lkomarek Odesláno 7. září 2019 Odesláno 7. září 2019 Aplikace My Peugeot funguje pres bluetooth. Mas telefon pripojeny k radiu pres nej? V aktualizovanem radiu uz funguje i posledni verze na mobilu. Citovat
zzipCZ Odesláno 7. září 2019 Odesláno 7. září 2019 před 23 hodinami, jaro3703 napsal: Zdravím vás, mám nový Peugeot 2008 Style rok výroby 2019 a nedarí sa mi pripojiť na Mirror link, ani na My Peugeot. Cez Android Auto som sa bez problémov pripojil. Mám mobil Samsung Galaxy S10e ( má mirrorlink ). Dokonca sa mi podarilo aj zaktualizovať obrazovku podľa návodu.Keď sa pripojím telefónom na rádio, obrazovka ostáva v pôvodnom stave a naskakuje hláška aby som pripojil kompatibilné zariadenie. Pritom mi v telefóne ukazuje, že som pripojený cez mirrorlink. Viete mi poradiť čo mám robiť aby som sa dokázal pripojiť? Viete mi niekto zistiť podľa VIN VF3CUHNSSJY230171, čo všetko tam mám? Mirrorlink je velice naladove pripojeni. Pripoj telefon a odklikej na radiu povoleni a nech ho nekdy to trva nez se to pripoji. Ale funguji jen povolene aplikace neni to "zrcadleni" telefonu. Ptes win jsem schopen zjistit vybavu auta. Citovat
jaro3703 Odesláno 7. září 2019 Odesláno 7. září 2019 před 8 hodinami, lkomarek napsal: Aplikace My Peugeot funguje pres bluetooth. Mas telefon pripojeny k radiu pres nej? V aktualizovanem radiu uz funguje i posledni verze na mobilu. mám ho pripojený cez bluetooth... aj cez kvalitný kábel... a nič.... telefón sa tvari že je pripojený... ale My Peugeot a ani mirrorlink nedokazem spojazdniť.. Citovat
jaro3703 Odesláno 7. září 2019 Odesláno 7. září 2019 před 4 hodinami, zzipCZ napsal: Mirrorlink je velice naladove pripojeni. Pripoj telefon a odklikej na radiu povoleni a nech ho nekdy to trva nez se to pripoji. Ale funguji jen povolene aplikace neni to "zrcadleni" telefonu. Ptes win jsem schopen zjistit vybavu auta. môžem ťa poprosiť, zistíš mi výbavu auta podľa vin?? Citovat
zzipCZ Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 před 5 hodinami, jaro3703 napsal: môžem ťa poprosiť, zistíš mi výbavu auta podľa vin?? Dej WIN. před 5 hodinami, jaro3703 napsal: toto mi stále ukazuje... Taky mě to občas blbne. Zkus v telefonu zadat do vyhledávání mirrorlink a tam ti to něco najde, tak u všeho aktualizuj certifikát.Mohlo by to pomoct.A do telefonu nainstaluj aplikaci co podporuje mirrorlink třeba Spotify nebo Scan MY Peugeot.Pokud tam nemáš žádnou Apku tak ti to asi nemá co zobrazit. Citovat
jaro3703 Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 (upraveno) vin je. VF3CUHNSSJY230171 Upraveno 8. září 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
lkomarek Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 před 7 hodinami, jaro3703 napsal: mám ho pripojený cez bluetooth... aj cez kvalitný kábel... a nič.... telefón sa tvari že je pripojený... ale My Peugeot a ani mirrorlink nedokazem spojazdniť.. Vyzkousel bych na telefonu vypnout bluetooth a aplikaci my peugeot pri zapnutem radiu a pak pripojit znova a spustit aplikaci. Kdyz nepomuze tak odebrat telefon a sparovat znova. Citovat
Didisek Odesláno 9. září 2019 Odesláno 9. září 2019 Již jsem to tady psal. Mirrorlink u Peugot 2008 není funkční (android auto funguje bez problémů). Mám potvrzeno přímo od dovozce Peugeot. Kvůli této chybě jsem odstoupil od kupní smlouvy a vozidlo vracím. Prodejce i dovozce chybu uznali. Objednal jsem si Peugeot 308 SW. Citovat
zzipCZ Odesláno 9. září 2019 Odesláno 9. září 2019 Ale no tak. Je nas spousta komu mirrorlink funguje. Nesir panyku. Citovat
jaro3703 Odesláno 9. září 2019 Odesláno 9. září 2019 Dnes som znova skúšal všetko možné i nemožné, mám tam aj Spotify aj Scan My Peugeot a nič... skúšal som odinštalovať, nainštalovať, znova pripojiť a nič... zajtra skočím do servisu a poopytujem sa... Citovat
Didisek Odesláno 9. září 2019 Odesláno 9. září 2019 Ja nesirim paniku. U roku vyroby 2019 prostě nefunguje (pokud nema navigaci). Ja auto vracim a dovozce i delaler zavadu uznali jako duvod k odstoupeni od kupni smlouvy. Zde je vynatek z emailu od dovozce: V tuto chvíli čekáme na vyjádření výrobce autorádia – společnosti Bosch, na termín vydání nové verze SW, která by opravila chybu způsobující problémy s přípojením vašeho telefonu. Mezitím se spojím s našimi techniky a zjistím možnosti pro výměnu rádia ve vašem voze za jiný typ. Ideálně tedy rádio vyššího stupně, s navigací, jehož Mirro Screen s vaším telefonem, dle vašeho testování, fungoval. Customer service PEUGEOT/CITROEN/DS P Automobil Import s.r.o. CITY TOWER Building, 20th floor Hvězdova 1716/2b 140 78 Praha 4 tel.: 420 224 835 661,+420 244 118 830 Citovat
Markusenka Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Ahoj! Vidím problém v komunikaci telefonu s autem po kabelu. V týdnu obdržím novej phone, taky S10e a uvidím co to udělá. U té staré Xperie to zlobí, kouše se přenos signálu obrazu při navigování přes Sygic, u Samsungu prý není problém, ale konkrétně u S10 série MirrorLink od začátku velmi nešel a vyřešila to až poslední aktualizace firmwaru telefonu viz i XDA a forum podpory Samsungu. Kromě toho všeho Samsung stále ladí aplikaci pro Mirrorlink, viz ApkMirror, kde je za poslední měsíc snad pět verzí aplikace, tak zkus aktualizovat jenom tu aplikaci. Vliv by mohla mít i výše zmíněná komunikace po kabelu, kde se může prát protokol pro MirrorLink s AndroidAuto. Ale jako první bych aktualizoval telefon na poslední firmware, aktualizoval bych aplikaci Samsungu pro MirrorLink Zde, vymazal aplikaci mezipamět a data a šel to zkusit. Jako velice důležité připomínám pro úspěšné připojení zvolit po fyzickém připojení kabelu mezi telefonem a autem na telefonu způsob připojení USB. Na výběr je většinou prosté nabíjení, přenos souborů, nebo přenos médialních souborů a přehrávání. Při prostém nabíjení to komunikovat nebude, musí se zvolit přenos souborů. Zároveň to nejde, když je povolené ladění USB v nastavení pro vývojáře. Jo a web Mirrorlinku už zase jede, tak to byl pouze výpadek serverů. Mára PS: nezlob, nezlobte se na mě, ale vracet auto kvůli nefunkčnímu MirrorLinku je naprostý nesmysl a úlet prodejce, který na to přistoupil, obzvlášť, když MirrorLink je oficielně garantovaný pouze u omezeného portfolia již poměrně starých telefonů s certifikací. Takže prodejce vozu by měl ponejprve chtít po majiteli vozu předvést nefunkčnost spojení vozu s certifikovaným telefonem, odkázat majitele na vadu softwaru v telefonu a až potom řešit vadu v autě. Vše pramení z neznalosti a trošku mi přijde z hlouposti. Na webu MirrorLinku jsou všechny certifikované telefony uvedeny a přestože třeba Samsung MirrorLink má i u série S10, S9, tak podporu oficielně nikde neuvádí, negarantuje jí. Upraveno 11. září 2019 uživatelem Markusenka lkomarek ohodnotil 1 Citovat
jaro3703 Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 Bol som u predajcu Peugeot, kde som kupoval auto a ukázal som mu môj problém. Mobil mi jasne ukazoval pripojenie MirrorLinku k autu, ale na obrazovke sa nič nezmenilo. Nenačítalo mi žiadne aplikácie kompatibilné s MirrorLink aj napriek tomu že ich mám nainštalované v mobile ( Rockscout, My Peugeot...) , proste nič sa nedialo. Bolo mi doporučené aby som to nahlásil do servisu ako závadu, aby to Peugeot riešil. V mobile mám najnovší firmware, kvalitný kábel na pripojenie a najnovšiu verziu MirrorLink. zajtra to všetko skúsim ešte raz a keď nie pôjdem do servisu. O výsledku budem informovať. Citovat
jaro3703 Odesláno 18. září 2019 Odesláno 18. září 2019 Bol som dnes v servise Peugeot nahlásiť nefunkčné pripojenie MirrorLink. Servisný technik si mi to skúšal spojazdniť , ale nepodarilo si mu to. Aj keď mne telefón stále ukazoval pripojenie, na obrazovke sa nič nezobrazovalo. Odvolával sa na kompatibilitu telefónu ( zoznam kompatibilných telefónov je na internete). Aby v tom mohli niečo robiť, potrebujem zistiť, či sa dokážem pripojiť s MirrorLink s niektorým z kompatibilných telefónov. Takže idem hľadať niekoho známeho, kto má taký telefón s Androidom a s MirrorLink. Citovat
Markusenka Odesláno 18. září 2019 Odesláno 18. září 2019 Ahoj. Už mám tu S10e, má taky MirrorLink, zítra zkusím připojit, ale já mám ještě SMEG radio. Jinak velký pokrok v signálu pro navigaci, ta S10e, má signál i v domě a garáži, kde se Sony s Xperií vůbec nachytalo a navigace TomTom také ne. Mára Citovat
pavelu96 Odesláno 18. září 2019 Odesláno 18. září 2019 (upraveno) @Markusenka Sorry za . V inzerci prodávám - https://www.peugeot-club.com/topic/117496-silikonove-pouzdro-2ks-ochrannych-skel-samsung-galaxy-s10e/ Upraveno 18. září 2019 uživatelem pavelu96 Citovat
Markusenka Odesláno 19. září 2019 Odesláno 19. září 2019 Ahoj. Nic se neděje, škoda, už mi jde balíček z USA , objednal jsem pouzdro a sklo od RINGKE, mám s nima vynikající zkušenost. Mára pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Markusenka Odesláno 20. září 2019 Odesláno 20. září 2019 Ahojte. Mám za sebou test MirrorLinku na S10e a Peugeotu 2008 s rádiem Smeg + IV2. Světe div se, funguje to. Jediné co má trošku problémy, je přenos zvuku, nějak se to seká a navigační pokyny to dává jako by s ozvěnou, jinak ale přenos třeba hudby, nebo samotné telefonování je perfektně čisté. Přikládám to aktuálně beta verzi Sygicu, jsem beta testr, tak zkusím nahodit oficielní verzi, zda to nedá pokoj. Dále jsem zjistil, že do telefonu lze instalovat z obchodu Samsungu aplikaci Režim Auto, který podporuje také MirrorLink a přez něj lze spouštět další navigační aplikace jako je WAZE, nebo hudební aplikace. Lze přez něj pohodlně spustit i Sygic a nevím proč ale obraz je přet tuhle aplikaci (Režim Auto) takový ostřejší, jemnější a posun plynulejší. Co zkusit tu aplikaci, když je problém s připojením. Když telefon požadá při prvním připojení k autu o stažení certifikátu, aby byl MirrorLink funkční, máš zapnutá data a vidíš, že by telefon něco stahoval? Zkoušeli jste zapnout v nastavení pro vývojáře v telefonu ladění USB? Mára Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.