Tomdlouhan Odesláno 16. květen 2025 Odesláno 16. květen 2025 (upraveno) Zdravim. Radio ktere mam namontovane proste nefunguje. Povedlo se me sehnat stejny typ i vyrobce. Jaky je postup aby vse fungovalo a bylo to jako original. Vcetne panelu ovladani na volantu. Diagnostiku mam. Dekuju za odpovedi a pokud toto uz nekdo resil omlouvam se ze to pisu znova. Upraveno 16. květen 2025 uživatelem Tomdlouhan Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. květen 2025 Odesláno 16. květen 2025 Těžko říct, když ani nevíme, jaký rádio jsi sehnal. Citovat
PaKr Odesláno 17. květen 2025 Odesláno 17. květen 2025 @VojtouNerCZ taky z toho popisu nejsem moudrý Ale v podstatě jsou dvě možnosti. Pokud @Tomdlouhan mění origo za origo, tak zadá v diag vin ( pokud má teda diagbox ) pokud after za after tak je otázka, jak je zapojené ( tedy jestli to umí i to ovládání od volantu ) , ale jenom vyměnit kus za kus, bez diagnostiky a případně pak řešit to ovládání... Citovat
Tomdlouhan Odesláno 17. květen 2025 Autor Odesláno 17. květen 2025 (upraveno) Dekuji za odpoved. Muj dotaz byl fakt neuplny doplnim radio clarion origo a pres diag se mnou nemluvi pise dopsani cd menice nelze provest. Tak jsem sehnal radio clarion stejne pouze v oznaceni je J a ja mam L . Slo me o to jaky je postup protoze radio je zapsany v diag a Bsi. Po spouste pokusu dopsat menic cd jsem to resil takto. Upraveno 17. květen 2025 uživatelem Tomdlouhan Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 17. květen 2025 Odesláno 17. květen 2025 Upřímně s tímhle jsem si užil svoje s RD4 a zápisem VIN. Na jedné 307 face jsem se do něj vůbec nedostal, na druhé jo ale nenabízelo to zapsání vin. Tak jsme to píchli do C4, přes diagbox nešlo, přes lexii jsme se dostali do rádia ale vin zapsat nešlo, napíchli jsme C4 jako 307 face a najednou to prošlo xD Péťa ohodnotil 1 Citovat
Tomdlouhan Odesláno 18. květen 2025 Autor Odesláno 18. květen 2025 Zdravim . No ja jsme se dostal trosku dal , me to Vin pobralo jen pri testu pise neznamy pocitac ale to snad nejak odstranim , proste a jednoduse uz to nepipa jak pri pripojeni , alke ja mam jinej problem , ja kdyz chci dopsat CD menic protoze mam udelatko ktery nahrazuje toto zarizeni tak me to pro zmenu pise , overte pripojeni a vlidujde znovu pripojku , a po odliknuti se zobrazi hlaseni nelze provest , s tim ze se napise ze nejze dalkove kodovat . pri dalsim testu vypise cd menic chyba komunikace . Pred tim nez jsem se zacal snazit dopsat cd menic tak psal test nepritomen tudiz soude podle tohodle halseni je zrejme nekde zrada .Dalsi vec protoze jsem si myslel ze prevodnik je vadny tak jsemsi sehnal jeste jeden , nejde . Jinak radio je RD3 vymeneny za RD3 stejnej vyrobce stejnej typ . Porad se s tim peru proto ten dotaz kdo by to dokazal do toho radia dostat . Pouzivam diag v provedeni silver , napada me ze je mozny ze tyhle operace tahle dig proste neumi ,ze to umi ta posledni pod nazvem Gold . Prosim o info jakou pouzivate dignostiku . A zda tohle nekdo uz resil . Dekuju . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.