Markusenka Odesláno 23. listopad 2019 Odesláno 23. listopad 2019 (upraveno) Ahoj. Takže si koupil rádio, které má GPS vestavěnou, nikoliv navigaci skrze MirrorLink, nebo Car Play? To určitě pojede, ale budeš muset někam šoupnout anténu GPS, ale ta se dá koupit za pár korun a šoupnout za rádio. Pak, když už se v tom budeš hrabat, chce to vymyslet anténu na DAB či rozbočovač signálu. Já šel cestou navigace skrze mobil, protože tam mám live time aktualizace map od Sygicu. Se současným mobilním telefonem Samsung S10e to maká na 110%. Držím palce! No, přišel jsem na to tak, že když to píše v tom inzerátu: https://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-2008-2018-GENUINE-RCC-A2-SYSTEM-CAR-PLAY-ANDROID-AUTO-UPGRADE-CODED/233390879176?hash=item36572e31c8:g:o2YAAOSwBGBc1W7h , že nové rádio Bosch (RCC) umí nakódovat a zprovoznit v něm MirrorLink a Carplay, tak mu věřím. Zkus mu napsat, a uvidíš. Mára Upraveno 23. listopad 2019 uživatelem Markusenka Citovat
jarokare Odesláno 23. listopad 2019 Odesláno 23. listopad 2019 No , píše tam , že to rádio bude mít ty funkce a že ho nakóduje na tvoje vin , ale pořád ho budeš muset vyměnit za to původní , takže to není jenom o software Citovat
Markusenka Odesláno 23. listopad 2019 Odesláno 23. listopad 2019 (upraveno) Ahoj. No já to vidím tak, že aby to běželo jako na drátkách, tak pošleš svoje, proti tomu pošle Tobě jiné, nebo by Ti nakódoval přímo Tvoje, ale bude to déle trvat. Tak i tak je cena za poměrně zásadní upgrade parádní. Jinak píše upgrade kódováním.... Pokud by to byla za celou novou jednotku rádia RCC, tak jednak je to za hubičku a pak je zvláštní, že starší rádio SMEG+ IV2 je o dva až pět tisíc dražší. Mára Upraveno 23. listopad 2019 uživatelem Markusenka Citovat
machal22 Odesláno 27. listopad 2019 Odesláno 27. listopad 2019 Ahoj, Dnes jsem si všimnul, že po garančním servisu před cca měsícem zmizela z nabídky radia možnost AAuto. Zřejmě něco přehrávali, protože i na konečném stavu km bylo o víc jak 200km méně než když jsme tam auto přistavili. Je možný že by to mohly nějak vymazat? Vsadil bych krk, že tam byla možnost nabídky AA. Přikládám VIN, kdyby mohl někdo zkontrolovat, že Rádio podporuje AA. Rok výroby je 2017/9. VIN- VF3CUBHY6HY132265. Díky Radek Citovat
zzipCZ Odesláno 27. listopad 2019 Odesláno 27. listopad 2019 machal22 nemáš mirrorlink tak pravděpodobně jsi neměl ani android auto Citovat
machal22 Odesláno 27. listopad 2019 Odesláno 27. listopad 2019 No asi máš pravdu. Asi si to pletu s jiným autem,ale nemužu se zbavit pocitu že to bylo v 2008. A taky mě znejistilo ta změna tachometru po servisu. Ta hodnota je 100%jiná. Citovat
Markusenka Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 Ahoj. Natrefil jsem na zajímavé stránky. Obchod je v Česku, takže se řidí Českým právem, cena není nijak přehnaná, zapojení má být v podstatě Plug and Play. Získat lze Android rádio s né úplně starým Androidem 8.1, v rádiu to nebude ani tak super aktuální, podstatná bude samotná rychlost reakcí. Instalovat jde vše z obchodu Play, tedy Sygic s doživotní aktualizací map poběží i bez MirrorLinku, přimo v rádiu, byť MirrorLink rádio podporuje. Součastí rádia je instalace GPS antény, takže přijem bude dostatečný. Celé se mi to zdá jako parádní alternativa k obyčejnému rádiu SMEG bez navigace a konektivity. https://www.bulltronics.cz/cz/shop/2008/bulltronics-pg8-08/ Mára Citovat
mirokoud Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 Ahoj lidi, pátrám také, kde se dá....reaguji na Markusenku. Hele chlape já to oddiskutoval na Slovensku, v Anglii, psal jsem i na Bulltronics.cz (bez odpovědi) a také mi odpovídali prodejci z Aliexpresu, kteří tvrdí, že rádia fungují bezchybně....krom toho je třeba si přečíst příspěvky od kupujících na Alíku, které jsou vesměs pozitivní. Nakonec jsem přišel na to, že to mají všichni z Alíku. Někteří prodejci nabízejí zaplacení příplatku,abys nemusel platit poplatky na celnici a doba transportu je udávána 14 dní, jde to DHL.Takže je třeba zvážit zda do toho půjdeš sám i s montáží, která je nenáročná a nebo jdeš k obchodníkovi, u kterého kupuješ dráž a zaplatíš i montáž...a nebo bez...záleží na tobě. Citovat
mirokoud Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 (upraveno) Ještě něco tady....je třeba hledat. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.aliexpress.com/item/32991505664.html&ved=2ahUKEwju8MbF_6XmAhWBIVAKHdX9DacQFjARegQICRAB&usg=AOvVaw1uxl_MKyxhJWmnuwzGG8Wv&cshid=1575806316218 A nebo takhle....po zadání tohoto odkazu do adresního řádku vyskočí android radia do Peugeot 208 2008 ...jen je třeba číst specifikace a popř. napsat dotaz prodejci... https://m.aliexpress.com/wholesale/peugeot+208+2008+radio.html?channel=direct&keywords=peugeot+208+2008+radio&catId=0&initiative_id=SB_20191208040504&SearchText=peugeot+208+2008+radio Upraveno 8. prosinec 2019 uživatelem mirokoud Citovat
Markusenka Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 Ahoj. No, ta firma by měla mít obrovskou výhodu v tom, že komunikuje česky, dá se tam zajet, fyzicky prohlédnout. Hlavně v nabídce deklaruje snadnou instalaci v napojení na stávající originální kabeláž. Patrně kabeláž pro SMEG, pro Bosh je zcela jiná. Záruka se řídí Českým právem, na Ali bude reklamace slušný adrenalin. Volba každého. Mára Citovat
mirokoud Odesláno 8. prosinec 2019 Odesláno 8. prosinec 2019 (upraveno) Ahoj, uznávám, že je to tak jak píšeš. Pro mne výlet do Velké Hleďsebe u Karlových Varů prezentuje cca 1000 km a více. Takže asi tak. Ještě je tu možnost dostat se k informaci, kde a od koho ty android rádia kupují. Upraveno 8. prosinec 2019 uživatelem mirokoud Doplnění Citovat
marabu Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Nazdar všem ......nejprve všem přeje šťastný vstup do nového roku, a pak potřebuji radu dnes se mi během jízdy několikrát stratil displej potom celou jízdu ukazoval napis UPGRADE Software a pod tímto nápisem ještě nějaký anglický text drobným písmem po vypnutí motoru a opětovném startu se nic nestalo ,jen černá obrazovka .....jak postupovat ? rovnou do servisu ? o nové aktualizaci nevím ani nechápu jak by rádio samo od sobe bez připojení poznalo jeli třeba aktualizovat . dík za odpovědí . Citovat
mirokoud Odesláno 27. prosinec 2019 Odesláno 27. prosinec 2019 Ahoj, ....já také s přáním šťastného Nového roku a hlavně zdraví....jelikož, když ono není...velký průšvih a servis mnohdy dlouhý. K tomu rádiu .... asi do servisu. Mne to ještě nikdy nepotkalo...... Čus Citovat
Markusenka Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 Ahoj. Rádio to pozná z komunikace na pozadí s mobilním telefonem v rámci aplikace MyPeugeot, která umí na aktualizaci displeje upozornit a stáhnout jí. Nejsi sám, teď se s Váma roztrhl pytel, týká se pouze rádií Bosh. Zřejmě aktualizace neproběhla v pořádku, byla přerušena. Mára Citovat
zzipCZ Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 Co tak čtu tady a na FB,tak radia Bosch jsou asi pěkné průšvih. Citovat
Lada67 Odesláno 28. prosinec 2019 Odesláno 28. prosinec 2019 Že by si to auto (rádio) načetlo samo moc nevěřím. V aplikaci je odkaz na stažení, návod jak upgradovat a nutnost 16GB flash disku. Navíc jsou ty stahované soubory zipované a to bez PC asi nepůjde. Máme taky Bosch jednotku, ale upřímně má docela obavu to upgradovat. Je fakt, že cca od 11.12. nám nefunguje na žádném telefonu stahování jízd do aplikace My Peugeot :(. Nepomůže vyčištění mezipaměti, ani odinstalace a opětovná instalace Citovat
marabu Odesláno 29. prosinec 2019 Odesláno 29. prosinec 2019 tak jaká je rada je to opravitelné nebo se má postarat servis …. Citovat
marabu Odesláno 30. prosinec 2019 Odesláno 30. prosinec 2019 Ahoj všem dnes jsem razil na nákup na silvestra a rádio nastartovalo jenže stále v nepravidelných intervalech se restartuje ,nejdříve zhasne obrazovka potom ztichne i rádio objěví se lvíček a zase vše naběhne dělá to asi co kilometr ...je to k zbláznění Citovat
Markusenka Odesláno 31. prosinec 2019 Odesláno 31. prosinec 2019 Ahoj. Ano, je to stejné jako chování popsané a natočené na FB skupiny Peugeot 2008. Změna dodavatele rádia se Peugeotu dost nepovedla, skoro až vymstila. Mára Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.