Martin černý Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 Ahoj mám problem Peugeot partner 1.6hdi 2005 Dělal jsem spojku klasika lamela přítlačak ložisko lanko tyčky řízení po výměně a složení mi nefunguje spojka jednoduše mužu řadit bez spojky všechny kvalty kromě zpatečky když ten kvalt zařadím auto se normalně rozjede při sešlápnutí pedalu se nic nezmění. lamelu jsem dal správně podle nápisu na ní . zkusil jsem odpojit lanko od převodovky a problem je stale stejný spojku jsem dával sadu LUK podle puvodní která tam byla kde jsem udělal chybu ? Citovat
ChouLu Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 A jsi si jistý že je správně? tzn nápisem k převodovce? Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 já nějak nechápu ten popis co to vlastně dělá, ale určitě jsi to špatně složil, nic záludného na výměně spojky není tyčky řízení mají s tím co ?? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 Udělal jsi z toho poloautomat Zabak22 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 15. květen 2025 Odesláno 15. květen 2025 (upraveno) V 15. 5. 2025 at 13:10, Martin černý napsal: Ahoj mám problem Peugeot partner 1.6hdi 2005 Dělal jsem spojku klasika lamela přítlačak ložisko lanko tyčky řízení po výměně a složení mi nefunguje spojka jednoduše mužu řadit bez spojky všechny kvalty kromě zpatečky když ten kvalt zařadím auto se normalně rozjede při sešlápnutí pedalu se nic nezmění. lamelu jsem dal správně podle nápisu na ní . zkusil jsem odpojit lanko od převodovky a problem je stale stejný spojku jsem dával sadu LUK podle puvodní která tam byla kde jsem udělal chybu ? Zkus to popisné souvětí rozdělit na jednotlivé věty.... Jak naznačil @ozzy56 , je těžké pochopit, co to vlastně dělá/nedělá.... Upraveno 16. květen 2025 uživatelem Hafity AlBunda ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.