Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tedy ale musím se připojit k těm, co ten film AUTA už viděli a říkají tu, že se jim líbil - byl fakt SUPER. Dětský film, u kterého se baví i dospělí, vychytaný překlad, skvělý dabing. A vsadil bych se, že některé hlášky z filmu zlidoví, viď, Vectore? :D

Odesláno

film bezva, zabava bezva... -az na tu obsluhu v restauraci bezchybny... Ale v souvislosti s tim tam zaznelo takovy az skoro pozvani. -ze prej v Nedakonicich se k hostum chovaji uuuplne jinak ;-)...

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

KDO SE CHCE PŘIDAT???

kdy? TENTO PÁTEK v 18:30 hodin

kde? VILLAGE CINEMAS ČERNÝ MOST

:cool:

Drahá Netopýrko,

to byla fakt BOMBA :super

Super Movie, super nápad, dokonalá realizace.

Snad mluvím za celou Family, že jsme se bezvadně bavili. :D

čau čau

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Tedy ale musím se připojit k těm, co ten film AUTA už viděli a říkají tu, že se jim líbil - byl fakt SUPER. Dětský film, u kterého se baví i dospělí, vychytaný překlad, skvělý dabing. A vsadil bych se, že některé hlášky z filmu zlidoví, viď, Vectore? :D

Kocoure kocoure, neplaš traktory, nebo z tebe dostanu infarkt řídící jednotky.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: Medvěd

Přišli jsme, viděli jsme, dobře se bavili (v kině i pak následně v hospůdce se superpomalou obsluhou - aspoň jsme si mohli víc pokecat).

Takže Netopýrko děkujeme za námět jak ztrávit páteční večer a zdálidorazivším individuím děkujeme za jeho zpestření - bylo nám s Váma všema fajn, doufáme, že finále proběhlo ve vší počestnosti a bez ztráty kytičky (nebo že by bylo nablito v alejích???)

Jo jo, díky Netopce moc! Jen Medvěde, žádné finále ještě nebylo - poslední verze, co víme my (než jsme šli domů), je že se jde chlastat k Neonovi :D

No nechci předbíhat událostem, ale myslím, že budou zveřejněny drasticky dokumentární záběry.

Odesláno

Musím se taky připojit. Super filmeček. Díky Netopko že jsi nás na něj vytáhla. :super

Clubáci tvořily 1/2 účastníků v sále. A 60% diváků starších 18ti let. :D

2Garfield: A co? \"Jdem vojet novou silnici.\" :D

Odesláno
Původně zaslal: vector

No nechci předbíhat událostem, ale myslím, že budou zveřejněny drasticky dokumentární záběry.

ja tam nebyl, to byl imitator :aut

Odesláno

Taky chci Netopýrce poděkovat, byl to super večer. Akorát mam teď neodbytnou chuť jít plašit traktory :D Ale kdyby něco, píchali jsme spolu gumy ;)

PS: Jsem zvědav na ty fotky... a pak budu přemýšlet, jestli jsme neudělali chybu, že jsme nezůstali, a nebo jestli jsme udělali dobře když jsme ujeli :)

Odesláno

:super Hezkýýýýý....děkuji a jsem moc ráda, že se filmeček líbil, byl to moc príma večer a doufám, že to zas někdy zopakujeme :)

P.S. Dneska jsme byli s Honzou na Rychle a zběsile 3: Tokijská jízda - a docela prima....trochu jinší autíčka, ale taky fajn pokoukání. Jen od toho nesmíte čekat intelektuální inferno :):D :D

Odesláno

Jo tak ono se jelo pokračovat k Neonovi, jo???:mrk To kdybych věděl ...:D

Ne, teď vážně, musím uznat, že to byl příjemný večer. Kino jsem sice neviděl, ale díky mé večerní projížďce jsem se stavil ale spoň na pivo a pokec...

Dál jsme to pak tahli asi do jedný?:myslim:D Dali jsme pár piv, zahráli soutěž:D Zajisté nevzbudili sousedy a ráno dali malou okružku Prahou (i přes benzínku) aby kamarádi z maravy taky poznali půvab ranní Prahee. Jen mě mrzí, že jsem musel v sobotu makat, páč nebylo moc příjemný sedět v práci...

Takže ti co tam nebyli mohou litovat ... páč deset lidí by se mi do bytu ještě možná nějak vešlo...:D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Neon: evidentne premysli, co by se jeste dalo sestavit ze zbylych pismenek M,L,Q.

Čéče, tak to na tom asi neni pán zrovna nejlíp, když tam jsou písmena M,I,O :myslim ... :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...