Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Pisu z mobilu tema ohledne hifi jsem proste nenasel. Pokud uz to bylo omlouvam se. Muj dotaz zni umi toto radio MP3 sobory a pokud ano jak mate usporadane medium. Tady je typ radia:

Clarion PU 2859 A (L). Dekuji za odpoved.

Odesláno (upraveno)

Tohle rádio MP3 neumí, Ani si nevzpomínám že by se někdy tenhle typ dělal s možností MP3.

Ale měl by k němu jít připojit modul který MP3 umí případně i Bluetooth

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Super Dekuju za odpoved.Myslel jsem si to ale podle toho jak se to  chovalo. Prevodnik mam ale pres diag se nedari pridat CD prehravac. Pri tyhle operaci se zobrazi nelze uskutecnit a pri testu pise chyba kominikace prave z CD menicem. Laboruju s tim porad a posledni co mne napadlo je jstli se nodpalil vstup do BSI . Protoze jiny vysvetleni momntalne nemam. Pri dopsani to zrejme neposila nejaky data zpatky ,kde je chyba fakt nevim.Dokazes mi poradit diag mam pp2000 vse najde vin sedi ale tohle proste nejde.Pokud mas nejkej navrh sem snim. Dekuju.

Odesláno

Ahoj.No trosku si na me zapomnel ale to je fuk nakonec jsem se prokousal ale po rad se nedari prevodnik mam tenhle

https://www.autohifi24.cz/usb-aux-ovladani-z-volantu-usb-aux-iphone-adaptery-bluetooth-adaptery/hudebni-prehravac-usb-aux-bluetooth-peugeot-rd3-p22023#:~:text=Hudební přehrávač USB/AUX/Bluetooth Peugeot RD3 Adaptér se,měniče%2C připojení bez ztráty kvality zvukového signálu.

Jetoten drazsi z mikrofonem abyto umelo u hands free. Po nacteni testu napise CDMenic chyba komunikace jde je problem nevim zkousel jsem i druhej prevodnik bez uspechu. Uz me nic nenapada jedine ze je napalena BSI a proste to nenacte z diag.

Odesláno (upraveno)

skuz jen tak zbezne napsat postup jak si do toho sel 
ja si myslim ze pres PP 2000 se do toho leze trochu sloziteji 
ale to bych dokazal snad vyzjistit zitra odpolko (ted prsi a do auta s NTB nepolezu)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Hele jak jsem ti psal, zkus sehnat někoho s jiným autem, kde to zkusíš. S lukášem jsem onehdá řešil RD4, a v 1 307 to nešlo, v druhé to nešlo uložit, v jeho C4 to taky nešlo ale v jeho C4 napojenou jako 307 zapsání prošlo. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...