak můžeme zamknout. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2
OK406 Odesláno 9. listopad 2025 Odesláno 9. listopad 2025 @Roman Bazi tak to mě moc mrzí, že máš takovou to negativní zkušenost. V lidech se člověk nevyzná!!! Roman Bazi a Péťa ohodnotil 2
Roman Bazi Odesláno 9. listopad 2025 Autor Odesláno 9. listopad 2025 S tîm člověk nic nenadělá. Lidé se snaží vydělat na podvodu. OK406 a Péťa ohodnotil 2
Recommended Posts