Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek,

jdu si pro radu. Při přejetí nerovností jde od levého předního kola dost nepříjemný zvuk jako by plech na plech. Při přejetí retardéru nebo nerovnosti malou rychlostí to nedělá vůbec, až když jede člověk rychleji. Kolo jsme měl sundané a nic nenašel. Poradí někdo? Díky moc 

Odesláno (upraveno)

Hele těžko říct, pokud jsi nic neviděl. Na svém autě jsem zažil něco podobného, sem tam rachot a tlukot. Dlouho jsem hledal a hledal, až jsem se nakrkl, koupil všechno a začal rozebírat. Nakonec to byl spodní kulák, měl malou vůli, nic extra, viděl jsem horší, a to se neprojevovaly vůbec, ale tenhle prostě tloukl. 

Ideálně s tím zajeď na zdviž nebo na stk na válce. Ale ani to není záruka, že se na to přijde. 407 má poměrně "hodně" konponent na přední nápravě. Může to být ve výsledku i horší tlumič nebo uložení. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Kdy bylo co měněné a jak je co staré? Upřímně, u auta, co si chci nechat déle a chci, aby nějak vypadalo a fungovalo, měním naráz komplet všechno - ramena s čepy, kosti, tlumiče s pružinami a uložením...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...