Mejla. Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Zdravím, Mám totálně v háji kryt kabinového filtru na 807 rok 2006 benzín 16v ,103 kw. Zkoušel jsem hledat, ale buď to špatně formuluji, nebo prostě není už na světě, neumíte někdo poradit ? Díkes. Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Není na světě, známá bolest 807. Blbě řešen, rozpadne se, na vrakáčích použitelné taky moc nejsou. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Zkusil bych řešit 3d tiskem Řekl bych, že by to nějak vyřešit šlo. Udělat ten korpus. Citovat
Mejla. Odesláno 16. duben 2025 Autor Odesláno 16. duben 2025 No nevím, to by asi byl potřeba mustr, nepoškozeného krytu, a to bude ten samý problém Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Chvilku jsem přemýšlel o tom, buď jej vyrobit z laminátu, nebo aspoň ten starý napustit nějakou pryskyřicí. Ale pak jsem se na to vy... BTW v Kelly teoreticky za hezkých 6tis a něco otázka ale je, jestli by ho fakt uměli https://www.autokelly.cz/Product/PSA-8251V0/1001995745 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Já mám ten kryt v pořádku. Takže kdyby byl čas, mohl bych něco vymyslet. Citovat
Péťa Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 To je tohle? Na 3d tisk nic moc Mejla. ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Jojo. Je to z takový divný plstě. Chtělo by to mj. aby to nerezonovalo, takže kdyby z laminátu, muselo by se to polepit odhlučněním. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 (upraveno) Tak šlo by to vyřešit krapet snadněji A muselo by se to něčím potáhnout. Největší problém by byly ty packy. A já ho mám teda jinej. Jen jako takovou vanu, bez toho vršku Upraveno 16. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Mejla. Odesláno 16. duben 2025 Autor Odesláno 16. duben 2025 (upraveno) Tam by podle mne byl problém s tvarem, díky materiálu to nemá přesný tvar, ale je potřeba, aby si to sedlo. Což po vytvoření tvrdým tiskem nijak potom nedosáhneš. Upraveno 16. duben 2025 uživatelem Mejla. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 (upraveno) Všechno jde řešit. Pevný obal a z gumy vytisknout těsnící část. Ale rozmlouvat vám to tu nebudu. Tiskl jsem už i středový tunel na starýho Range Rovera. Upraveno 16. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Mejla. Odesláno 21. duben 2025 Autor Odesláno 21. duben 2025 No, tak jsem to dočasně pořešil takto. Celý kryt se rozpadal, tak jsem z toho vytrhnul držák filtru a dal ho natvrdo na klipsny na své místo. Víkend jsem jel Bratislavu a zkoušel co to udělá. Smrádek od motoru ve vyšší rychlosti není problém, na pocukávkách městem znát je, takže vnitřní cirkulace. Na dálnici pohoda. Ale, topí to.... Jak táhne teplý vzduch nad blokem, tak logicky topí. Zatím nevím , jak to pořeším, asi budu mít problémků víc, mizí chladící kapalina a právě po odstranění tohoto krytu vidím, že to bude někde na připojení k radiátoru. Potřeboval bych dojezdit tuto sezonu, tak budu hledat kdo má čas na opravy mimo víkendy a svátky, kdy jsme trvale v prachu cest. Pokud by náhodou ten box někdo někde objevil, tak se ozvěte. Díkes. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben 2025 Odesláno 21. duben 2025 Nic slíbit nemohu, ale čekám jen na telefonát a pojedu si pro interiér z ullyse. Když tam kryt bude, vezmu ho. Péťa a Mejla. ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.