matyas zikmund Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 Zdravím ve spolek, jdu si pro radu. Při přejetí nerovností jde od levého předního kola dost nepříjemný zvuk jako by plech na plech. Při přejetí retardéru nebo nerovnosti malou rychlostí to nedělá vůbec, až když jede člověk rychleji. Kolo jsme měl sundané a nic nenašel. Poradí někdo? Díky moc Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 (upraveno) Hele těžko říct, pokud jsi nic neviděl. Na svém autě jsem zažil něco podobného, sem tam rachot a tlukot. Dlouho jsem hledal a hledal, až jsem se nakrkl, koupil všechno a začal rozebírat. Nakonec to byl spodní kulák, měl malou vůli, nic extra, viděl jsem horší, a to se neprojevovaly vůbec, ale tenhle prostě tloukl. Ideálně s tím zajeď na zdviž nebo na stk na válce. Ale ani to není záruka, že se na to přijde. 407 má poměrně "hodně" konponent na přední nápravě. Může to být ve výsledku i horší tlumič nebo uložení. Upraveno 15. duben 2025 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
matyas zikmund Odesláno 15. duben 2025 Autor Odesláno 15. duben 2025 díky za odpověď, mě napadlo jestli to není vrchní uložení tlumiče. Je to taková rána kov kov. A jak říkam je to jen při větší nerovnosti při vyšší rychlosti. Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 Zpravidla není nic vidět a na zvedáku se to nepozná ani pajcrem. Za mě nejpravděpodobnější spodní čep. Citovat
matyas zikmund Odesláno 15. duben 2025 Autor Odesláno 15. duben 2025 díky za odpověď, zkusíme kouknout na kulák, ikdyž mě ty rány připadají spíše z vrchní části předku než od nápravy. Jako by nad podběhem ale zdání může klamat Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 Kdy bylo co měněné a jak je co staré? Upřímně, u auta, co si chci nechat déle a chci, aby nějak vypadalo a fungovalo, měním naráz komplet všechno - ramena s čepy, kosti, tlumiče s pružinami a uložením... Hafity ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 A co dotažení kola nemáš nějak poškozené sšouby kola nebo tlumic a tak pružina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.