Zipík Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Jak to tak pozoruji tak to bylo vcera docela husty:D.Skoda,ze jsem nemohl.Udelat si pekny vikend v Praze to by nebylo k zahozeni:) Citovat
Garfield Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Tedy ale musím se připojit k těm, co ten film AUTA už viděli a říkají tu, že se jim líbil - byl fakt SUPER. Dětský film, u kterého se baví i dospělí, vychytaný překlad, skvělý dabing. A vsadil bych se, že některé hlášky z filmu zlidoví, viď, Vectore? Citovat
žabi Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 film bezva, zabava bezva... -az na tu obsluhu v restauraci bezchybny... Ale v souvislosti s tim tam zaznelo takovy az skoro pozvani. -ze prej v Nedakonicich se k hostum chovaji uuuplne jinak ;-)... Citovat
vector Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Netopýrka KDO SE CHCE PŘIDAT??? kdy? TENTO PÁTEK v 18:30 hodin kde? VILLAGE CINEMAS ČERNÝ MOST Drahá Netopýrko, to byla fakt BOMBA Super Movie, super nápad, dokonalá realizace. Snad mluvím za celou Family, že jsme se bezvadně bavili. čau čau Citovat
vector Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield Tedy ale musím se připojit k těm, co ten film AUTA už viděli a říkají tu, že se jim líbil - byl fakt SUPER. Dětský film, u kterého se baví i dospělí, vychytaný překlad, skvělý dabing. A vsadil bych se, že některé hlášky z filmu zlidoví, viď, Vectore? Kocoure kocoure, neplaš traktory, nebo z tebe dostanu infarkt řídící jednotky. Citovat
vector Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Medvěd Přišli jsme, viděli jsme, dobře se bavili (v kině i pak následně v hospůdce se superpomalou obsluhou - aspoň jsme si mohli víc pokecat). Takže Netopýrko děkujeme za námět jak ztrávit páteční večer a zdálidorazivším individuím děkujeme za jeho zpestření - bylo nám s Váma všema fajn, doufáme, že finále proběhlo ve vší počestnosti a bez ztráty kytičky (nebo že by bylo nablito v alejích???) Jo jo, díky Netopce moc! Jen Medvěde, žádné finále ještě nebylo - poslední verze, co víme my (než jsme šli domů), je že se jde chlastat k Neonovi No nechci předbíhat událostem, ale myslím, že budou zveřejněny drasticky dokumentární záběry. Citovat
žabi Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 jejej... jestli my jsme tam nakonec nemeli precejen zustat Citovat
Garfield Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 2 Vector: Já bych šel radši píchat gumy... To je ještě zábavnější... [upravil dne 22/7/06 Garfield] Citovat
Dave_k Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Musím se taky připojit. Super filmeček. Díky Netopko že jsi nás na něj vytáhla. Clubáci tvořily 1/2 účastníků v sále. A 60% diváků starších 18ti let. 2Garfield: A co? \"Jdem vojet novou silnici.\" Citovat
Vvitty Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 2Dave: zbyvajicich 40 procent dospelych byl doprovod malych deti... Citovat
Vvitty Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Původně zaslal: vector No nechci předbíhat událostem, ale myslím, že budou zveřejněny drasticky dokumentární záběry. ja tam nebyl, to byl imitator Citovat
Devilstorm306 Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Taky chci Netopýrce poděkovat, byl to super večer. Akorát mam teď neodbytnou chuť jít plašit traktory Ale kdyby něco, píchali jsme spolu gumy PS: Jsem zvědav na ty fotky... a pak budu přemýšlet, jestli jsme neudělali chybu, že jsme nezůstali, a nebo jestli jsme udělali dobře když jsme ujeli Citovat
Vvitty Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 2DEvil: udelali jste velkou chybu Citovat
jiri.wolf Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Bylo to hustýýý, mega hustýýýý. A my po cestě traktory poctivě plašili! A foto bude. Citovat
aka Odesláno 22. červenec 2006 Odesláno 22. červenec 2006 Byl to tedy zajimavy vecirek.....pro ty, kdoz zbabele zdrhli, mam par fotek na uvod.....zbytek prihodim na ftp.... Citovat
Netopýrka Odesláno 22. červenec 2006 Autor Odesláno 22. červenec 2006 Hezkýýýýý....děkuji a jsem moc ráda, že se filmeček líbil, byl to moc príma večer a doufám, že to zas někdy zopakujeme P.S. Dneska jsme byli s Honzou na Rychle a zběsile 3: Tokijská jízda - a docela prima....trochu jinší autíčka, ale taky fajn pokoukání. Jen od toho nesmíte čekat intelektuální inferno :D Citovat
Neon Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Jo tak ono se jelo pokračovat k Neonovi, jo??? To kdybych věděl ... Ne, teď vážně, musím uznat, že to byl příjemný večer. Kino jsem sice neviděl, ale díky mé večerní projížďce jsem se stavil ale spoň na pivo a pokec... Dál jsme to pak tahli asi do jedný? Dali jsme pár piv, zahráli soutěž Zajisté nevzbudili sousedy a ráno dali malou okružku Prahou (i přes benzínku) aby kamarádi z maravy taky poznali půvab ranní Prahee. Jen mě mrzí, že jsem musel v sobotu makat, páč nebylo moc příjemný sedět v práci... Takže ti co tam nebyli mohou litovat ... páč deset lidí by se mi do bytu ještě možná nějak vešlo... Citovat
Neon Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 :myslim:myslim kdo to jen může být a co se mu stalo:D:D:D Citovat
Vvitty Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 2Neon: evidentne premysli, co by se jeste dalo sestavit ze zbylych pismenek M,L,Q. Citovat
Neon Odesláno 23. červenec 2006 Odesláno 23. červenec 2006 Původně zaslal: Vvitty 2Neon: evidentne premysli, co by se jeste dalo sestavit ze zbylych pismenek M,L,Q. Čéče, tak to na tom asi neni pán zrovna nejlíp, když tam jsou písmena M,I,O ... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.