Přejít na obsah

machal22

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Vše od uživatele machal22

  1. machal22

    Nádrž na adblue

    CELKOVÁ CENA ZA OPRAVU! PUVODNĚ CHTĚL 23TIS BEZ DPH
  2. machal22

    Nádrž na adblue

    Služební partner ,mynulí týden odešlo adblue. Najeto 35tis po záruce. oprava 23tis dez DPH. Říkám si děláte prdel v tolika km a tolik peněz? Technik se zamislel a povídá 4tis kč. Asi tak
  3. Po 126 tis,kilometrech pecka. Opravdu motor roku. :-). Tady je přesně vidět co dělá honba za co nejnižší spotřebou.
  4. machal22

    Nabíjení baterie

    ne. Jen přestane být aktivní star stop. Žádná chyba se nikam nezapíše. Prostě jednotka přestane dostávat info o inteligentním dobíjení a začne trvale dobíjet 14-14,5V. Spousta lidí takhle jezdí několik let. Dokonce to radí i v servisu pokud chceš deaktivovat start stop.
  5. machal22

    Nabíjení baterie

    Přesně tak se chová inteligentní nabíjení baterie. Při delší jízdě se dokonce dobíjení i na 12V. Pak zase skočí až k 16V. (sundání nohy s planu,nebo jízda z kopce-brždění motorem). U koncernových aut stačí odpojit ten malí konektor na baterce a tím se zruší inteligence a nabíjí trvale 14-14,5V. Nebo upravou SW potlačit rekuperaci.
  6. Ale copak copak? Vždyť jsi mě tu mínusoval jako divej,když jsem si dovolil proti tomuhle klenotu něco říct. A najednou jde srajda z baráku?
  7. Přesně tak. Tak to dělám i já.
  8. Jak muže kus řemenu prosím tě ucpat kanál? To by muselo prasknout sítko na koši a nebo vypadnout. Právě od toho tam to sítko je. Právě že se to sítko ucpe a je nedostatek oleje. Myslím,že tu zbytečně strašíš neznalé problému. Nehledě na to,že jsi přeci oboru znalí jak jsi tu někde psal. Prostě je to pruser jako u všech rádoby emisí dosahujících motoru.
  9. Jak naivní. Přeji hodně úspěchu až přijdeš s pul litrem oleje v otevřeném kanistru ,že je to ten cos tam lil a ten správný
  10. JJ. Díky. Teď jsi mi to nandal. Hned jsem změnil názor na 1.2 motory. Už dávno jsem si všimnul,že když tady máš jinej názor tak dostaneš za uši.
  11. To máš pravdu. Čas ukáže! U škodovky taky vzívali do nebes 1.2 HTP a jaká byla po letech skutečnost?Tady přímovstřik s turbem,kterej většina hudlá aby ukázal jakou má super spotřebu, 3 písty vyhnaný na max koně,řemen v oleji atd... Však se ukáže.
  12. A když jsem tu psal,že tyhle motory nejsou dobrý tak mi lítal jeden mínus za druhím. A vida? Bohužel momentálně použitelné motory u peugeotu jsou jen nafta.
  13. machal22

    Dotyková obrazovka-funkce

    No asi máš pravdu. Asi si to pletu s jiným autem,ale nemužu se zbavit pocitu že to bylo v 2008. A taky mě znejistilo ta změna tachometru po servisu. Ta hodnota je 100%jiná.
  14. machal22

    Dotyková obrazovka-funkce

    Ahoj, Dnes jsem si všimnul, že po garančním servisu před cca měsícem zmizela z nabídky radia možnost AAuto. Zřejmě něco přehrávali, protože i na konečném stavu km bylo o víc jak 200km méně než když jsme tam auto přistavili. Je možný že by to mohly nějak vymazat? Vsadil bych krk, že tam byla možnost nabídky AA. Přikládám VIN, kdyby mohl někdo zkontrolovat, že Rádio podporuje AA. Rok výroby je 2017/9. VIN- VF3CUBHY6HY132265. Díky Radek
  15. machal22

    Spotřeba

    Sazka na jistotu? Jako že se to neposere a s turbem jo? Velice úsměvné. A když je to daň zato ze to nema kw, tak proč tu vzdychate,že jeden ma o 2desetiny vic a druhy min. Vzdyt je vam to prece jasny podle toho co tu píšeš. 6-8 litru. Omlouvam se ze mam jiny nazor,ale je to prece diskusní forum ne.
  16. machal22

    Spotřeba

    Samozřejmě je to jenom tvá věc a tvé peníze. Mě jenom pobavilo dohadování kdo má o jakou desetinu menší větší spotřebu. Jen aby jsi s tou eletrikou nebyl ještě víc vykoukanej než stím benzínem. Apropo rozdíl benzin -nafta je cca 50tis
  17. machal22

    Spotřeba

    Sankce? Možná tak u euro3-4 ale u 5 nebo dokonce u 6? To by nejezdilo přes pul EU. Nejhorší smrt je z vyděšení!
  18. machal22

    Spotřeba

    možná bude diesel mnohem cenějšší než upocený 3valcové benzíny na kterých řešíte každou desetinku spotřeby a čekáte na kilometrovou rovinku na předjetí na který se modlíte aby náhodou nevyjelo auto. Už dneska se ukazuje,že nova nafta je na emise mnohem méně škodlivá něž některé benzíny. A DPFka? Při běžném provozu vesměs bez problému. Na regeneraci stačí cca 12km. Žena má P2008 1.6 hdi a k dnešnímu dni leje jenom naftu,každých 20000km močovinu a rozdíl naložený-prázdný co se týče spotřeby a výkonu teměř neznatelný. Jo a klimatizace, tak to opravdu nemá žádný vliv. Nechápu,že tu řešíte rozdíl ve spotřebě v řádu desetin. To je oravdu usměvné.
  19. mě by zajímalo kdyby všichni co mají 3válce,nebyly omezeni výběrem motoru,tojest byl by v nabídce i 4 válec a nebyli omezeni financema, kolik by šáhlo po 3 válci. Jsem přesvědčen,že 80% z nich by se nad 3 válcem ani nezamyslelo. Kdysi jsem měl také tu čest s 3 válcem a byla to koupě jen zduvodu,že na lepší motor nebyli peníze. Jak to finance dovolili tak šel. A to jsem sním neměl žádné tech problémy.
  20. Děkuji za objasnění. Jinak nikdy jsem nenapsal,že je to tím protože je to 3hrnek. 3válce je špatná cesta a jsem rád,že jsem zažil ještě svět kde se vyráběli poctivé motory které lahodili srdci i uchu.
  21. Já jsem narozdíl od Tebe klidnej a realista. 3hrnek je dobrej tak akorát v naftě a to v pracovních strojích. Pokud chceš kultivovanost, spolehlivost,výkon atd tak od 4hrnku nahoru. To je fakt a nerozčiluj se. Klidně jezdi i na 2hrnkách. Tvá volba ,kterou sis sám sobě zduvodnil. Jo a to ohodnocení jsem dostal,že jsem vyslovil svuj názor? Tak to se omlouvám. Beru zpět co jsem napsal a vše je perfektní. Už budu psát jen to co se sluší.
  22. A co čekáte od 3hrnku? Bohužel tahle doba *neumím psát slušně*í všechny motory.
  23. machal22

    Dotyková obrazovka-funkce

    cos myslel tím root
  24. machal22

    Dotyková obrazovka-funkce

    hm. To už je na mě vyšší levl.
×
×
  • Vytvořit...