Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Původně zaslal: vlado-.m

A co ti hlasi diagnostika? Antipol... je vseobecna hlaska na ix zavad. Ze je zaneseny Fap? Mali by ti v servise povedat aky mas tlak do snimaca tlakov od Fapu, robia aj vypis. Malo by to byt do 50 Mb, pri volnobehu nula. Ak ti to dava nejake ine hodnoty po vyplachu /ako mne 180Mb/ tak mas pravdepodobne vadne cidlo snimaca tlakov od Fapu alebo poskodene hadicky k nemu.

Jak jsem psal, diagnostika hlásí ucpaný, nebo děravý FAP, nebo vadné diferenciální cidlo. Nebo tak nějak...

Čidelm to prý není, v Pežotu ho měnili, tak prý ten FAP, ten jsem vyndal, vycistil,ale stále to stejné... Navíc ted už nejdou volnoběžné otácky nad 2800 před tím to šlo.. Ale co jsem to dneska trochu projel, tak se mi auto zda svižnější, jde mnohem víc za plynem než před tím, než jsem vymyl ten FAP...

Jinak PP hlásí jen Antipolutinon fault a svítí diagnostika motoru...

:(

To sa mi nejak nezda....dobry vyplach urcite funguje...a uz je tam potom len to cidlo.Su len dve veci co to mozu robit cidlo a Fap.

Odesláno

V nádržke žiadny plavák nie je. Hladina sa odhaduje podľa počtu a tankovaného množstva paliva. Preto pri doliatí aditíva treba ísť na dia nastaviť hladinu na plnú aby o doplnení vedela aj elektronika.

Odesláno

A co ti hlasi diagnostika? Antipol... je vseobecna hlaska na ix zavad. Ze je zaneseny Fap? Mali by ti v servise povedat aky mas tlak do snimaca tlakov od Fapu, robia aj vypis. Malo by to byt do 50 Mb, pri volnobehu nula. Ak ti to dava nejake ine hodnoty po vyplachu /ako mne 180Mb/ tak mas pravdepodobne vadne cidlo snimaca tlakov od Fapu alebo poskodene hadicky k nemu.

Jak jsem psal, diagnostika hlásí ucpaný, nebo děravý FAP, nebo vadné diferenciální cidlo. Nebo tak nějak...

Čidelm to prý není, v Pežotu ho měnili, tak prý ten FAP, ten jsem vyndal, vycistil,ale stále to stejné... Navíc ted už nejdou volnoběžné otácky nad 2800 před tím to šlo.. Ale co jsem to dneska trochu projel, tak se mi auto zda svižnější, jde mnohem víc za plynem než před tím, než jsem vymyl ten FAP...

Jinak PP hlásí jen Antipolutinon fault a svítí diagnostika motoru...

:(

To sa mi nejak nezda....dobry vyplach urcite funguje...a uz je tam potom len to cidlo.Su len dve veci co to mozu robit cidlo a Fap.

Ještě zkusím to cidlo, prý je nekde pod baterkou...

Odesláno

V mojej nadrzke ziadny plavak nie je.......

A jak asi se měří úroveň hladiny aditiva v nádržce??? podle tebe asi nijak....:roll

Hm zajímavé...

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

V nádržke žiadny plavák nie je. Hladina sa odhaduje podľa počtu a tankovaného množstva paliva. Preto pri doliatí aditíva treba ísť na dia nastaviť hladinu na plnú aby o doplnení vedela aj elektronika.

Ale je tam čidlo hladiny...jak jinak by se asi objevovala hláška o tom, že je málo aditiva...trochu mistifikuješ.

Odesláno
Původně zaslal: domav

Ale je tam čidlo hladiny...jak jinak by se asi objevovala hláška o tom, že je málo aditiva...trochu mistifikuješ.

Nič nemystifikujem. Jasne tam píšem, že hladina sa odhaduje podľa počtu tankovaní a tankovaného množstva nafty. Preto sa môže stať, že hlási málo aditíva a ešte stále tam môže trochu ostať.

Odesláno

Vidíš tam nejaký plavák?

Ano je umístěný v pozici 2 a navíc když se podívaš na nadpis, tak je tam palivová nádrž z měrkou.....nebo se mýlím:potlesk

[upravil dne 29-1-09 domav]

Odesláno

nemystifikuju, špatně jsem se podíval to co jsi poslal je nádrž na naftu a pod tím je i nádržka na FAP. Ale čidlo tam je a nemystifikuju, protože jsem měnil FAP a dolívalo se aditivum a mechanik mě na to upozorňil, že už se mu stalo, že bylo čidlo přilepené a ono to nejde jinak spravit než vyměnit celou nádržku. Takže nemystifikuju.

Odesláno

Jaké cidlo myslíš? To za baterkou, jak do nej vedou od FAPu dvě trubicky výf. plynu?

Odesláno

Jaké cidlo myslíš? To za baterkou, jak do nej vedou od FAPu dvě trubicky výf. plynu?

Presne to...Da sa aj voltmetrom na zapojenej zastrcke namerat ci funguje. Ale ked ti ho v servise skusali menit....

Odesláno

Presne to...Da sa aj voltmetrom na zapojenej zastrcke namerat ci funguje. Ale ked ti ho v servise skusali menit....

znas to jak to v servise funguje... Co a kolik bych tam mel namerit?

Odesláno

Takže problém s FAP a diagnostikou vyřešen... Špatné cidlo diferenciálních tlaků... A to bylo řecí, že je ucpaný FAP...

Tak jedno doporucení, pokud vás nekde v Peugeotu bude presvedcovat, ze je ucpaný FAP a cidlem to neni, tak jo me presvedcoval pán me, tak na nej nedejte usetríte pěkných pár tisíc...

Odesláno

ano, dle informací přijímacího technika, cidlo měnili a tím to není.... Jenže po vyndání FAPu a zjištění, že fakt není cerný, byl jak nový, zkontrolování všech hadicek, konektoru atd... Mechanik sehnal cidlo z vrakoviste, zkusel se tam dát a a a auto jede jak nové... Tak by mě zajímalo co pán v Peugeotu zkousel menit...:bacha

Jedno důležité info. Nove cidlo neslo pusou ani jednou cestou profouknout, u spatneho cidla, jde profouknout z obou stran...Myslím, ze tím by se dalo zjistit jestli je cidlo vadne, nebo ne..

[upravil dne 29/1/09 RychJ-1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...